RAZA Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σας παιδιά.Έχω ένα πρόβλημα.Όταν ανοίγω το pc μου λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και τα Windows δεν φόρτωσαν σωστά και από κάτω μου έχει επιλογές Ασφαλής λειτουργία,Ασφαλής λειτουργία με διαδίκτυο Ασφαλής λειτουργία με γραμμή εντολών και Κανονική έναρξη των Windows . Όποια από αυτές τις επιλογές και να πατήσω το αποτέλεσμα είναι ίδιο: Πάνε να φορτώσουν τα Windows και μετά από λίγο κάνει restart ο υπολογιστής.Ξέρετε τι παίζει?Και τι μπορώ να κάνω?
andreas44m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 το πιο απλό ειναι να βαλεις το dvd των vista και να κανεις επιδιόρθωση του λειτουργικου συστηματος σου.αν το σφαλμα οφειλεται σε λογισμικο,θα διορθωθει,αν οφειλεται σε υλικό θελει παραταιρω διερευνηση.
Lobo1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εχω παρόμοιο προβλημα σε εναν υπολογιστη με xp.. τροφοδοτικό ή δισκος μας κάνει τη φασαρία; -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 04 : 19 : 05----- Επίσης να προσθέσω, δοκιμασα να κανω boot απο cd και παλι τα ιδια.. Αρα τροφοδοτικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.