predator Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 μαγκες θα ηθελα να μου προτεινετε καλα ακουστικα. να δινουν καλο μπασο, βαθυ και δυνατο, να το "νιωθεις". θελω να ακουω Drum & Bass οποτε καταλαβαινετε, το μπασο ειναι το παν... μεχρι 100-120 γιουρια μερια, ειπαμε οχι τιποτα τρελλο. ενσυρματο. ευχαριστω
Yperaspisths Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Eχω ακουσει οτι τα denon 1001 ειναι αρκετα καλα. Γυρω στα 100 ευρο κοστιζουν
nikoskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Σίγουρα πας για κλειστού τύπου ακουστικά... Θέλει ψάξιμο...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ δυνατό μπάσο έχουν τα Turbo-X, αλλά στα υπόλοιπα είναι χάλι μαύρο. Καλύτερα απεφυγέ τα.
babylonx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα κάτι φθηνό, τα KOSS. Δεν είμαι επαγγελματίας αλλά θεωρώ ότι για $15 τα SPARKPLUG είναι άψογα. Δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις. Στην ελληνική αγορά θα τα βρεις 20 με 25 ευρώ. Επίσης αν θες καλούτσικη απόκριση σε όλες τις συχνότητες τα KSC75 είναι αρκετά καλά αλλά μέχρι να τα συνηθίσεις μπορεί να σου κουράζουν τα αυτιά επειδή κρέμονται από πίσω. Τα είχα πάρει από το ebay με 15 ευρώ πριν 2 χρόνια περίπου. Μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση και σε μένα αλλά και σε άλλα άτομα που τα δοκίμασαν. Ο μόνος που δεν ενθουσιάστηκε ήταν ο αδερφός μου που είναι τραγουδιστής και φοράει κάτι in ear monitor των 500 ευρώ αλλά και εκείνος συμφώνησε ότι ήταν αρκετά καλά για την τιμή τους! Ορίστε και links: SPARKPLUG KSC75 Φυσικά έχει και άλλα πιο ακριβά μοντέλα αλλά δεν έχω ιδέα εάν και που θα τα βρεις στην Ελλάδα.
predator Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω για τα replies. τα denon φαινονται ενδιαφερον. οσο για τις προτασεις σου babylonχ, μαλλον θα πρεπει να συμφωνησω με τον nikoskon οτι καλυτερα θα ειναι ακουστικα κλειστου τυπου. ξερετε σε ποια μαγαζια μπορω να βρω τετοια ακουστικα?
babylonx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω για τα replies. τα denon φαινονται ενδιαφερον. οσο για τις προτασεις σου babylonχ, μαλλον θα πρεπει να συμφωνησω με τον nikoskon οτι καλυτερα θα ειναι ακουστικα κλειστου τυπου. ξερετε σε ποια μαγαζια μπορω να βρω τετοια ακουστικα? Μάλλον δεν είμαι αρκετά σχετικός οπότε δε κατάλαβα τι εννοούμε όταν λέμε κλειστού τύπου. Εάν ονομάζουμε έτσι μόνο τα μεγάλα που αγκαλιάζουν όλο το αυτί τότε ναι, αυτά δε σου κάνουν. Εάν εννοούμε αυτά που απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους τότε αυτό το κάνουν τα SPARKPLUG. Κλείνουν αεροστεγώς την οπή του αυτιού και δεν έχεις σχεδόν καθόλου επαφή με το περιβάλλον. Είναι σαν ωτοασπίδες με ηχείο μέσα. Βέβαια στα πρότεινα γιατί φαντάστηκα ότι θες να ακούς μουσική εν κινήσει οπότε πρότεινα σχετικά μικρά ακουστικά! Αν θες για ποιότητα, ένταση και δε σε ενδιαφέρει η φορητότητα, τότε ναι, τα κλειστού τύπου είναι αυτά που χρειάζεσαι, και για τα οποία δεν γνωρίζω οπότε δεν έχω να σου προτείνω κάτι.
