Προς το περιεχόμενο

Αγορά xbox 360 ή ps3

sada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι,έτσι μου φάνηκε. :rolleyes: Sorry αν κατάλαβα λάθος.

οχι αλιμονο,δεν τρεχει,απλα μιλησα για καλωδιο hdmi επειδη ειπε ο φιλος, πως εχει τηλεοραση που δεν ειναι hd. για να μην νομιζει πως οι εξυπνοι της σονυ,επειδη ζουμε στην hd εποχη,παρεχουν καλωδιο που την υποστηριζει κιολας:-(

Δημοσ.

μην κοιτάτε τις κονσόλες αλλα τα παιχνίδια, gaming consoles υποτιθεται οτι είναι.

εγω πρωτείνω ps3 για exclusives

και 360 για φλασαρισμα και να έχεις τα παντα όλα απο τον θείο.

διαλέγεις και πέρνεις ,εγώ διάλεξα πσ3 γιατί έχω και τα παλιά και είμαι και φαν ,και με τρομάζει το ρροδ. αλλα κάτι στιγμές που βλέπω κάτι resident evil 5 ,street fighter 4,star ocean και ξέρω οτι δεν μου φτάνουν τα λεφτά και θελω να τα παίξω χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.....απο την άλλη ο θείος του πσ3 είναι στο εξωτερικό όταν αποφασίσει να κάνει την εμφάνιση και στο πσ3 θα φέρει πολλά δώρα και θα είμαι σίγουρος οτι έχω κάνει την σωστή κίνηση(εκτός βέβαια απο τα σταρ οσεαν και λοστ οντισι σνιφ σνιφ)

Δημοσ.

παλίκαρε το hdmi καλώδιο κάνει τραγική διαφορα αν έχεις καλή tv .εγω πριν πάρω καλώδιο δεν μπορούσα να παίξω ps3 μου θύμιζε το wii σε γραφικα.υπερβάλω λίγο αλλα θα δεις κάνει τεράστια διαφορά απο 480 σε 1080. κλαιν μάιν 20ε είναι αυτα.

Δημοσ.
παλίκαρε το hdmi καλώδιο κάνει τραγική διαφορα αν έχεις καλή tv .εγω πριν πάρω καλώδιο δεν μπορούσα να παίξω ps3 μου θύμιζε το wii σε γραφικα.υπερβάλω λίγο αλλα θα δεις κάνει τεράστια διαφορά απο 480 σε 1080. κλαιν μάιν 20ε είναι αυτα.

+1000

Κάτω από 10 ευρώ για 3μ καλώδιο Hdmi-hdmi.

Δημοσ.
Εφόσον το παιδί λέει ότι έχει SD καλύτερα να μην αγοράσει το καλώδιο γιατί απλά δεν θα βρει που να το "βάλει" :P

εχω μια SD και μια HD η οποία εχει ενα αυτοκολλητο το οποιο λεει 1080p θα χρειαστει να αγορασω το HDMI καλοδιο?

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα PS3 και σκεφοτμαι να παρω ενα Χβοχ 360.Βασικα,δεν αγοραζω παιχνιδια για το PS3 επειδη ειναι πανακριβα αλλα ουτε βλεπω και HD ταινιες.Το κυριο προβλημα μου ειναι το οικονομικο,ομως συμφερει το Χβοχ 360 σαν παιχνδιδομηχανη μονο?Επιλεον,θα ηθελα να ξερω αν το PC μου μπορει να παιξει HD ταινιες (ειναι ολοκαινουριος) ή εξαρταται απο την οθονη?Τι μου προτεινετε?

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω ενα PS3 και σκεφοτμαι να παρω ενα Χβοχ 360.Βασικα,δεν αγοραζω παιχνιδια για το PS3 επειδη ειναι πανακριβα αλλα ουτε βλεπω και HD ταινιες.Το κυριο προβλημα μου ειναι το οικονομικο,ομως συμφερει το Χβοχ 360 σαν παιχνδιδομηχανη μονο?Επιλεον,θα ηθελα να ξερω αν το PC μου μπορει να παιξει HD ταινιες (ειναι ολοκαινουριος) ή εξαρταται απο την οθονη?Τι μου προτεινετε?

Κράτα το PS3. Η τιμή των παιχνιδιών του 360 είναι η ίδια (59-69€)

Δημοσ.

αγοραζε παιχιδια απο εξωτερικο να βρεις την υγεια σου.

αν δωσεις 200+ για ΧβΟΧ ποτε πιστευεις οτι θα κανεις αποσβεση;

αν η διαφορα στα παιχνιδια ειναι πχ 20 ευρω, μολις παρεις 10 παιχνιδια θα κανεις.

εκτος κι αν πουλησεις το πλει

οσον αφορα τον υπολογιστη σου, για να δεις υψηλης ποιοτητας ταινιες δεν θα χεις προβλημα αν εχεις τουλαχιστον διπυρινο με 2 γιγα μνημη και μια οθονη που να εχει hd αναλυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...