Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είπα κ εγώ  να βάλω το λιθαράκι μου. Το δίκο μου τοπ 5 αποτελείται απο τις εξής ταινίες.

5) Στο νούμερο 5 κατατάσσω το αντιρατσίστικο αριστουργημα "Ιντεραραπικαν: Μεγάλη και σίγουρη"

4) Στο νούμερο 4, μια ταινία που με άγγιξε ιδιαίτερα, το εφηβικό δραμα "Το σκληρό πουλί της νιότης"

3) Στο νούμερο 3, μια ταινία που δεν μπορεί να λείπει απο καμία ταινιοθήκη το "Χιλιες και μία πίπες" ανατρεπτικό και ταξιδιάρικο, είναι σίγουρο ότι θα σας συγκλονίσει. 

2) "Ο μαύρος που τον έλεγαν άλογο" με τον αλησμόνητο Αλούλου Μπουτουζάνκου (28 πόντοι!). Μια ταινία που αξίζει να δείτε όχι μόνο για τις ποιητικές της εικόνες, αλλά και για τα βαθιά αλιγορικά του μηνύματα( του Αλούλου).

1) Το ched d'oeuvre του Τζιοβανι Τηστονβανη "Αδερφες Καραμαζωχ", για τη λιτή νατουραλιστική του ματιά πάνω στο λογοτεχνικό κείμενο.

• Like 1
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πω τι λες τώρα...αν και θ αδικήσω παρα πολλές έχουμε και πληκτρολογούμε:

1)The Godfather I

2)The Shawshank Redemption

3)The Godfather I I

4)The Dark Knight

5)The Matrix

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

top 5 ταινιες δεν εχει και πολυ νοημα σιγουρα θα ξεχασεις καποιες και θα αδικησεις αλλες εκτος αν βαλεις στον καθε αριθμο απο 10 ταινιες

Δημοσ.

Μου είναι αδύνατον να διαλέξω 5 ταινίες ως τοπ, ούτε καν 1 αντιπροσωπευτική για το κάθε είδος δεν βγαίνει, οπότε θα βάλω 5 ταινίες που τις θεωρώ εξαιρετικές, 5/5, αριστουργήματα, που δεν πολύ-ακούγονται κιόλας και μπορεί να εμπνευστεί κανείς και να τις δει.

5) 12  (12 Αngry Μen- Ρωσική έκδοση, πολύ καλό)
4) Big Deal on Madonna Street (τέλεια παλιά ιταλική κωμωδία)

3) Whisper of the Heart  (λατρεμένος, μοναδικός, Miyazaki, από τα πολύ λιγότερο γνωστά του αλλά προσωπικό αγαπημένο)

2) Arrugas (εξαιρετικό ισπανικό animation)

1) The Fall (2006) (η πιο γνωστή ταινία της λίστας, φωτογραφία που σε μαγεύει, ιστορία που δεν ξεχνιέται)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Lord Of The Rings: The Two Towers

2) Interstellar

3) Seven

4) Fight Club

5) Silence Of The Lambs

Καποιες ακομα που τις εχω εξισου ψηλα:  Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, The Matrix, The Dark Knight, Memento, Pulp Fiction, Scarface και Godfather I.

Επεξ/σία από hellojim
Δημοσ.

Αστείο να πεις για top 5 αλλά ας πούμε ότι οι ταινίες που μόνιμα έρχονται στο μυαλό μου και τις βλέπω όποτε μπορώ ξανά και ξανά. 

1. Devils Advocate

2. Angel Heart

3. The Crow

4. Alien

5. Terminator 2 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...