kostaspd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 τα σετ που έχω είναι ασύρματα και όχι bluetooth...Για την ώρα θα αφήσω το PS2 ποντίκι μαζί με τον usb δέκτη και το πληκτρολόγιο και θα το παρακολουθήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μόλις μου το παρουσίασε πάλι και το PS2 ποντίκι δεν ανταποκρίθηκε!!!Άρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Στα windows στα κάνει αυτά τα προβλήματα? Η εκεί δουλεύεις για ώρες χωρις να σου παρουσιάζετε ποτέ πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δεν έχω δοικμάσει για πολύ στα windows,λογικά είναι η μόνη επιλογή που μου απέμεινε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δοκίμασε λίγο να δουλέψεις και εκεί να δούμε αν σου κάνει τα ίδια γενικά το σύστημα. Εδώ είναι φοβερά παραξενη περίπτωση. Από την μια αν είναι κολήματα γενικά όλου του υπολογιστή γιατί το ρολόι από τι λές συνεχίζει να δουλεύει? Αν ήταν όμως μόνο πρόβλημα του συγκεκριμένου σετ πληκρτρολόγιου τότε γιατι να βάζεις και άλλο σετ σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Για το ρολόι άκυρο...Το ξαναπαρατήσρησα και μένει στάσιμη η ώρα όταν μου το παρουσιάζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Αρά μιλάμε για γενικό freeze του συστήματος και όχι για κάτι άλλο. Το πρόβλημα τότε δεν έχει να κάνει με τίποτα με τα πληκτρολόγια όπως φαντάζεσε. Δύο είναι οι περιπτώσεις η πρόβλημα hardware η πρόβλημα του kernel γενικά που χρησιμοποιούν οι διανομές με κάποιο κομμάτι του hardware σου. Παλιότερα είχα και εγώ αρκετές φορές παγώματα στον υπολογιστή και ήταν καθαρά θέμα λειτουργικού και όχι hardware. Για να δεις αν ειναι οντος πρόβλημα των διανομών θα πρέπει να δουλέψεις για ώρα το σύστημα σε windows. Βάλτο να κάνει και βαριές εργασίες όπως ριπαρισμα σε ταινίες ktl. Αν δεν σου παρουσιαστεί και εκεί το πρόβλημα τότε είναι πρόβλημα του linux με το hardware αν σου παρουσιαστεί και εκεί τότε έχουμε ένα σημείο αναφοράς για που να ψάξουμε. Πάντως πες μας τι έγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εννοείται πως θα σας πω τι θα γίνει...Είχα αφήσει το Kubuntu να τρέχει και επέστρεψα τώρα στο pc και είχε κολλήσει πάλι....Οπότε με βλέπω να δοκιμάζω τα windows θέλω δεν θέλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δεν έχω δοκιμάσει σε Windows ακόμα αλλά σε Linux όταν μου το παρουσιάζει το ledaki των σκληρών δίσκων παύει να ανάβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μηπως εχεις γενικο προβλημα hardware? Σε ενα φιλο μου αρχισε να νεκρωνει το πληκτρολογιο. Αλλαξε 2-3 μεχρι που πηρε την αποφαση να αλλαξει και την μητρικη, που τελικα εφταιγε για το νεκρωμα. Ολα αυτα σε windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μηπως εχεις γενικο προβλημα hardware? Σε ενα φιλο μου αρχισε να νεκρωνει το πληκτρολογιο. Αλλαξε 2-3 μεχρι που πηρε την αποφαση να αλλαξει και την μητρικη, που τελικα εφταιγε για το νεκρωμα. Ολα αυτα σε windows. Αν ήξερα αν είναι θέμα hardware δεν θα σας παίδευα τόσο καιρό...Κι αν είναι η μητρική δεν με συμφέρει να την αλλάξω..Με συμφέρει να αγοράσω νέο υπολογιστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τελικά έβαλες windows? Σου παρουσιάστηκε και εκεί το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Περασμένα τα έχω τα windows απλά δεν έχω δουλέψει σε αυτά ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Τελικά μου το παρουσιάζει και στα windows...Άρα τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εχεις γενικο προβλημα hardware* οπως ο φιλος μου που λεω παραπανω. Μιας και εχεις αντικαταστησει ηδη το πληκτρολογιο, πας για αντικατασταση μητρικης. * Οπως λεει ο Τσακωνας "κλασικη περιπτωση βλαβης" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.