Προς το περιεχόμενο

Η Intel θα σχεδιάσει την GPU του Playstation 4

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί πιστεύετε οτι θα αλλάξει κάτι??? η Sony αν τα καταφέρει με το καλό να φτιάξει 4η κονσόλα, θα ακολουθήσει σίγουρα το δρόμο που άνοιξε η Nintendo...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομίζω ούτε η sony ούτε η ms να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο.Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να ενσωματώσουν στις επόμενες κονσόλες τους ανάλογο χειρισμό του wii.

Δημοσ.
Δεν νομίζω ούτε η sony ούτε η ms να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο.Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να ενσωματώσουν στις επόμενες κονσόλες τους ανάλογο χειρισμό του wii.

Αν σκασουν λεφτα στην Nintendo πρωτα καθως ειναι πατεντα της απο οσα ξερω :-D

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

εμενα πρωσοπηκα ποτε δεν με εχει απογοητευσει η $ony ολες οι κονσολες της ps one,ps2,psp,ps3 ολα ειναι τελεια και ιδικα το ps3 εχει τελεια γραφηκα δηλαδι τοσο καλα γραφικα.... δεν ξερω και να βγει το ps4 ποσο πιο καλα γραφικα να εχει πηστευω θα εχει μικρη διαφορα αλλα παντα η $ony θα με ικανοπιει. λιγο με ξενεροσε με το psp go αλλα καταταλα ειναι τελεια η $ony .αλλα και να βγει ps4 πηστευω να το καθηστερισει λιγο να γινουν και λιγες πωλησεις του ps3 αλλα για το ps4 δεν εχει ανακοινωσει τιποτα η $ony μεχρη τωρα ειναι πολυ νωρις να σηζηταμε για αυτο

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι μέχρι ποια γενιά κονσολών θα ασχολούμεθα με το θέμα των καλυτερότερων γραφικών...Δεν έχει αυτή η διαδικασία κάποιο ταβάνι; Αμάν πια... Ζητάτε Gameplay ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.1 μικρή Nintendo, μικρή Nintendo, ήρθε η άνοιξη ξανά...B)

Υ.Γ.2 έχοντας φάει με το κουτάλι την εποχή gaming του 90, ένα πράγμα λυπάμαι περισσότερο από τα πιτσιρίκια που βρίσκουν ευχαρίστηση σε παιχνίδια που απλά έχουν καλύτερη γραφική απεικόνιση.... Τα μαντραχαλόπαιδα...:X

Υ.Γ.3 Πως διάολο ήταν το Saturn καλύτερο απο το PSX ας μου εξηγήσει κάποιος...:shifty:

Δημοσ.
δεν σε πολυ καταλαβαινω φιλε μου αλλα παρολα αυτα θελω να μου πεις τι ειναι το Saturn ...για να σου λυσω το προβλημα σου

Αν δεν ξέρεις τι είναι το Saturn, τον ανταγωνισμό δλδ της πρώτης κονσόλας της Sony, πως κρίνεις πως το ps,psone όπως έγραψες είναι τέλειο;:shifty:

Δημοσ.

Καλά δεν ξέρετε το Saturn??? Βλάσφημοι :P

Wikipedia αμέσως :D

Btw, μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση το ότι μιλάει για GPU και όχι CPU; Κάποιος θα περίμενε η Intel να κάνει τον επεξεργαστή, όχι την κάρτα γραφικών...

Edit: Άκυρο, τώρα διάβασα ότι διαψεύστηκε από την Sony(όχι ότι η Sony λέει πάντα αλήθεια βέβαια). Πάντως δεν ήξερα ότι η Intel ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο χώρο των GPU. Ευχάριστη είδηση.

Δημοσ.
Καλά δεν ξέρετε το Saturn??? Βλάσφημοι :P

Wikipedia αμέσως :D

Btw, μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση το ότι μιλάει για GPU και όχι CPU; Κάποιος θα περίμενε η Intel να κάνει τον επεξεργαστή, όχι την κάρτα γραφικών...

Εμένα περισσότερο εντύπωση μου έκανε που μιλάμε γι'αυτό απο τώρα... Κάποιος θα περίμενε η κονσόλα να σπάσει πρώτα...

Δημοσ.

Όταν λες να σπάσει; Για το PS3 μιλάς; Και τι σχέση μπορεί να έχει το οποιοδήποτε "σπάσιμο" με την GPU του PS4; Κάπου σε έχασα :D

Δημοσ.
Όταν λες να σπάσει; Για το PS3 μιλάς; Και τι σχέση μπορεί να έχει το οποιοδήποτε "σπάσιμο" με την GPU του PS4; Κάπου σε έχασα :D

Εννοώ να μπορεί να παίξει αντίγραφα παιχνιδιών, η συσχέτιση είναι απλά χρονική, δεν νομίζω πως η SONY είναι διατιθεμένη να δώσει πληροφορίες για το PS4 πριν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις τεχνικές και οικονομικές δυνατότητες του υπάρχοντος αγοραστικού προϊόντος της. Αλήθεια βλέπει κανείς το PS4 πριν από το 2012;

Δημοσ.

μπαα δεν νομιζω ακομα δεν εχουμε χαρει το ps3 θα βγαλουν το ps4 ;απο το 2012 και μετα το σηζηταμε

---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:45 ----------

και για σπασημο του ps4 δεν νομιζω να υπαρχει λογος να το σηζηταμε η $ony εμαθε το μαθηματης με το ps, ps2 και psp 1000-2000 και τωρα εχει προετημαστει καλα με το psp 3000 και το ps3.. ακομα το παλευουν και δεν γηνετε τιποτα οποτε πολυ φωβαμαι οτι πρεπει να το ξεχασουμε το σπασημο του ps4

Δημοσ.

οπος ειπα παραπανω δεν νομιζω να καταφερουμε να το σπασουμε ομος σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουντε με το σπασημο του ps3.θελω να ρωτησω οποιος ξερει να μου πει αυτοι που ασχολουντε προσπαθουν να βρουν καποιο τσιπακι οπος στο ps2 που το εσπασαν και με μαγαλη επιτυχια η ψαχνουν καποιο costume firmware ;γιατι αν ειναι τσιπ θα το προτημουσα γιατι με το costume firmware του psp μας τα εχει κανει γιγαντιεα η $ony ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...