Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα γραφικών θα επιλέγατε για netCafe ??

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ πάλι πιστεύω πως το είπε με μία δόση σαρκασμού...

και εγω το ιδιο...απλως..με την σκεψη και μονο γελασα... :lol:

για να μην ξεφευγουμε απ'το θεμα...εγω θα πρωτεινα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513366) για κατω απο 100ε... τι λετε?:rolleyes:

Δημοσ.

Κάτω από 100Ε για internet cafe?!

Λυπάμαι που το λέω φιλέ αλλά δεν πρόκειται να κάνεις δουλειά έτσι...

Για wow, lineage, pro(?), dota, cs θα είσαι εντάξει πιστεύω αλλά για fallout 3, age of conan, cod5... σε βλέπω δύσκολο.

Ποιός ο λόγος να έρθει κάποιος στο Internet Cafe σου αν δε μπορεί να παίξει τα νέα παιχνίδια που βγαίνουν και με καλή ανάλυση?

Πλέον οι περισσότεροι έχουν pc στο σπίτι και έρχονται στα net cafe για την παρέα και επειδή συνήθως ένα net cafe έχει καλύτερο pc από το δικό τους και καλύτερη σύνδεση και χαίρονται το game περισσότερο.

Δε το λέω για να σου κόψω την φόρα ή για να το παίξω έξυπνος... για σένα το λέω γιατί είναι κρίμα να δώσεις τζάμπα λεφτά, έτσι το βλέπω εγώ.

Στο λέω σαν υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα internet cafe.

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα, για πόσα PC μιλάμε και για τι αναλύσεις.

Στο netcafe, μην κοιτάς τις επιδόσεις, αλλά κυρίως κατανάλωση/επιδόσεις.

Δημοσ.

Ή 4670,ή 9800GT,ή 4830 ανάλογα τα χρήματα που θέλεις να δώσεις. Θα συμφωνήσω εν ολίγις με τον χρήστο.

Φαντάζομαι σε 20/22άρες θα παίζουν τα PC,οπότε 1680x1050 είναι και το στάνταρ.

Δημοσ.
Κάτω από 100Ε για internet cafe?!

Λυπάμαι που το λέω φιλέ αλλά δεν πρόκειται να κάνεις δουλειά έτσι...

Για wow, lineage, pro(?), dota, cs θα είσαι εντάξει πιστεύω αλλά για fallout 3, age of conan, cod5... σε βλέπω δύσκολο.

Ποιός ο λόγος να έρθει κάποιος στο Internet Cafe σου αν δε μπορεί να παίξει τα νέα παιχνίδια που βγαίνουν και με καλή ανάλυση?

Οι κάρτες που αναφέθηκαν παίζουν αξιοπρεπέστατα τα παραπάνω παιχίδια σε 1280/1024.

Παραπάνω αναλύσεις δεν θα βρεις εύκολα σε netcafe λόγω οθονών.

Aλλά ακόμα και αν υπάρχουν οι οθόνες, σπάνια κάποιος μπαίνει στον κόπο να πειράξει αναλύσεις.

Πλέον οι περισσότεροι έχουν pc στο σπίτι και έρχονται στα net cafe για την παρέα και επειδή συνήθως ένα net cafe έχει καλύτερο pc από το δικό τους και καλύτερη σύνδεση και χαίρονται το game περισσότερο.

Συμφωνώ εν μέροι.

Υπάρχουν αρκετοί που έχουν Pc και πάνε σε netcafe για να παίξουν Lan.

Αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε οι περισσότεροι, ούτε οι καθημερινοί πελάτες.

Και φυσικά στα σπίτια πλέον οι συνδέσεις είναι υπέρ αρκετές για online gaming.

Επίσης, όπως θα γνωρίζεις, στα netcafe ισχύει πρώτα απ'ολα η σχέση τιμής και απόδοσης μιας κάρτας, καθώς πρόκειται για αγορά που είναι x25-30-50 Pc.

Και μπορεί εσύ κι εγώ σπίτι μας να λέμε, "δεν γ@μιέται, ας δώσω και 50€ παραπάνω να πάρω την τάδε κάρτα, αλλά αυτός που έχει μαγαζί αν το πει θα του έρθει κάπως πιο βαρύ καθώς 50€ χ 50Pc είναι 2.5 χιλιάρικα, αρκετά σοβαρό ποσό για να μπορεί κάποιος να ανεβάσει ΑΑ στο COD5 ...

Για την ιστορία, κι εγώ προτείνω 4670, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτό το κόστος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι εδώ..

Μαχ ανάλυση 1680χ1050. Τα PC θα ειναι 20 κομμάτια για μικρό μαγαζί.

Τα 100 ευρώ είναι σχετικά αλλά μην πάμε στα 150!!!

Είδα κάπου την 3870 DDR4 512MB περίπου στα 85€, ποια η γνώμη σας?

Δημοσ.

Θα το ξαναγράψω...πιο πολύ θα πρέπει να σε νοιάζει η κατανάλωση/απόδοση...δεν χρειάζεται να χτυπάς άπειρα καρέ, απλά να παίζει καλά και να μην στα παίρνει όλα η ΔΕΗ.

Οχι στην 3870 οπότε από μένα...

Δημοσ.

Λες όχι στην 3870 αλλά ρίξε και καμιά πρόταση. Ποια καίει λίγο κατά τη γνώμη σου.

Παιδιά ξέρει κάποιος για τι διαφορές μιλάμε σε watt. Δεν το εχω ψάξει καθόλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...