Προς το περιεχόμενο

Πόσες ώρες έχετε σπαταλήσει παίζοντας?

mix0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θυμάμαι έπαιζα μαζί με έναν φίλο μου GTA San Andreas από τις 11.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ..με ένα διάλειμμα κατά τις 14.00 για να φάμε...

Δημοσ.

Κανα 8ωρο παίζοντας Football Manager (το 2007 το οποίο είχα φτάσει 2032). Πάντως δεν το θεωρώ "σπατάλη" το να ασχολείσαι κάποιες ώρες με το gaming ;)

Δημοσ.

Εγω το μεγαλυτερο καψιμο το χω ριξει στο Crash και στο Clonoa στο PS1, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10-11 το βράδυ, γιατί δεν είχα κάρτα μνήμης και προσπαθούσα να τα τερματίσω με κάτι φιλαράκια μου....ωραίες εποχές:-D και στο Monster Hunter 2 στο PSP που ακόμα δεν το χω τελειώσει, αλλά πιστεύω είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του:-)

Δημοσ.

Το παιχνίδι που έχω σπάσει κάθε ρεκορ μου είναι το God of War!Το έχω τερματίσει 14 φορές!Εκ των οποίων τις τρεις στο God Mode!

-----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 05 : 44 : 16-----

Αν θεωρείτε σπατάλη χρόνου το gaming, τότε γιατί παίζετε?

Εντάξει άμα παίζεις δέκα ώρες την ημέρα σπαταλάς πολύτιμο χρόνο από την ζωή σου,αλλά όταν πρωτοπιάσεις ένα παιχνίδι στα χέρια σου τότε δικαιολογημένα θα παίξεις κάποιες ώρες παραπάνω.Αν και δεν νομίζω να υπάρχουν τόσο καμένα άτομα,στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Εχω κλείσει κάτι ξεγυρισμένα 12ωρα καταχείμωνο με Panzer Dragon Saga και Dead or Alive στο Saturn, πάνε δέκα χρόνια τώρα. Βέβαια είχαμε αλκοόλ, τσιγάρα και πίτσες/σουβλάκια, οπότε αντέχαμε και για παραπάνω.

Δημοσ.
Αν θεωρείτε σπατάλη χρόνου το gaming, τότε γιατί παίζετε?

Σπαταλη χρονου το gaming (!!!!!!!!!!!!!)???????????????????????? :lol::lol:

Το να σταματησεις να παιζεις για να φας η να κατουρησεις ειναι σπαταλη χρονου. :P

Δημοσ.
Σπαταλη χρονου το gaming (!!!!!!!!!!!!!)???????????????????????? :lol::lol:

Το να σταματησεις να παιζεις για να φας η να κατουρησεις ειναι σπαταλη χρονου. :P

ο ορισμός του +1

Δημοσ.
Εντάξει άμα παίζεις δέκα ώρες την ημέρα σπαταλάς πολύτιμο χρόνο από την ζωή σου

Εχμ, όχι. Από τη στιγμή που διάλεξες να ασχοληθείς τόσες ώρες με ένα game, σημαίνει ότι γουστάρεις και το κάνεις. Ότι περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Άρα δεν τη σπαταλάς. Δεν μιλάμε για τραγικές καταστάσεις τύπου μεγάλα wow raids που έχουν καταντήσει αγγαρεία, που αν δεν πας να παίξεις τρως kick από το guild:eek:. Μακρυά από μας...

Δημοσ.
Εχμ, όχι. Από τη στιγμή που διάλεξες να ασχοληθείς τόσες ώρες με ένα game, σημαίνει ότι γουστάρεις και το κάνεις. Ότι περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Άρα δεν τη σπαταλάς. Δεν μιλάμε για τραγικές καταστάσεις τύπου μεγάλα wow raids που έχουν καταντήσει αγγαρεία, που αν δεν πας να παίξεις τρως kick από το guild:eek:. Μακρυά από μας...

Είπαμε φίλε όχι και έτσι!Χαλαρα πράγματα!Άλλωστε για όλους μας το gaming ένα hobby είναι για να περνάμε τις ώρες μας ευχάριστα!Χρήση και όχι κατάχρηση!;)

Δημοσ.

Άπιαστα τα ρεκόρ του fm... 12ωρά+... πολλές φορές και παραπάνω. Αλλά είναι και η φύση του παιχνιδιού τέτοια.

Δημοσ.

Όταν πρωτοξεκίνησα L2 έκλινα κάτι 12ώρα ξεγυρισμένα:P Τώρα πλέον λόγω υποχρεώσεων δεν παίζω πάνω από 3-4 ώρες την μέρα, και πολλές φορές δεν παίζω καθόλου:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...