Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ελπίζω να μην μας απογοητηεύσουν για άλλη μια φορά... http://www.theinquirer.net/inquirer/news/851/1050851/intel-design-playstation-gpu
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 γιατι,ποτε μας ξαναπογοητευσαν; Με το Playstation 3...
thief7710 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εμενα δεν με απογοητευσαν...εσενα basilis5?
basilis5 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 εγω πραγματικα εχω πορωθει με το πλει 3 που το πηρα πριν 2-3 βδομαδες. περιμενα να πεσει η τιμη του αλλα τελικα μου το πηρε δωρο η αδερφη μου και δεν ξερω πως να την ευχαριστησω. το μονο που με χαλα ειναι οι τιμες στα παιχνδια,αλλα αυτο παρακαμπεται με αγορες απο εξωτερικο. επισης, εχω ps 1, ps2, psp και μπορω να πω πως τις θεωρω ολες εξαιρετικες αγορες. η σονυ με ειχε απογοητευσει μονο σε ενα dvd rom στο πισι μου που χαλασε στο χρονο
kybos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Με το Playstation 3... Ίσα ίσα, το Playstation 3 είναι ότι πιο ολοκληρωμένο από Hardware κυκλοφορεί σε κονσόλα, να το έλεγες για το 1 ή το 2 που το Saturn ήταν καλύτερο και το XBOX εφάμιλλο ναι, αλλά το 3 είναι τζάμι, του πετάς και ένα λινουξάκι και γουστάρεις...
thief7710 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Να πω και εγω την αληθεια μου εχω xbox360 elite απο τον Αυγουστο και το ps3 απο το δεκεμβριο. Αν αυτη τη στιγμη δεν ειχα καμια απο τις δυο κονσολες και ηταν να αγορασω μια απο τις δυο το ps3 θα επαιρνα. Αλλα αυτο επειδη ο χρονος που περναω με το μηχανημα μοιραζεται 60-40% με 60% να ειναι ταινιες και μουσικη και 40% παιχνιδια.Και απο το 40% το 38% ειναι με το PAIN.... Αν ηθελα να παιζω απλα παιχνιδια θα επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη το xbox360 το οποιο με την καθε ευκαιρια με εντυπωσιαζει με τα γραφικα που βγαζει. Και πιστευω δεν χρειαζεται να πω πιο απο τα δυο βγαζει καλυτερα γραφικα φανταζομαι.το εχουμε εμπεδωσει...
G_Zisis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Και πιστευω δεν χρειαζεται να πω πιο απο τα δυο βγαζει καλυτερα γραφικα φανταζομαι.το εχουμε εμπεδωσει... Ποιο βγάζει?
liopyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πριν σκοτωθούμε με τα xbox vs ps3 και intel vs Nvidia, ας περιμένουμε να ακούσουμε αν ισχύει η είδηση από κάποιο μη-κατινίστικο site...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 τολμάς να λες το Inquirer Τατιάνα του Internet?! ...oh wait
kostacurtas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Sony shoots down Intel GPU in PS4 rumour "Best fiction since Lord of the Rings" says SCEE rep Sony Computer Entertainment has moved quickly to deny the latest rumours that Intel will be producing the graphics processing unit (GPU) for the PlayStation 4. The Inquirer published an exclusive report this week, based on conversations with un-named Sony reps at CES, claiming that for the "PS4, XBox3 and Wii2, it looks like Intel is in, Nvidia is out." TechRadar spoke with a Sony Computer Entertainment Europe rep who told us in no uncertain terms, "it's nonsense, and is quite possibly the best work of fiction I've read, since Lord of the Rings." So there we go. Let the rumour and speculation about the PS4's CPU and GPU begin! Εχει πολλα να αποδειξει η Intel στο τομεα των γραφικων πριν μπορεσει να πεισει Microsoft, Sony και Nintendo να χρησιμοποιησουν δικια της καρτα γραφικων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 and the topic got OWNED... thnx kostacurta ρε Liopyr που το ξέρες?
G_Zisis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλά,η intel μπήκε στην αγορά των καρτών γραφικών και αν ναι από πότε?Πώς και η sony δεν προτίμησε nvidia?
VAssassin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πώς και η sony δεν προτίμησε nvidia? Μαλλον δεν διαβασες ολο το topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.