Προς το περιεχόμενο

utorrent download προβλημα ταχυτητας

manous73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας εχω τωρα και ενα μηνα περιπου το εξης προβλημα που δεν μπορω να διορθωσω. Το ρουτερ μου ειναι d-link G624T και κατεβαζω τορρεντ με utorrent 1.8.2 stable ενω εχω πρασινη ενδειξη και γραμμη της φορτηνετ εως 24mbps οταν κατεβαζω ενα τορρεντ η ταχυτητα παρολο που εχει πολλους seeders δεν ξεπερναει τα 100kbps - 120kbps ενω αν βαλω συγχρονος 5-7 τορρεντ να κανουν download φτανω σε ταχυτητες οπως 900kbps - 1.2mb. Παλαιοτερα κατεβαζα ενα τορρεντ με 900kbps-1mb και τωρα πρεπει να κατεβαζω 5-7 για να φτασω σε τετοιες ταχυτητες. Εχω δοκιμασει τα παντα στα settings του utorrent στο ρουτερ παντου. Οποιος ξερει κατι και μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!:shifty::shifty:

Δημοσ.

απλα κοιτα αν τα torrent π κατεβαζεις εχουν πολλα seeds.Καλο ειναι να ειναι η 2 φορες μικροτερα απο τα peers η ισα και αν ειναι παραπανω χεσε μεσα πωσ παει!:mrgreen:

Δημοσ.

ενα οποιοδηποτε torrent και αν κατεβαζεις εξαρταται η ταχητητα download απο το upload που σου δινει καθε seed

εχει τυχει να κατεβαζω με 40 kb/s και εχει τυχει να κατεβαζω και με 1.2mb/s σταθερα

Δημοσ.

Το μTorrent 1.8.1 έχει μια αναλογία στο download - upload αν δε κάνω λάθος πρέπει να είναι 20:1

Δλδ αν βάλεις το upload ενός torrent στο 1Κbps θα κατεβάζεις με 20Kbps....

Έχεις βάλει καμία τέτοια ρύθμιση...?

Προσωπικά χρησιμοποιώ ακόμη την έκδοση 1.7.7

Δημοσ.
Το μTorrent 1.8.1 έχει μια αναλογία στο download - upload αν δε κάνω λάθος πρέπει να είναι 20:1

Δλδ αν βάλεις το upload ενός torrent στο 1Κbps θα κατεβάζεις με 20Kbps....

Έχεις βάλει καμία τέτοια ρύθμιση...?

Προσωπικά χρησιμοποιώ ακόμη την έκδοση 1.7.7

Μάλλον είναι πιο αξιόπιστο. Και 'γω μετά από ταλαιπωρία ξαναγύρισα εκεί.

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω ολους για την ανταποκριση στα ερωτηματα μου. Αλλα οτι και να κανω δεν γινετε τιποτα εχω ανοιξη πορτα στο ρουτερ και δουλευει κανονικα επισης κατεβασα το utorrent 1.7.7 το εγκατεστησα αλλα καμια διαφορα στην ταχυτητα οσο αφορα τους seeders kai leechers απο εκει που κανω download αναλογα το torrent ειναι συνθως πανω απο 200 εως και 1100 seeders και 50 εως 200 leechers γιαυτο των λογο και πετυχαινα παλια τχυτητα στα download εως και 1,4 mb . Δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω πειραματιστη σε σημειο αηδειας σκεφτομαι να αποδεχτο οτι δεν μπορω να κανω κατι και να το παρατησω ως εχει. Hδη αρκετες ωρες εφαγα στο συγκεκριμενο προβλημα.

Δημοσ.
καταρχην ευχαριστω ολους για την ανταποκριση στα ερωτηματα μου. Αλλα οτι και να κανω δεν γινετε τιποτα εχω ανοιξη πορτα στο ρουτερ και δουλευει κανονικα επισης κατεβασα το utorrent 1.7.7 το εγκατεστησα αλλα καμια διαφορα στην ταχυτητα οσο αφορα τους seeders kai leechers απο εκει που κανω download αναλογα το torrent ειναι συνθως πανω απο 200 εως και 1100 seeders και 50 εως 200 leechers γιαυτο των λογο και πετυχαινα παλια τχυτητα στα download εως και 1,4 mb . Δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω πειραματιστη σε σημειο αηδειας σκεφτομαι να αποδεχτο οτι δεν μπορω να κανω κατι και να το παρατησω ως εχει. Hδη αρκετες ωρες εφαγα στο συγκεκριμενο προβλημα.

Οσο και να σου φαινεται παραξενο αυτο που θα σου πω ..βαλε το µTorrent 1.6.1 και πιθανως θα διορθωθει το προβλημα.

Εγω παντως που εβαλα νεωτερη version δοκιμαστικα μου εκανε πανω -κατω αυτο που λες. Μολις εβαλα το 1.6.1 ολα οκ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...