frenzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Είναι σαν να μου λέτε να διαλέξω το ένα απο τα δύο μου παίδια... Έγραψα απάντηση 3 φορές με διαφορετικές ταινίες και την έσβησα αποφασισμένος να μην ποστάρω. Τελικά πόσταρα και δεν έχω βάλει μέσα Λυντς Κιούμπρικ Χίτσκοκ Βέντερς και και και
Θου-Βου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Είναι σαν να μου λέτε να διαλέξω το ένα απο τα δύο μου παίδια... Ναι η επιλογη εινα δυσκολη γιατι υπαρχουν πολλεs καλεs ταινιεs.νομιζω θα βοηθουσε καλυτερα αν ηταν Top 10..
Sellers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Άντε ένα ζόρικο τοπ 5... 1) Φόρεστ Γκαμπ Για συναισθηματικούς λόγους. Ναι ρε και οι άντρες κλαίνε. Αμέσως να πείτε... 2) Ένας υπέροχος Άνθρωπος Η μόνη που έχω δει πάνω απο 10 φορές χωρίς υπερβολές. 3) Το κουρδιστό Πορτοκάλι Γιατι ήταν η μόνη ταινία που ''ένιωσα'' την γνώμη του σκηνοθέτη. 4) The Shawshank Redemption ''Μακάρι ο ωκεανός να είναι τόσο γαλάζιος όσο και στα όνειρα μου'' 5) Το πάρτυ Νοου κόμεντς... Κι εγώ άφησα απ'έξω Lynch και συνειδητοποιώ ότι μάλλον ούτε και στην δεκάδα θα τον έβαζα. Καλός αλλά όχι και τόσο του γούστου μου...
Carthago Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον εννοεις το The Shawshank Redemption. Αυτο φιλος!!! Σορυ για τα ορθογραφικα αλλα με βρηκες αραχτο στο κρεβατι με το ασυρματο πληκτρολογιο ανα χειρας.:οΡ Σχετικα με τον Lynch, λεω απλα twin peaks. Ξερω ειναι σειρα αλλα πιστευω οτι πολλα γατακια το βλεπαν στο βιντεο και καθοταν να γραψουν μετα τις δικες τους παπαριες
tacticalcube138 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ας σοβαρευτούμε (5+1): Black Narcissus (1947) To Kill a Mockingbird (1962) The Night of the Iguana (1964) Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966) American History X (1998) Tigerland (2000)
PCM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Coen Brothers παιδιά!!! δείτε όλες τις ταινίες τους και θα τις βάλω στο τοπ5 μιας και κανεις δεν τις ανέφερε. Είμαι τρελός φαν, μινιμαλιστικό σινεμά! 1) Fargo 2) The Big Lebowski 3) Miller's Crossing 4) Barton Fink 5) No country for old men
porco_rosso21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 τοπ 6 διχως σειρα προτιμησης Βlade runner Stalker Nausicaa of the valley of the winds Edward Scissorhands The fountain Η διπλη Ζωη της Βερονικα
glitsa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 καλα ολοι εχετε βαλει ταινιες διαμαντια:mrgreen:
porco_rosso21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ε,ειμαστε τελικα κρυφοκουλτουριαριδες:lol:
frenzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ε,ειμαστε τελικα κρυφοκουλτουριαριδες:lol: o όρος είναι cinema closet people
joannito Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 κατα την γνωμη μου οι καλυτερες ειναι 1. eagle eye 2. passengers 3. the dark night 4. the mirrors 5.transporter 3 :cool:
Absinthe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ετσι, στα γρηγορα, The seventh seal Requiem for a dream Das Leben der Anderen Fight Club The man from earth Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2009 από Absinthe
afentiko7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 κατα την γνωμη μου οι καλυτερες ειναι 1. eagle eye 2. passengers 3. the dark night 4. the mirrors 5.transporter 3 :cool: όχι μόνο για φέτος. 1)φόρεστ 2)out of the past 3)double indemnity 4)the assasination of jesse james 5)lotr
Mr V Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 1)italian job 2)mr and mrs smith 3)I m legend 4)war 5)catch me if you can Οι καλυτερες χωρις σειρα και αλλες πολλες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα