giorgos147 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά. Πήρα που λέτε σήμερα ένα κόκκινο σετάκι λάμπες...Δεν είχα ποτέ πύργο,είχα πάντα φορητό υπολογιστή και όπως καταλαβαίνετε δεν είχα ποτέ λάμπες.Ζήτησα κόκκινες.Ο πολιτής μου έδωσε ένα σετ που λέγεται twin overboost της ac-ryan.Η αλήθεια είναι και οι δύο λάμπες που υπήρχαν στο κουτί είχαν πάνω ένα κόκκινο αυτοκολητάκι...Αλλά το κουτί δε λέει τι χρώμα είναι.Εγώ όμως όταν τις σύνδεσα ήταν κάπως προς το ροζ...Είναι φυσικό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί οι μπλε είναι μπλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Α,δηλαδή δεν είναι...ροζ;Δηλαδή έχω το σωστό χρώμα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Βαλε φωτο ρε man να γελασουμε κι εμεις οι αρρωστοι...:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Βαλε φωτο ρε man να γελασουμε κι εμεις οι αρρωστοι...:lol: Δεν έχω card reader...Και όπως καταλαβαίνεις απο ms δε μπορώ Απλά,είναι προς το ροζ. Θα το πάω πίσω αύριο να ρωτήσω για άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ασε και εγώ όσες κόκκινες έχω πάρει, προς το ροζέ καταλήγαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Η λευκή cathode παίδες λέει καθόλου, ή θυμίζει αμπαζούρ ?? Ψάχνομαι κι εγώ για Cathodes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ασε και εγώ όσες κόκκινες έχω πάρει, προς το ροζέ καταλήγαν... Είναι να σου τύχη δηλαδή,ε;Τι μάρκα συνήθως βγάζει ΚΟΚΚΙΝΕΣ; Οι akasa τι λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λίγο ως πολύ όλες τις μάρκες δοκίμασα. Και οι ΑΚΑSA τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Χμμμ...Τώρα τι να πω...Θα κατέβω mall,και πιστεύω θα έβρισκα σε κανά πλαίσιο...Αλλά τώρα έχω τις άλλες και μη πάνε χαμμένα και τα χρήματα...Είναι και ροζ...Και που να τις χρησιμοποιήσω... Ξέρετε κάποια μάρκα που να βγάζει κόκκινο;Αν είναι να πω του ανθρώπου απο εκεί που αγόρασα τις ac-ryan να μου παραγγείλει την τάδε μάρκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 γιωργο πηγαινε παρε διαφανεις και ενα μανο απο αξεσουαρ αυτοκινητων και βαφτες.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804234 για κοιτα αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ναι,οι Sharkoon που δείχνει ο notios7 έχουν αρκετά βαθύ κόκκινο χρώμα,τόσο πολύ που αναγκάστηκα να τις βγάλω απο ενα Tt Soprano γιατι "χτύπαγε" υπερβολικά στα μάτια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Όπως είπε και ο παραπάνω το καλύτερο είναι διαφανείς και βάψιμο ή ακόμα καλύτερα διαφανής κόκκινη ζελατίνα 2 πλης ή 3πλής στρώσης.Βγάζει κ γαμώ τα κόκκινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ναι,οι Sharkoon που δείχνει ο notios7 έχουν αρκετά βαθύ κόκκινο χρώμα,τόσο πολύ που αναγκάστηκα να τις βγάλω απο ενα Tt Soprano γιατι "χτύπαγε" υπερβολικά στα μάτια μου. μονο να του πεις να μην εχει κοντα στο παραθυρο τον πυργο ,γιατι θα του ¨χτυπανε συνεχεια το κουδουνι¨ tenshi εχω δικιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 μονο να του πεις να μην εχει κοντα στο παραθυρο τον πυργο ,γιατι θα του ¨χτυπανε συνεχεια το κουδουνι¨ tenshi εχω δικιο? +1. Κοκκινίζει ένα δωμάτιο 20μ2 για πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.