Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα γραφικών θα επιλέγατε για netCafe ??

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω 4670 προτεινω.Σε επιδοσεις πολυ μικρη διαφορα εχει απο 3870 και δε νομιζω να εχει κανενα προβλημα στα παιχνιδια που αναφερθηκαν.Συν οτι καιει καπως λιγοτερο και θα την παρεις και πιο φθηνα.;)

Δημοσ.
Κι εγω 4670 προτεινω.Σε επιδοσεις πολυ μικρη διαφορα εχει απο 3870 και δε νομιζω να εχει κανενα προβλημα στα παιχνιδια που αναφερθηκαν.Συν οτι καιει καπως λιγοτερο και θα την παρεις και πιο φθηνα.;)

Καθόλου μικρή διαφορά. Η 4670 είναι στα επίπεδα της 3850.

Δημοσ.
Καθόλου μικρή διαφορά. Η 4670 είναι στα επίπεδα της 3850.

Μικρη δεν ειναι αυτη η διαφορα?Το μικρη ειναι σχετικο βεβαια. Σε παιχνιδια οπως COD 5 μιλαμε για πανω κατω 5 fps.

Συν οτι η σειρα 3 δεν τα παει καλα με το AA.

Εδω ειναι ενα συγκριτικο 4670-3850-3870.

Δημοσ.

αφου δινεις μεχρι 100ε και 8ες να εχεις τα παιχνιδια οπως παραπανω πηγαινε σε hd4830 ή σε καποια 9800gt...(hd4830=9800gt. αλλα σε πολλα games η πρωτη ειναι καλυτερη και εχει ''νεοτερο'' chipset)

δες εδω καποιες τιμες για αυτες τις 2 καρτες: hd4830 , 9800gt

επισης πες μας το υπολοιπο συστημα των υπολογιστων που 8α εχεις...

Δημοσ.

Κι εδώ να πω κι εγώ κάτι σχετικά με την κατανάλωση που αναφέρθηκε σε αρκετά posts πριν...

Για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, μην "τσιγκουνευτείς" τα χρήματα για τροφοδοτικά και μην αγνοήσεις τον παράγοντα efficiency (εάν δεν έχεις ήδη προβεί σε αγορές). Όσο μεγαλύτερο το efficiency, τόσο λιγότερες οι απώλειες άρα και χαμηλότερος ο λογαριασμός της Δ.Ε.Η..

Όλα αυτά βέβαια φαίνονται μακροπρόθεσμα.

Δημοσ.
αφου δινεις μεχρι 100ε και 8ες να εχεις τα παιχνιδια οπως παραπανω πηγαινε σε hd4830 ή σε καποια 9800gt...(hd4830=9800gt. αλλα σε πολλα games η πρωτη ειναι καλυτερη και εχει ''νεοτερο'' chipset)

δες εδω καποιες τιμες για αυτες τις 2 καρτες: hd4830 , 9800gt

επισης πες μας το υπολοιπο συστημα των υπολογιστων που 8α εχεις...

Το υπόλοιπο config

τροφοδοτικό ???

ΜΒ intel P35

Ε5200

4GB RAM

320HDD

Win Vista

Monitor 22

Δημοσ.

νταξει...με οποια απτις 2 που προτινα 8α εισαι καλυμενος αλλα δεν ξερω αν ο Ε5200 θα σε κραταει πισω...περιμενε και αλλες συμβουλες

τους εχεις κλοκαρει κα8ολου τους ε5200? αν οχι τοτε καντο κ δεν νομιζω να υπαρξει καποιο bottleneck.

Δημοσ.

εγω χρησιμοποιω E2500 με 4670 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε ολα τα παιχνιδια σχεδον....η οθονη μου ειναι 19'' ομως τωρα με 22αρα δε ξερω....:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...