bahamut zero Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 σε αυτη τη γενια η gpu του ps3 ειναι χειροτερη απο του ανταγωνισμου..η cpu παλι ειναι καλυτερη...ελπιζω αυτη τη φορα η να βγαλει μια δυνατη καρτα για να αξιοποιειται σωστα ο επεξεργαστης
john2gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλά,η intel μπήκε στην αγορά των καρτών γραφικών και αν ναι από πότε? Θα μπει με το Larabee το Q4 του 2009
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λέω και γω... Προτίμησε Intel η Sony...
G_Zisis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά,διάβασα την είδηση αλλά δεν κατάλαβα πολλά.Είμαι και λίγο κουρασμένος από τη σημερινή μέρα...Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η sony εμπιστεύτηκε την intel για την κάρτα γραφικών από τη στιγμή που είναι νέα στο χώρο.Έμεινα λίγο όταν είδα την είδηση.
VAssassin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά,διάβασα την είδηση αλλά δεν κατάλαβα πολλά.Είμαι και λίγο κουρασμένος από τη σημερινή μέρα...Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η sony εμπιστεύτηκε την intel για την κάρτα γραφικών από τη στιγμή που είναι νέα στο χώρο.Έμεινα λίγο όταν είδα την είδηση. Απο το link που εδωσε ο kostacurtas: Sony Computer Entertainment has moved quickly to deny the latest rumours that Intel will be producing the graphics processing unit (GPU) for the PlayStation 4. Ραδιο αρβυλα η ειδηση δηλαδη.
G_Zisis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ποπο,δεν είμαι καλά σήμερα...Τώρα πήρα χαμπάρι την παρομοίωση του lord of the rings με την είδηση. Πάλι καλά που δεν ιχσύει κατά τη γνώμη μου.
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ρε Liopyr που το ξέρες? Here's a tip: Όποτε γράφει κάτι η Τατιάνα και αφορά την Nvidia, πίστευε το ακριβώς αντίθετο...
vassilis_pap Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αν και υπάρχουν πολύ ειδικότεροι από εμένα στο forum να μιλήσουν για το θέμα, από τα λίγα που έχω διαβάσει έχω σχηματίσει την εντύπωση πως το larabee της Intel θα εστιάζει πιο πολύ την όποια δύναμη του στην αγορά των GPGPU και όχι τόσο των gaming GPU. Πιο λογικό φαίνεται λοιπόν να προωθηθεί στην αγορά ως ανταγωνιστής των FireGL και Quadro για επαγγελματικά εργαλεία τύπου 3DMax παρά σαν mainstream κάρτα. Φυσικά η αγορά των κονσολών είναι και αυτή γνωστό φιλέτο και η Intel έχει τη δύναμη για να μπει γερά και σε αυτή. Καλύτερα όμως ας τοποθετηθούν σε όλα αυτά οι πραγματικά ειδικοί του θέματος (Ailouros ακούς????)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Here's a tip: Όποτε γράφει κάτι η Τατιάνα και αφορά την Nvidia, πίστευε το ακριβώς αντίθετο... dude ήταν ρητορική η ερώτηση
personGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αν και υπάρχουν πολύ ειδικότεροι από εμένα στο forum να μιλήσουν για το θέμα, από τα λίγα που έχω διαβάσει έχω σχηματίσει την εντύπωση πως το larabee της Intel θα εστιάζει πιο πολύ την όποια δύναμη του στην αγορά των GPGPU και όχι τόσο των gaming GPU. Πιο λογικό φαίνεται λοιπόν να προωθηθεί στην αγορά ως ανταγωνιστής των FireGL και Quadro για επαγγελματικά εργαλεία τύπου 3DMax παρά σαν mainstream κάρτα. Φυσικά η αγορά των κονσολών είναι και αυτή γνωστό φιλέτο και η Intel έχει τη δύναμη για να μπει γερά και σε αυτή. Καλύτερα όμως ας τοποθετηθούν σε όλα αυτά οι πραγματικά ειδικοί του θέματος (Ailouros ακούς????) Μπα μην το λες, με το που αγόρασε την Offset Software πάνω κάτω καταλάβαμε που στοχεύει...
liopyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Intel e. Let's see.. Διάβασε και κάνα σχόλιο μαζί με την "είδηση"...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Intel e. Let's see.. καλά τα πήγεc...
SomethingGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ελπιζω να ξερουν τι κανουν, δεν ξερω κανενα gpu της intel ολλα αυτα τα χρωνια που να εχει αγγιξει gpu's απο nvidia και ati σε ισχη. I've got a bad feeling about this;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ελπιζω να ξερουν τι κανουν, δεν ξερω κανενα gpu της intel ολλα αυτα τα χρωνια που να εχει αγγιξει gpu's απο nvidia και ati σε ισχη. I've got a bad feeling about this; πρώτον η είδηση είναι ράδιο αρβύλα...την διέψευσε η Sony... δεύτερον η Intel θα βγάλει του χρόνου βαρβάτο GPU...codename Larabee...υπάρχει topic στο forum...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.