micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι ακριβώς δικός μου ο υπολογιστής!!Είναι του μικρού μου αδελφού μου!!Το GEAR δεν το έχει που το είδες??? Στο screen που ανέβασες. Είναι το τελευταίο που λέει GEARAspiWDM.sys Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη το Daemon αλλά η εικονική συσκευή που χρησιμεύει??Ένα εικονικό drive χρησιμεύει για να φορτώνεις τα iso αρχεία και να τα δουλεύεις σαν κανονικά cd, αλλά χωρίς να έχεις το φυσικό μέσο (δλδ το ίδιο το cd). Το χρησιμοποιείς επίσης για να κάνεις εγκτάσταση τα iso που (αν) κατεβάζεις χωρίς να τα γράφεις σε cd/dvd πρώτα. Επίσης, μέσω εξομοιώσεων που προσφέρει το daemon μπορείς να κάνεις emulate ένα κλείδωμα cd/dvd, από αυτά που σου προσφέρει το πρόγραμμα (safedisk, laserdisk κτλ), έτσι ώστε να μπορείς να έχεις ένα πλήρη λειτουργικό iso backup από ένα αυθεντικό δισκάκι και να το δουλεύεις από αυτό.(Σαν πολλά λέω και θα φάω κι άλλη προηδοποίηση μου φαίνεται) Ένας ξάδελφος μου που το έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα δεν έχει αυτή την εικονική συσκευή (τουλάχιστον έτσι νομίζω)!!!Μπορείς να έχεις εγκατεστημένο το πρόγραμμα αλλά να μην έχεις ενεργοποιημένη την εικονική συσκευή. Αυτό όμως καθιστά το daemon παντελώς άχρηστο, μιας και αυτή είναι η μοναδική του χρησιμότητα. Και σε εμένα γιατί γράφει μονάδα σκληρού δίσκου DVD-ROM:X:X Μου φαίνεται έχω να μάθω ακόμη πολλά πράγματα από το insomnia!!:-D Αν έλεγα κάτι για τα vista τώρα, θα γινόμουν κακός;;;
Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Στο screen που ανέβασες. Είναι το τελευταίο που λέει GEARAspiWDM.sys Μα όχι ρε συ δεν το έχω εγκατεστημένο!!!(Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει)Τέλοσπάντων!! Στην αρχή που τα ανέφερες δεν το ήξερα καν το πρόγραμμα!!:o (Σαν πολλά λέω και θα φάω κι άλλη προηδοποίηση μου φαίνεται) Πώς το κατάλαβες???:devil:Λοιπόν γιατί.............???Για απάντησε τώρα να σε δούμε που τα ξέρεις όλα!!:-D Κατάλαβες την προειδοποίηση??? Αν έλεγα κάτι για τα vista τώρα, θα γινόμουν κακός;;; Ναι θα γινόσουν πολύ κακός!!!:devil: Τέσπα ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου!!:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.