Προς το περιεχόμενο

Αγορά xbox 360 ή ps3

sada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλε εγω εχω PS3 κ εχω να σου πω τα εξης:

το PS3 ειναι πολυ πιο ακριβο απο το xbox360

το xbox 360 εχει το τεραστιο πλεονεκτημα οτι μπορεις αν φλασαρεις το drive του (ευκολη υποθεση) να παιζεις τα αντιγραφα ασφαλειας σου (σου ερχεται ακομα πιο οικονομικα :lol: )

πιστευω οτι απο οποια αλλη αποψη κ να το δεις το θεμα το PS3 ειναι καλυτερο απο το xbox360. θα ερθει ομως κ η στιγμη που θα μπορεσουμε να παιζουμε αντιγραφα ασφαλειας στο PS3 κ τοτε ειναι που θα πεθανει το xbox360. μεχρι τοτε απο οικονομικης αποψεως προτινω xbox. κ παιδια πραγματικα δεν μπορω να καουω βλακειες τυπου το "xbox εχει καλυτερα γραφικα"

αφού είναι η αλήθεια ρε katsikoula, βρισκόμαστε πλέον στο 3 χρόνο ζωής του PS3 και βλέπουμε παιχνίδια σαν το RE5 , να έχουν πολύ καλύτερα γραφικά στο 360 αν και leader platform ήταν το PS3. Τι να κάνουμε που η SONY έβαλε ένα υπερεπεξεργαστή, αλλά δεν προνώησε για την GPU της??? Ποιός φταίει???????

Δημοσ.

καλά η σύγκριση του RE5 ήταν για γέλια...

αυτοί οι τύποι που υποτίθεται πως έχουν την τεχνογνωσία και το τρόπο να σου πουν σε τι ανάλυση ακριβώς τρέχει ένα παιχνίδι στο ps3 και στο xbox360 δεν μπορούν να βγάλουν μια φωτογραφία ακριβώς στο ίδιο "frame"...

στο βίντεο, νομίζω ήταν στο gamestrailer, με τη χωρισμένη οθόνη που δεξιά ήταν το xbox και αριστερά το ps3 δεν φαίνονται διαφορές...

Δημοσ.
αφού είναι η αλήθεια ρε katsikoula, βρισκόμαστε πλέον στο 3 χρόνο ζωής του PS3 και βλέπουμε παιχνίδια σαν το RE5 , να έχουν πολύ καλύτερα γραφικά στο 360 αν και leader platform ήταν το PS3. Τι να κάνουμε που η SONY έβαλε ένα υπερεπεξεργαστή, αλλά δεν προνώησε για την GPU της??? Ποιός φταίει???????
Eντάξει, η επιλογή της συγκεκριμένης gpu που εχει το ps3 ειναι FAIL αλλα ποιος χεστηκε.. (μονο οι graficswhores)

Oταν την ψαχνεις με τα γραφικα και AA χανεις την ουσια του παιχνιδιου που ειναι η συνολική εμπειρια που σου αφηνει, το στορυ το συναίσθημα η πορωση και χιλια δυο αλλα.

Δηλαδη ελεος καποτε ηταν 5 pixel ο χαρακτηρας και τωρα ζοριζομαστε που δεν εχει AF ΑΑχ4 εχει πολυ blare και μονο 30fps ( που οι περισσότεροι ουτε που ξερουν τι ειναι αυτα, απλως τα αναπαράγουν) σκετη απελπισία δηλαδη.

Δημοσ.
Eντάξει, η επιλογή της συγκεκριμένης gpu που εχει το ps3 ειναι FAIL αλλα ποιος χεστηκε.. (μονο οι graficswhores)

Oταν την ψαχνεις με τα γραφικα και AA χανεις την ουσια του παιχνιδιου που ειναι η συνολική εμπειρια που σου αφηνει, το στορυ το συναίσθημα η πορωση και χιλια δυο αλλα.

Δηλαδη ελεος καποτε ηταν 5 pixel ο χαρακτηρας και τωρα ζοριζομαστε που δεν εχει AF ΑΑχ4 εχει πολυ blare και μονο 30fps ( που οι περισσότεροι ουτε που ξερουν τι ειναι αυτα, απλως τα αναπαράγουν) σκετη απελπισία δηλαδη.

συμφωνώ!!! εγώ πάντως αυτή τη στιγμή παίζω star ocean στο psp, με γραφικά ps1...

Δημοσ.

συμφωνω κ επαυξανω

+1

ασχετο: δοκιμασα το PS3 για να δω αν παιζει το justin tv κ βλεπω κανονικα Live streaming. οποτε αν δεν υπαρχουν οικονομικοι λογοι παρε το PS3!!!

Δημοσ.
συμφωνω κ επαυξανω

+1

ασχετο: δοκιμασα το PS3 για να δω αν παιζει το justin tv κ βλεπω κανονικα Live streaming. οποτε αν δεν υπαρχουν οικονομικοι λογοι παρε το PS3!!!

όχι δεν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι απλά ξέρετε αν το ps3 έχει καλύτερη κεραία για ασύρματο ιντερνετ απο το psp γιατί το psp για λιγο δεν πιανει ασυρματα.

Δημοσ.
όχι δεν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι απλά ξέρετε αν το ps3 έχει καλύτερη κεραία για ασύρματο ιντερνετ απο το psp γιατί το psp για λιγο δεν πιανει ασυρματα.

το PSP δεν εχει καλη καιρεα επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας ενω το PS3 εχει την τεχνολογια που εχουν τα περισσοτερα PCs κ laptops οποτε εισαι καλυμενος

Δημοσ.

Και κάτι άλλο...ξέρεις αν περιέχει καλόδιο scart η συσκεύασια του Ps3 γιατί η non-hdtv

βρίσκετε εκεί που έχει σύνδεσει(έχω και Hdtv αλλά δεν πιάνει σύνδεση) και αν έχουν μεγάλη διαφορά τα γραφικά στις 2 τηλεοράσεις

Δημοσ.
και αν έχουν μεγάλη διαφορά τα γραφικά στις 2 τηλεοράσεις

Mέρα με νύχτα. :-) Τουλάχιστον εγώ έπαθα χοντρή πλάκα όταν από CRT 29άρα πήγα σε HD 32άρα μετά από 8-9 μήνες...

Να πω την αλήθεια, δε με ενδιαφέρει τόσο που φαίνονται καλύτερα τα γραφικά. To gameplay μένει το ίδιο. Το σημαντικότερο που παρατήρησα είναι η μηδαμινή κούραση στα μάτια λόγω του flicker που έκανε η CRT. ;)

Δημοσ.
Και κάτι άλλο...ξέρεις αν περιέχει καλόδιο scart η συσκεύασια του Ps3 γιατί η non-hdtv

βρίσκετε εκεί που έχει σύνδεσει(έχω και Hdtv αλλά δεν πιάνει σύνδεση) και αν έχουν μεγάλη διαφορά τα γραφικά στις 2 τηλεοράσεις

η συσκευασια του PS3 εννοειτε πως εχει καλωδιο scart απλως θα σημφωνησω με τον παραπανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...