nikolas8141 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εδω και 2 μερες τωρα οταν κλεινω τον υπολογιστη μου πεταει ενα μνμ explorer.exe... Τι ειναι αυτο????γιατι το κανει????Εχω vista 64-bit!!!!
Technology fan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοείς?? μέσα απο τον task-manager βλέπεις τίποτα περίεργο?
Vasilisxd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Απλα δέν κλείνει ο Explorer όταν τερματίζουν τα Windows και σε ρωτάει εαν θέλεις να τον κλείσεις εσύ, αλλίως περιμένεις να τον κλείσουν τα Windows. Δεν είναι και κατι τρομερο αυτο που συμβαίνει, το έχω δεί απειρες φορες σε άπειρα PC. Η που θα συνέλθει μονο του ή τσεκαρε το για κανα Virus
21century Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Εκτός απο τσεκάρισμα για ιούς καλο ειναι να κάνεις και ένα σκανάρισμα στο λειτουργικό, σε ασφαλή λειτουργία δώσε εντολή στην κονσόλα sfc/scannow.
nikolas8141 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες........Δεν ειναι τπτ το περιεργο απλα μερικες φορες ειναι εκνευριστικο!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.