Προς το περιεχόμενο

Αγορά xbox 360 ή ps3

sada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παύλο, αν το φλασάρεις το 360 θα κάνεις απόσβεση σε 2 μέρες.:-D

γιατι? τι διαφορά θα εχει? τα παιχνιδια παλι αυθεντικα δεν θα τα αγοραζει?

-----Προστέθηκε 13/2/2009 στις 01 : 35 : 55-----

οσον αφορα τον υπολογιστη σου, για να δεις υψηλης ποιοτητας ταινιες δεν θα χεις προβλημα αν εχεις τουλαχιστον διπυρινο με 2 γιγα μνημη και μια οθονη που να εχει hd αναλυση

εγω ανετα βλεπω 720p σε 20 μονιτορ με p4 2.8 1γιγα μνημη και x1950pro 512

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια εχω ενα PS3 και σκεφοτμαι να παρω ενα Χβοχ 360.Βασικα,δεν αγοραζω παιχνιδια για το PS3 επειδη ειναι πανακριβα αλλα ουτε βλεπω και HD ταινιες.Το κυριο προβλημα μου ειναι το οικονομικο,ομως συμφερει το Χβοχ 360 σαν παιχνδιδομηχανη μονο?Επιλεον,θα ηθελα να ξερω αν το PC μου μπορει να παιξει HD ταινιες (ειναι ολοκαινουριος) ή εξαρταται απο την οθονη?Τι μου προτεινετε?

Aν θελεις games σε χαμηλοτερες τιμες τοτε πρεπει να βγαλεις μια prepaid visa κ να παιρνεις games απο εξωτερικο - www.play-asia.com & www.ebay.co.uk κυριως, οσο για την αγορα 360 μα και φυσικα αξιζει αφου μπορεις να βρεις παλιοτερα πολυ αξιολογα games οπως Halo 3, Crackdown, Mass Effect, Gears Of War, Dead Rising, Forza 2, Kameo, Orange Box, Condemned κ.α. (μεταχειρισμενα κυριως) σε πολυ χαμηλες τιμες ακομα κ σε εγχωρια καταστηματα - αν ασχολεισαι κ με online gaming τοτε μονο κ μονο για το XBOX Live αξιζει η αγορα ενος 360.

Οσο αναφορα τις HD ταινιες αν το PC σου ειναι καινουργιο μην φοβασαι τπτ - λογικα θα μπρορεις να παιξεις αψογα και 1080ρ ταινιες.

Δημοσ.

σε λιγο παω να παρω το ps3 αλλα με την συνδεση δεν ξερω τι πρεπει να κανω....εννοω αν χρειαζετε τιποτα κωδικους του μοντεμ για να συνδεθει Internet γιατι ασυρματη δεν πιανει..

Δημοσ.

Οκ παιδια σας ευχαρηστω ολους.Παντως οσον αφορα τα παιχνιδια αν αγορασω τελικα Χβοχ 360 δεν σκεφτομαι να αγοραζω συνεχεια παιχνιδια αλλα να το πειραξω/φλασαρω και να κατεβαζω παιχνιδια απο ιντερνετ.Επισης, θελω να σας πως εγω δεν παιζω κατι παραξενα παιχνιδια του τυπου:Crackdown, Mass Effect, Gears Of War, Dead Rising, Forza 2, Kameo, Orange Box, Condemned.Tα μονα που παιζω ειναι αθλητικα ( PRO φυσικα), need for speed,GTA IV και τετοια.Τα πολεμικα ή οπως αλλιως τα λετε μου φαινονται ανουσια καθως μπορω να τα εχω στο PC και να τα παιξω πολυ καλυτερα... Και κατι τελευταιο, πιστευετε πως αξιζει να πληρωνω τοσα λεφτα στο Xbox Live ή να εχω τσαμπα Online?Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος η αποσβεση τι ειναι?

Δημοσ.

Φιλε Παυλο αν ψαχνεσαι για το ΧΒ360 ριξε και μια ματια σε αυτη την εκδοση της κονσολας που ειναι κατα τη γνωμη μου value for money .....ειδικα αν εισαι και fan του ΗΑLO !!!!

http://www.gamesandgadgets.gr/index.php?target=products&product_id=544

A, και μεταξυ μας επειδη εισαι ποδοσφαιρακιας κτλ , στο ΧΒ360 το fifa τουλαχιστον σε απεικονιση και γραφικα του ριχνει του ps3.....

To ps3 εχει αλλα καλα απο κει και περα.....βλεπε bluray κτλ κτλ

Δημοσ.

ξερετε μηπως αν γινετε να συνδεθει το Ps3 στο ιντερνετ με 3G Mobile Broadband usb modem ?

ΚΑΙ αμα αγορασω παιχνιδια για Ps3 απο ιντερνετ αν θα τα στειλουν στην οδο που μενω?

Δημοσ.
ξερετε μηπως αν γινετε να συνδεθει το Ps3 στο ιντερνετ με 3G Mobile Broadband usb modem ?

οχι δεν γινεται

ΚΑΙ αμα αγορασω παιχνιδια για Ps3 απο ιντερνετ αν θα τα στειλουν στην οδο που μενω?

ναι εκτος και αν δηλωσεις κατοικια το σπιτι καποιου αλλου.

Δημοσ.
οχι δεν γινεται

ναι εκτος και αν δηλωσεις κατοικια το σπιτι καποιου αλλου.

δεν θα πηγαινω στο ταχυδρομιο? γιατι αλλιως πως θα τα πληρωνω?

Δημοσ.
Οκ παιδια σας ευχαρηστω ολους.Παντως οσον αφορα τα παιχνιδια αν αγορασω τελικα Χβοχ 360 δεν σκεφτομαι να αγοραζω συνεχεια παιχνιδια αλλα να το πειραξω/φλασαρω και να κατεβαζω παιχνιδια απο ιντερνετ.Επισης, θελω να σας πως εγω δεν παιζω κατι παραξενα παιχνιδια του τυπου:Crackdown, Mass Effect, Gears Of War, Dead Rising, Forza 2, Kameo, Orange Box, Condemned.Tα μονα που παιζω ειναι αθλητικα ( PRO φυσικα), need for speed,GTA IV και τετοια.Τα πολεμικα ή οπως αλλιως τα λετε μου φαινονται ανουσια καθως μπορω να τα εχω στο PC και να τα παιξω πολυ καλυτερα... Και κατι τελευταιο, πιστευετε πως αξιζει να πληρωνω τοσα λεφτα στο Xbox Live ή να εχω τσαμπα Online?Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος η αποσβεση τι ειναι?

Αν παιζεις μονο PES, NFS και GTAIV δεν βλεπω το λογο που εχεις οικονομικο προβλημα εφοσον μπορεις να παρεις αυτα τα 2-3 games που θες μεταχειρισμενα μετα απο λιγο καιρο σε χαμηλες τιμες ή να τα κατεβασεις και να τα παιξεις στο PC σου χωρις καθολου εξοδα.

Εγω ειλικρινα δεν βλεπω το λογο που πηρες PS3 (ή το κρατας ακομα) εφοσον τα games που σε ενδιαφερουν βγαινουν και στο PC...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

PS3 --> MGS4, GOWIII, GT5 + Blu-ray.. Αρκετοί λόγοι για αγορά ps3 imo :-)

Τώρα που το ξανασκέφτομαι βάλε και Final Fantasy, Killzone 2 και έχεις ακόμα πιο πολλούς λόγους :->

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...