Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι στο καλό σε κανέναν σας δεν είναι ο Νονός στο top5?

To "καλυτερη ταινια" ειναι τελειως υποκειμενικο. Ο αλλος εχει ace ventura σαν αγαπημενη του. Αυτο σε εσενα και σε εμενα μπορει να μας φαινεται γελοιο, αλλα σε εκεινον, βασει των κριτηριων  του για ταινιες ειναι απολυτως λογικο. Το ιδιο και για μενα με το Interstellar, που καποιος αλλος θα το βρει βαρετο και μη-πρωτοτυπο ή ψεμα.

• Like 2
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύσκολη επιλογή αλλά οι πρώτες που μου ήρθαν στο μυαλό:

Star Wars Episode V The Empire Strikes Back

Interstellar

The Matrix

LotR - The Fellowship of the Ring

Fight Club

Δημοσ.

Αντικειμενικά (:Ρ) οι 5 καλύτερες ταινίες είναι:

Fight Club

Memento

Brazil

Blade Runner

The Insider

Περίπου στο ίδιο επίπεδο θα έβαζα και τα: Taxi Driver, The Fountain, The Shawshank Redemption.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Mulholland Dr. (Αν υπήρχε χάπι διαγραφής μνήμης θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για να ξεχάσω και να ξαναδώ αυτό το επικό αριστούργημα του θεού Lynch).

2) The Godfather 2, 1 και η τελευταία σκηνή του 3 (το έγραψε ένας φίλος κάτι σελίδες πίσω για την σκηνή του 3 το ζήλεψα και το έκλεψα. Του έκανα thanks όμως). Αντικειμενικά οι δύο πρώτες ταινίες και ίσως όσο πατάει η γάτα η δεύτερη λίγο περισσότερο είναι ότι καλύτερο έχει γυριστεί ever.

3) Terminator 2 (όταν ήμουν μικρός τα άλλα παιδάκια περίμεναν να φύγουν οι γονείς τους για αρκετές ώρες πχ σε κάποιο γάμο για να βάλουν καμία τσόντα στο VHS και να τυραννήσουν τον δεινόσαυρο, εγώ από την άλλη για να δω μόνος μου απομονωμένος από εξωτερικές παρεμβολές για ακόμα μία φορά την εν λόγω ταινία. Τέλος τσόντες δεν έβλεπα για να μην λερώνουν οι κεφαλές στο βίντεο και χάνω ποιότητα στην εικόνα :)

4) 2001: A Space Odyssey (δεν χρειάζονται λόγια για την συγκεκριμένη).

5) Once Upon a Time in the West (100 να ρωτήσεις 99 θα σου πουν το καλύτερο σπαγγέτι καουμπόϊκο είναι ο καλός ο κακός και ο άσχημος. Ναι είναι εξαιρετικό και αγαπημένο αλλά ο τίτλος του κορυφαίου για μένα πάει στο κάποτε στην δύση. Henry Fonda γαλανοματής στον ρόλο του κακού, Μπρόνσον aka Harmonica, Jason Robarts "Cheyenne" (αγαπημένος σε ρόλο έκπληξη και εκπληκτικό φινάλε) και φυσικά η θέα (μανούλα που λέει και ο Βέγγος) Claudia Cardinale.

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 5
Δημοσ.

με τυχαια σειρα

και φυσικα καθε μερα θα μου ερχοταν αλλη λιστα στο μυαλο

1) Ran

2) OldBoy

3) οτιδηποτε Kusturica

4) συνήθεις ύποπτοι

5) οτιδηποτε Kieslowski

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολη επιλογή , προσπάθησα να βάλω μια από κάθε είδος ( επιστημονικής φαντασίας , θρίλερ , κοινωνική , περιπέτεια κωμωδία )

- Star Wars 5

- Saw 1

- Lawn dogs

- Face off

- Ace Ventura When nature calls

Δημοσ.

Δύσκολη επιλογή , προσπάθησα να βάλω μια από κάθε είδος ( επιστημονικής φαντασίας , θρίλερ , κοινωνική , περιπέτεια κωμωδία )

- Star Wars 5

- Saw 1

- Lawn dogs

- Face off

- Ace Ventura When nature calls

llllliiiiiiiieeeeekk aaa glooovvveee

Δημοσ.

Τυχαία και σίγουρα αδικώ δεκάδες άλλες 

Τα απομεινάρια μιας ημέρας.

Νονός 1

Αποκάλυψη τώρα

Allien ο επιβάτης του διαστήματος

Paris Texas

+

Pulp Fiction

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...