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Pioneer HDJ 1000 (3,500mW) + TECHNICS RP-DH1200 (3,500mW) είναι τα κλασικά κορυφαία monitor/dj υπεμπασάτα ακουστικά. Δεν νομίζω ότι παίζει κάτι καλύτερο σε λογικά χρήματα. Πάντως για καθημερινή χρήση είναι κουραστικά... Ρίξε μια ματιά http://www.djdeals.com/headphones.htm
nikoskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά το θέμα είναι αν θέλει multimedia μπάσσο ή studio μπάσσο...
predator Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ναι μαλλον δε διευκρινησα αρκετα. θελω να ακουω μουσικη στο σπιτι μου, οχι εν κινησει. επισης με ενδιαφερει να ειναι οσο δυνατον πιο πιστο, δηλαδη να μην εχει surround και διαφορα τεχνητα μεσα. τα ακουστικα στο Link που παρεθεσε ο caution φαινονται αρκετα ενδιαφερον. που μπορω να βρω κατι τετοιο στο ηρακλειο κρητης η με αντικαταβολη?
StavrosD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Σε αυτό το θέμα οι insomniacs δεν έχουμε την εμπειρία που έχουν στο http://www.noiz.gr Ρώτα εκεί καλύτερα. Όσο ασχολούμαστε εδώ με την τεχνολογία υπολογιστών τόσο ασχολούνται εκεί με την τεχνολογία μουσικής παραγωγής και μουσικών οργάνων. Τα χρήματα που δίνεις σε φτάνουν για να πάρεις κάτι αξιοπρεπές, αν και πολλοί θα σου προτείνουν την παραπάνω κατηγορία τιμής. Προσωπικά έχω τα Sennheiser HD 270, που με ικανοποιούν με το παραπάνω Προσοχή: Επειδή τα μπάσα δεν τα ακούμε μόνο με τα αυτιά αλλά με όλο το σώμα, υπάρχει κίνδυνος να έχεις τα ακουστικά σε μεγάλη ένταση και να κουφαθείς με τον καιρό.
oikonomp83 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα, αν θες κάτι σοβαρό για να ακούς το μπάσο σου, να ακούς μουσική και ενδεχομένως κάποια στιγμή να γράψεις και δική σου πας σε ακουστικά που πωλούνται σε καταστήματα με μουσικά όργανα. Από εκεί και πέρα γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να πας σε ακουστικά κλειστού τύπου όπως είπε και το παιδί παραπάνω, όπως : http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Audio-Technica-ATH-M40fs-Kopfhoerer-linear-geschlossen/art-REC0001088-000 http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/AKG-K-171-MKII-Studio-Kopfhoerer-geschlossen/art-REC0005855-000 http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/AKG-K-271-MKII-Studio-Kopfhoerer-geschlossen/art-REC0005854-000 Ανάλογα τα λεφτά που θες να δώσεις παίρνεις κι όλας. Εγώ αναφορικά μόνο να σου πω ότι έχω αυτά του τελευταίου link και είμαι υπερευχαριστημένος. Αλλά να ξέρεις ότι όλα αυτά τα επαγγελματικά δεν υπερβάλλουν σε κανένα σημείο, δίνουν πιστά αυτό που ακούς, είναι κάτι σαν επαγγελματικά monitor για τ αυτιά σου
koulouri Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ... ανοιξα το ποστ γιατι διαβασα: Ακουστικα για ΜΠΑΤΣΟ... και σκεφτομαι?Υπαρχουν ειδικα για τους μπατσους και αλλα για τους υπολοιπους? :Ρ
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ...ανοιξα το ποστ γιατι διαβασα: Ακουστικα για ΜΠΑΤΣΟ... και σκεφτομαι?Υπαρχουν ειδικα για τους μπατσους και αλλα για τους υπολοιπους? :Ρ Και εγώ στην αρχή αυτό διάβασα και λέω "τι θέλουν οι εξωαποδήτες από τα ακουστικά τους;" :lol:
nikoskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα, αν θες κάτι σοβαρό για να ακούς το μπάσο σου, να ακούς μουσική και ενδεχομένως κάποια στιγμή να γράψεις και δική σου[/b'] πας σε ακουστικά που πωλούνται σε καταστήματα με μουσικά όργανα. 1. Τί θα πεί σοβαρό;! 2. Άλλα τα ακουστικά για να ακούς μουσική(multimedia)... 3. ...και άλλα τα ακουστικά για να γράφεις(studio,flat, etc.) Προσωπικά, μουσική δε μου αρέσει να ακούω από studio monitors. Τουλάχιστον στα περισσότερα είδη μουσικής και για διάφορους λόγους. Άλλη η χρήση των monitors και άλλη των multimedia ηχείων/ακουστικών. Άλλο τί ακούγεται "αληθινό" στο αυτί και άλλο τί ακούγεται "ωραίο". Αυτό ισχύει και για τα ακουστικά. Εν ολίγοις δεν είναι απαραίτητα σωστή η αγορά monitor ηχείων/ακουστικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.