Προς το περιεχόμενο

Παραξενοι ηχοι μεσα απο την Asus 285

thrassivoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά ξέρεις εσύ...

Κάποιος πρέπει να σου κλείσει το στόμα...

Τώρα με μπρίζωσες. Ποιός τρέχει στη Γραμμή να επιστρέφει την καρτούλα;! Ε;!

Πάω για ύπνο...

Edit: Για την ιστορία, Powercolor με τα 512MB DDR5 έχω.

Δημοσ.

Το θεμα είναι οτι ο θόρυβος ειναι ενοχλητικος. Το pc οσο προλάβα να το δοκιμασω είναι σταθερο. Έχω ένα μηχανημα καινουριο (MSI ECLIPSE, Core i7 920, PSU 850W CoolMaster 850 Real Power, 3x1 gb Corsair) το οποιο το εστησα μονος μου απο το μηδεν και ειναι αρκετα αθορυβο (εχει 120ριδες ανεμιστηρες). Ισως αν το κουτι ηταν σε ενα χωρο με καποιο θορυβο να μην ειχα δωσει σημασια, αλλα ειναι στο δωματιο μου και πανω στο γραφειο μου, οποτε δεν ειναι και οτι καλυτερο να ακους ενα βζζζζζζζζζζζζ μολις ξεκιναει καποιο παιχνιδι ή 3d γραφικο, το οποιο σιγουρα δεν θα επρεπε να ακουγεται. Ολα εχουν αγοραστει απο πλαισιο που σημαινει οτι πρεπει να στειλω την καρτα εκει για ελεγχο και δεν ξερω κατα ποσο θα το τσεκαρουν στα παιχνιδια η απλα θα την βαλουν πανω σε ενα pc με windows μονο και θα μου πουν οτι δεν εχει τιποτα (στο desktop, interntet , 2d λειτουργει χωρις το θορυβο). Ολο αυτο σημαινει πολλες μερες χαμενες :cry: και προσπαθω να το αποφυγω. Οσο για το να τη δοκιμασω αλλου, πρεπει να βρω pc με καλο psu γιατι η καρτα εχει πανω 2 6πινα και θελει ρευμα πολυ :lol:

Δημοσ.

Σε νιώθω... και από ότι θυμάμαι η ECLIPSE δεν έχει on-board vga :cry: Πάντως στη θέση σου δεν θα μπορούσα να παραβλέψω τον ήχο, και η υποψία μόνο θα με οδηγούσε σε αντικατάσταση. Όσο για το Πλαίσιο αν αρχίσουν και στα μασάνε να τους πεις ότι δεν πλήρωσες τόσα λεφτά για να αγοράσεις ...buzzer ;)

Δημοσ.

Λοιπον, μετα απο ωρες surfing στο internet βρηκα μια λυση. Η ενεργοποιηση του V-Sync μειωνει αρκετα τον θορυβο ώστε να μην ακουγεται. Παντως εξακολουθει να μου φαινεται παραξενο το ολο θεμα. Σας ευχαριστω ολους. (Εχω στειλει mail στην asus, ειμαι τοσο περιεργος να ακουσω τι φαφαριες θα μου πουν, αν απαντησουν :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...