Προς το περιεχόμενο

Αγορά xbox 360 ή ps3

sada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θα ήθελα να αγοράσω μια από τις δύο κονσόλες αλλά δεν ξέρω ποια αξίζει περισσότερο

Εχω καταλήξη περισσότερο προς xbox 360 επειδή έχει καλύτερα γραφικά αλλά δεν ξέρω άμα μπορώ να αγοράσω xbox live gold από κάποιο κατάστημα όπως (multirama,e-shop.gr)με αντικατάβολη και ΟΧΙ με πιστοτική κάρτα γιατί δεν διαθέτω.

Επείσης θα ήθελα να ξέρω αν το xbox 360 έχει adobe flash player 9 για να μπορώ να βλέπω Justin.tv kai youtube.com και αν μπορώ να συνδέσω πληκτρολόγιο ή ποντίκι όπως γίνετε στο Ps3.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαλαρά XBOX 360 ,θα έχεις καλύτερα γραφικά στα περισσότερα games , και στοιχίζει λιγότερο από το μισό του PS3...

Δημοσ.

Μόνο απο το PS3 μπορείς να μπείς Youtube, αλλά γίνεται και με το 360, αν το συνδέσεις με το Media Center στο PC σου. Κατα τα άλλα εγω σου προτείνω 360, αλλά αυτο είναι υποκειμενικό, σε λίγο θα μπει ένα fanboy της Sony και θα σου πει Playstation 3...

Δημοσ.

Φίλε κρίνε μόνος σου ποιό από τα 2 θες γιατί θα σε τρελάνουν αυτοί και θα μπερδευτείς περισσότερο :P

Πάρε όποιο σου έκατσε στο μάτι περισσότερο...πάνω κάτω τα ίδια είναι.

Δημοσ.

αφου προηγηθηκαν τα fαn boys της microsoft θα σου πω και εγω με την σειρα μου πως πιστευω πως το ps3 ειναι καλυτερο εν γενη (αυτο εχω) αλλα αν με ρωτας αν αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με το σημαντικα φθηνοτερο ΧΒΟΧ, μαλλον οχι. αν το οικονομικο ειναι το θεμα σου παρε ΧΒΟΧ, ειναι το παρελθον και το παρον στις κονσολες τελευταιας γεννιας.

αλλα το πλει ειναι το μελλον κατ εμε. ομως γιατι να τα σκασεις απο τωρα οταν μπορεις να εχεις τα ιδια με τα μισα λεφτα.

δεν θα εχεις βεβαια killzone 2,resistance2, mgs4 αλλα θα εχεις εξισου ποιοτικους τιτλους στο ΧΒΟΧ οπως GoW2,HALO etc

αν σε ενδιαφερει και η media station διασταση, ισως να σκεφτεις πιο σοβαρα το πλει,νομιζω ειναι πιο ολοκληρωμενο.

τελος,αν παρεις ΧΒΟΧ κοιτα να παρεις την 3η γεννια της κονσολας, jusper νομιζω, γιατι εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να σου χαλασει

Δημοσ.
Μόνο απο το PS3 μπορείς να μπείς Youtube, αλλά γίνεται και με το 360, αν το συνδέσεις με το Media Center στο PC σου. Κατα τα άλλα εγω σου προτείνω 360, αλλά αυτο είναι υποκειμενικό, σε λίγο θα μπει ένα fanboy της Sony και θα σου πει Playstation 3...

ξέρω ότι σε παιχνίδια είναι καλύτερο αλλά θέλω να αγοράσω xbox live gold για να παίζω παιχνίδια online και να πληρώσω με αντικατάβολη γιατί δεν έχω πιστοτική κάρτα θελω και να μπένω youtube,live streams και χρειάζετε adobe flash 9.

Δημοσ.
ξέρω ότι σε παιχνίδια είναι καλύτερο αλλά θέλω να αγοράσω xbox live gold για να παίζω παιχνίδια online και να πληρώσω με αντικατάβολη γιατί δεν έχω πιστοτική κάρτα 'οπω να μπένω youtube,live streams και χρειάζετε adobe flash 9.

πηγαινε βγαλε μια χρεωστικη σε alpha- κυπρου να ξεμπερδευεις.ειδικα στην κυπρου θελει 2-3 εργασιμες το πολυ

Δημοσ.
πηγαινε βγαλε μια χρεωστικη σε alpha- κυπρου να ξεμπερδευεις.ειδικα στην κυπρου θελει 2-3 εργασιμες το πολυ

υπάρχει άλλος τρόπος όπως αγορά από κατάστημα?

Δημοσ.
ξέρω ότι σε παιχνίδια είναι καλύτερο αλλά θέλω να αγοράσω xbox live gold για να παίζω παιχνίδια online και να πληρώσω με αντικατάβολη γιατί δεν έχω πιστοτική κάρτα 'οπω να μπένω youtube,live streams και χρειάζετε adobe flash 9.

Live Gold ψάχνω να βρώ και εγώ, σε καταστήματα αλλά δεν νομίζω οτι θα υπάρχει. Αν ψωνίζεις online, κοίτα στο ebay για Xbox Live 12 month. Να ξέρεις οτι το online του PS3 είναι δωρεάν, και μπορείς να βλέπεις Youtube, και streams. Τα παιχνίδια είναι πανω-κάτω τα ίδια. Η επιλογή δική σου.

Δημοσ.

Κανω copy paste απο ενα αλλο topic:

Να πω και εγω την αληθεια μου εχω xbox360 elite απο τον Αυγουστο και το ps3 απο το δεκεμβριο.

