GIANNIS400 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 LOL:lol::lol::lol: καλυτερα να γυρισω πισω στην Πατρα γιατι θα τα βρω σκουρα στη Στουρναρη φιλε σε βλεπω τυχερο! ποιοι νομιζεις οτι ειναι οι αριθμοι στο joker για την τεταρτη? εμπιστευτικα σειλτους μου στο email μου:lol:.
VAssassin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αλλη μια εξαιρεση εδω. Και παντα απο Στουρναρη.
kybos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Την ίδια υπηρεσία έχει και το Πλαίσιο και νομίζω πως δεν είναι άσχημη... εμένα μου έτυχε με monitor LG (το οποίο έχει on site από την LG έκτος των άλλων), από το να τρέχεις στα διάφορα service...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μακραν το χειροτερο RMA απο τα γνωστα καταστηματα της Ελλαδας. screenshot or it didn't happen... μην υπερβάλουμε...
disqualified Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 παιδια δεν ειναι υπηρεσια ειναι νομος, δεν γνωριζω αν ισχυει για διαδικτυακες μονο αγορες ή γενικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.