Apollonas80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σας Ενδιαφέρομαι για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας που θα ασχολείται με ιστορικά θέματα/αρχαία ελληνικά κείμενα /αρχαιολογικά νέα και την εκπαίδευση γενικότερα. Στο σημείο αυτό να τονίσω οτι έχω υλικό έτοιμο όσο αφορά τον εμπλουτισμό της αλλά μου λείπει η ιστοσελίδα Τα στοιχεία που ζητάω να περιλαμβάνει εν τάχει είναι να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό site,εύχρηστο και φιλικό στον επισκέπτη . Να υπάρχει η δυνατότητα να προσθέτω και να αφαιρώ υλικό εύκολα και γρήγορα μέσω μιας εύχρηστης κονσόλας διαχείρησης,η δημιουργία ενός φόρουμ ανταλλαγής απόψεων ,web mail,newletter για επισκέπτες κλπ. Αν υπάρχει κάποιος επαγγελματίας στο φόρουμ ο οποίος ασχολείται ή αν έχετε κάποια καλή εταιρία στον νου η οποία άμεσα και με συνέπεια μπορεί να αναλάβει την υλοποίηση της παραπάνω ιστοσελίδας ,παρακαλώ εκθέστε τις απόψεις σας εδώ ή επικοινωνήστε μεσω e-mail και π.μ μαζί μου.
JavaMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλό θα ήταν να δώσετε κι αλλες πληροφορίες σχετικά με την φύση του υλικού και πως θέλετε να εμφανιζεται. α) Έχετε μονο κειμενα και εικόνες ή και οπτικοακουστικό υλικο; β) Έχετε θέμα copyright, δηλαδή πρέπει όσο το δυνατον να μην μπορεί ο χρηστης να αντιγράψει εύκολα τις πληροφορίες στον προσωπικο του υπολογιστή ή το αντιθετο; γ) Σας ενδιαφέρει να υλοποιηθεί με χρήση κάποιου γνωστού εργαλείου για τέτοια δουλεια όπως το Mambo, vBulletin, Joomla κτλ και να υπάρξει και ένας αυτοματος μηχανισμός ώστε ότι έχετε μαζεψει ως υλικό να μετατραπουν σε κατάλληλη μορφή; Ή προτιμάτε κάτι εξ' αρχης που να ειναι στα δικα σας μέτρα; [Το δεύτερο θα σας κοστίσει μακραν περισσοτερο σε χρονο και χρήμα..] δ) Τι χρόνο και χρήμα διαθετετε; Αν απαντησετε στα παραπάνω ίσως να μπορώ κι εγώ ο ίδιος να το αναλάβω, ώς επαγγελματιας προγραμματιστής. Αλλά δεν ειμαι εταιρεία, οπότε θα μπορούσα να κάνω κατι τέτοιο μονο με απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.