Αν αυτη τη στιγμη δεν ειχα καμια απο τις δυο κονσολες και ηταν να αγορασω μια απο τις δυο το ps3 θα επαιρνα.

Αλλα αυτο επειδη ο χρονος που περναω με το μηχανημα μοιραζεται 60-40% με 60% να ειναι ταινιες και μουσικη και 40% παιχνιδια.Και απο το 40% το 38% ειναι με το PAIN....

Αν ηθελα να παιζω απλα παιχνιδια θα επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη το xbox360 το οποιο με την καθε ευκαιρια με εντυπωσιαζει με τα γραφικα που βγαζει.

Και πιστευω δεν χρειαζεται να πω πιο απο τα δυο βγαζει καλυτερα γραφικα φανταζομαι.το εχουμε εμπεδωσει...

Οσο για το ethernet που λες ποιο εινια το προβλημα σου?Βαζεις πανω στο playstation το ethernet καλωδιο σου και εισαι οκ.

Εκτος και αν εννοεις οτι δεν εχεις router αλλα modem οποτε δεν γινετε αυτο.

Μια λυση που ειχα χρησιμποιησει στο xbox360 πριν παρω ρουτερ ηταν να εχω το ρουτερ στο pc και μετα απο το pc στο xbox360 ethernet.Στην ουσια δηλαδη το xbox360 επαιρνε ιντερνετ απο τον υπολογιστη.Δεν εχω δοκιμασει αν γινετε και με το πλειστεισιον αλλα φανταζομαι θα παιζει.

Δημοσ.
Κανω copy paste απο ενα αλλο topic:

Να πω και εγω την αληθεια μου εχω xbox360 elite απο τον Αυγουστο και το ps3 απο το δεκεμβριο.

Αν αυτη τη στιγμη δεν ειχα καμια απο τις δυο κονσολες και ηταν να αγορασω μια απο τις δυο το ps3 θα επαιρνα.

Αλλα αυτο επειδη ο χρονος που περναω με το μηχανημα μοιραζεται 60-40% με 60% να ειναι ταινιες και μουσικη και 40% παιχνιδια.Και απο το 40% το 38% ειναι με το PAIN....

Αν ηθελα να παιζω απλα παιχνιδια θα επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη το xbox360 το οποιο με την καθε ευκαιρια με εντυπωσιαζει με τα γραφικα που βγαζει.

Και πιστευω δεν χρειαζεται να πω πιο απο τα δυο βγαζει καλυτερα γραφικα φανταζομαι.το εχουμε εμπεδωσει...

Οσο για το ethernet που λες ποιο εινια το προβλημα σου?Βαζεις πανω στο playstation το ethernet καλωδιο σου και εισαι οκ.

Εκτος και αν εννοεις οτι δεν εχεις router αλλα modem οποτε δεν γινετε αυτο.

Μια λυση που ειχα χρησιμποιησει στο xbox360 πριν παρω ρουτερ ηταν να εχω το ρουτερ στο pc και μετα απο το pc στο xbox360 ethernet.Στην ουσια δηλαδη το xbox360 επαιρνε ιντερνετ απο τον υπολογιστη.Δεν εχω δοκιμασει αν γινετε και με το πλειστεισιον αλλα φανταζομαι θα παιζει.

εχω speedtouch modem δεν μπορεί να συνδέθει με το Ps3 που θα βρίσκετε έναν όροφο πιο πάνω με το ethernet? γιατί τον Η/υ παλιά τον σύνδεα με καλόδιο ethernet και έβαζα κατι νούμερα του μοντεμ νομίζω.

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 03 : 19 : 38-----

επείσης θα ήθελα να ήξερα αν γίνετε να αγοράσω ρούτερ και να έχω και μόντεμ μαζί

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 04 : 15 : 50-----

κάποια βοήθεια?? έχω ενα μοντεμ απο το οποιο μπορω να παρω ασυρματη συνδεση στον Η/Υ αλλα στο Ps3 θα ηθελα συνδεση με καλοδιο για να πιανει καλα ξερει κανεις αν γινετε???

Δημοσ.

εν ετη 2009 ασχολεισαι ακομα με καλωδια;παρε ενα ασυρματο ρουτερ κατα τη γνωμη μου να ησυχασεις.

αν μεινεις με αυτο που εχεις και εχει θυρα ethernet ,τοτε θα πρεπει να χεις ενα πολυ μακρυ καλωδιο για να παει στον πανω οροφο που λες,και δεν ξερω αν κατι τετοιο ειναι πρακτικο.

η ασυρματη υλοποιηση ειναι η καλυτερη για μενα

Δημοσ.

φιλε εγω εχω PS3 κ εχω να σου πω τα εξης:

το PS3 ειναι πολυ πιο ακριβο απο το xbox360

το xbox 360 εχει το τεραστιο πλεονεκτημα οτι μπορεις αν φλασαρεις το drive του (ευκολη υποθεση) να παιζεις τα αντιγραφα ασφαλειας σου (σου ερχεται ακομα πιο οικονομικα :lol: )

πιστευω οτι απο οποια αλλη αποψη κ να το δεις το θεμα το PS3 ειναι καλυτερο απο το xbox360. θα ερθει ομως κ η στιγμη που θα μπορεσουμε να παιζουμε αντιγραφα ασφαλειας στο PS3 κ τοτε ειναι που θα πεθανει το xbox360. μεχρι τοτε απο οικονομικης αποψεως προτινω xbox. κ παιδια πραγματικα δεν μπορω να καουω βλακειες τυπου το "xbox εχει καλυτερα γραφικα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...