firebass_harris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σασ , λοιπον τσιπαρα το Wii μου και μ αντεγραψαν 1 game το star wars the force unleashed πιο συγκεκριμενα και παιζει μια χαρα εχω κατεβασει με 1 φιλο μ πολλα παιχνιδια για αντιγραφη φτιαξαμε 2 , τα βαζω στι κονσολα και μ τα ανοιγεια στο Wii menu αλλα μολισ το παταω για να αρχισει να παιζει μοθ βγαζει το εξησ 001 error , unauthorized device has been detected μηπωσ μπορειτε να βοηθησετε να το λυσω ?
loukas77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σασ , λοιπον τσιπαρα το Wii μου και μ αντεγραψαν 1 game το star wars the force unleashed πιο συγκεκριμενα και παιζει μια χαραεχω κατεβασει με 1 φιλο μ πολλα παιχνιδια για αντιγραφη φτιαξαμε 2 , τα βαζω στι κονσολα και μ τα ανοιγεια στο Wii menu αλλα μολισ το παταω για να αρχισει να παιζει μοθ βγαζει το εξησ 001 error , unauthorized device has been detected μηπωσ μπορειτε να βοηθησετε να το λυσω ? Αν μας έλεγες πιο τσιπάκι έχεις ή τουλάχιστον πότε το τσίπαρες και πότε είναι αγορασμένη η κονσόλα θα βοηθούσε για να δούμε ;αν πέρνει update το τσιπάκι σου για να ξεπεράσεις το error αυτό
firebass_harris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 το τσιπαρα χθεσ και ι κονσολα ειναι αγορασμενη κοντα στη πρωτοχρονια , τη κερδισα
ntinos19 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 το τσιπαρα χθεσ και ι κονσολα ειναι αγορασμενη κοντα στη πρωτοχρονια , τη κερδισα εδω δες κολοφαρδία....
loukas77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε αυτό: Να γράφεις τα παιχνίδια σε DVD-R κάλης ποιότητας (βέβαια εγώ κάτι μούφες που πέρνω δουλεύουν μια χαρά) και να τα γράφεις το πολύ με χ4 ταχύτητα. Αν και το error που σου βγάζει δεν πρέπει να είναι από αυτό αλλά από την καινούργια προστασία που έχει βάλει η Nintendo στα παιχνίδια για να εντοπίζουν το τσιπάκι όμως για κάποια τσιπάκια βγήκε update που το ξεπερνάει αυτό. Έτσι αν ξέρουμε πιο έχεις θα σου πούμε πιο update να κάνεις. Για να δεις αν αυτό που σου είπα κατέβασε κανένα παιχνίδι που βγήκε πριν το Super Mario Galaxy(ήταν το πρώτο που έβγαζε αυτό το error). Ελπίζω να βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.