sarakinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά,δεν θα σας κουράσω ,μπαίνω με την μια στο θέμα...Εδώ και μια εβδομάδα η forthnet διόρθωσε το πρόβλημα που υπήρχε στην περιοχή μου επιτέλους και από τα 3mbps που κλείδωνα πλέον κλειδώνω στα 15 με 16 με εξίσου καλές ταχύτητες.Μάλλον όμως τους μάτιαξα....μια βδομάδα μετά,(εδώ και 3 μέρες δηλαδή) το router μου κάνει κάτι χαζα...εκεί που κατεβάζω με 1200 για παράδειγμα από rapid,(πάντα με flashget) η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα , κάτω από 10kb/s...Μόλις συμβεί κάτι τέτοιο φυσικά είναι αδύνατο και το σερφάρισμα αφού το Google κάνει περίπου 2 λεπτά να ανοίξει για παράδειγμα..Για να σας προλάβω έχω το τελευταίο firmware της Forthnet για το wag200g ,και οι ρυθμήσεις μου δεν άλλαξαν (την πρώτη βδομάδα δούλευε ρολόι!)...Α!Οταν μου συμβαίνει αυτό το router δεν κάνει restart ούτε disconnect,απλώς παθαίνει αυτό το πράγμα..Μετά από διάφορα πειράματα είδα ότι το πρόβλημα λύνεται μόνο αν αλλάξω το modulation από ADSL2+ σε G.dmt...Tότε κλειδώνει μεν στα 9 περίπου max , αλλά πάει νορμάλ.Το ερρώτημά μου είναι..:Να σουτάρω το linksys και να πάρω κανένα άλλο?Διορθώνεται ώστε να μην χρειαστεί να το αλλάξω?(αν φταίει αυτό),μήπως φταίει η forthnet?Έχω Double Play ,αλλά τα stats της γραμμής μου δεν άλλαξαν από τότε που μου έφτιαξαν την γραμμή... Thanks in advance mates...
katsikoula Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 φιλε εμενα μου χαλασε το συγκεκριμενο Linksys (ουσιαστικα εγω το χαλασα - το εκαψα με hardmod_) κ το πηγα πισω κ μου δωσαν ενα thomson. κ τους λεω "δεν δινετε linksys???" κ λενε "σταματησαμε την συνεργασια επειδη παρουσιαζαν πολλα προβληματα κ ειχα παραπονα κ ασυμβατοτητες". οποτε το χαλας με καποιον τροπο (προσπαθησε καθως περναει το τελευταιο firmware να το βγαλεις απο την πριζα) κ το πας για αλλαγη
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ta staτιστικα δεν σημαινει οτι θα φτιαξουν υποχρεωτικα.β.σιγουρα δεν φτεει κατι με το pc?δοκιμασες και με καλωδιο η το εχεις ασυρματα μονο?το τελευταιο firmware ειναι το 1.01.08. ayto exeis?οταν σουρνεται και πηγαινει αργα ποσο Noise margin εχεις στο download?το g.dmt δεν ειναι λυση?ελπιζω να μην εχεις το 1.01.06 αντι για το 1.01.08.οσο για το φιλο απο κατω ειναι λιγο βλακεια αυτο που σου ειπαν.το thomson ειναι κορυφη πραγματι και οτι καλυτερο για παραξενες γραμμες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το Linksys ειναι χαλια.απλα το Linksys δεν θα παιξει καλα σε παραξενεςς γραμμες που εχουμε καμποσες στην ελλαδα.ενω το thomson ειναι λες και το εχουν φτιαξει για τις χαλια γραμμες της ελλαδας.ουτε παραγελλια.το linksys σε καλες γραμμες θα παιξει πολυ καλα και ισως λιγο πιο ψηλα απο το speedtouch.προτιμω speedtouch βεβεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.