nikpar72 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά, σήμερα πήρα το Norton Internet Security 2009. Την ώρα που έκανα την εγκατάσταση κόλλησε το pc και πάτησα το ρεσετ. Από εκείνη την ώρα μου βγάζει όταν ανοίγει να κάνη απεγκατάσταση το Norton Παταω ναι αλλά δεν κάνη την απεγκατάσταση όση ώρα και να το αφήσεις μένει στη Προετοιμασία απεγκατάστασης, Μόνο με ρεσετ βγαίνει από εκεί. Το Norton δεν το βλέπω στην αφαίρεση προγραμμάτων. Δεν δουλεύει το ιντερνετ από εκείνη τη στιγμή. Του κάνω επαναφορά συστήματος και δεν δουλεύει ούτε αυτό, λέει αδύνατη επαναφορά συστήματος. Όποιος μπορεί ας μου πει μια ιδέα τη να κάνω. Ευχαριστώ
zousgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Norton Removal Tool http://service1.symantec.com/Support/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039
nikpar72 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Το κατέβασα το πρωί που θα πάω στο pc θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολλή για τη βοήθεια. -----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 02 : 40 : 42----- Έβγαλα το norton αλλά συνεχίζω να μην έχω σύνδεση στο internet. Στην εικόνα που δείχνει τη τοπική σύνδεση έχει ένα λουκετο που μέχρι εχτές δεν το είχε. Μια βοήθεια παιδιά με έχει φρικάρει -----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 02 : 56 : 27----- Έβγαλα το norton αλλά συνεχίζω να μην έχω σύνδεση στο internet. Στην εικόνα που δείχνει τη τοπική σύνδεση έχει ένα λουκετο που μέχρι εχτές δεν το είχε. Μια βοήθεια παιδιά με έχει φρικάρει
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Από μόνος του ο τίτλος μου ακούγεται σαν μια σωστή κίνηση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Norton σχεδιάζει software που έχουν σκοπό να κάνουν πιο εργό τον υπολογιστή μας και όχι να τον προστατεύουν. Φίλε θα ταλαιπωρηθείς πιθανόν να τα απεγκαταστήσεις αλλά αξίζει τον κόπο!!!
Antwni Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Από μόνος του ο τίτλος μου ακούγεται σαν μια σωστή κίνηση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Norton σχεδιάζει software που έχουν σκοπό να κάνουν πιο εργό τον υπολογιστή μας και όχι να τον προστατεύουν.Φίλε θα ταλαιπωρηθείς πιθανόν να τα απεγκαταστήσεις αλλά αξίζει τον κόπο!!! Διάβασε και το άλλο πρόβλημα του!!:p Τι λειτουργικό έχεις??? Και στείλε καμία foto να δούμε!!
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Διάβασε και το άλλο πρόβλημα του!!:p Τι λειτουργικό έχεις??? Και στείλε καμία foto να δούμε!! Το διάβασα το μήνυμα... είναι το κλασικό πρόβλημα με firewalls καμία φορά αν τα βγάλεις σου κόβουν το Internet. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι αυτό που πρότεινε ο zousgr.
Antwni Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Έβγαλα το norton αλλά συνεχίζω να μην έχω σύνδεση στο internet. Στην εικόνα που δείχνει τη τοπική σύνδεση έχει ένα λουκετο που μέχρι εχτές δεν το είχε. Μια βοήθεια παιδιά με έχει φρικάρει Πάλι λάθος κάνεις!!!Αυτό το είδες????:p:p
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Έβγαλα το norton αλλά συνεχίζω να μην έχω σύνδεση στο internet. Στην εικόνα που δείχνει τη τοπική σύνδεση έχει ένα λουκετο που μέχρι εχτές δεν το είχε. Μια βοήθεια παιδιά με έχει φρικάρει Πάλι λάθος κάνεις!!!Αυτό το είδες????:p:p Έχεις δίκιο' date=' αυτό δεν το είδα... ίσως φταίω που τόσο δεν το πάω αυτό το Norton. Δοκίμασε το παρακάτω πρόγραμμα (αν έχεις XP), ίσως σου λύσει το πρόβλημα WinSockFix
Antwni Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μάλλον!!Αλλά μια χρονιά ήταν και αυτό πολύ καλό!! Τον ρώτησα και εγώ τι λειτουργικό έχει και να μας στείλε screenshot για να δούμε....!! Διόρθωσε το QUOTE σου!!![
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.