smudger Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα, εχω ενα παλιο pc που εχει 20+4 pins και μου χαλασε το τροφοδοτικο. εχω και ενα 20 pins τροφοδοτικο. αν το βαλω θα δουλευει? τι ειναι τα επιπλεον 4 pins ?
vasman15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα απο οτι γνωριζω δοκιμασε κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805454
smudger Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειναι 24 της μητρικης, ειναι 20+4. Τα 4 δεν ειναι μαζι με τα 20 ειναι πιο περα ;p
The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Χρειάζεσαι ένα καλώδιο που να δίνει απο molex σε 4πινο 12βολτο της μητρικής. Δυστυχώς δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Εκτός και αν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου!! Επίσης δεν είναι σίγουρο αν το παλιό σου τροφοδοτικό είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει το pc.
smudger Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω πολυ. μαλλον θα παρω καινουριο τροφοδοτικο για σιγουρα
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εάν πας σε καινούριο, τι σύστημα θες να τροφοδοτήσεις και πόσα διαθέτεις;
Italos20v Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα, εχω ενα παλιο pc που εχει 20+4 pins και μου χαλασε το τροφοδοτικο.εχω και ενα 20 pins τροφοδοτικο. αν το βαλω θα δουλευει? τι ειναι τα επιπλεον 4 pins ? Ένας φίλος μου είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα. Τελικά το έβαλε έτσι μείνανε τα 4 κενά αλλα λειτουργούσε μια χαρά το pc. Δε ξέρω ούτε μπορώ να σου εγγυηθώ κάτι, απλά σου αναφέρω μια παρόμοια κατάσταση. EDIT: Ώπα μισό. Εκτος αν εννοείς το 12volto 4pin που είναι πάνω από το cpu. Εκείνο πρέπει να το βάλεις λογικά. Ο φίλος μου είχε συνδέσει 20pin τροφοδοτικό σε 24pin μητρική.
smudger Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 το συστημα ειναι αρκτετα παλιο, pentium 4 στα 1.5 ghz. Το εχω παρατημενο πολυ καιρο και θελω να το φτιαξω μην πηγαινει χαμενο. να το κανω κατεβαστηρι πχ
Delirium Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Χρειαζεσαι αυτο που εδειξε ο The_Judas Υπαρχει -στην Αθηνα με μια βολτα @ Στουρναρη βρισκεις- και δουλευει κανονικα. Κι αν το τροφοδοτικο σου ειναι > 300 Watt, δε θα ζοριστει με την παρακαμψη Αν δε βρεις, το φθηνοτερο τροφοδοτικο για P4 εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1163981
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.