mix0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πόσες ώρες έχετε λίωσει nonstop μπροστά από την κονσόλα σας?
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 6 ώρες και κάτι το GTA IV. Μπορεί και στο San Andreas περισσότερο δεν θυμάμαι, πάντως στο GTA IV το γράφει όταν κάνεις pause.
Θου-Βου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 9 ωρεs στο FF8 γενικα στα Rpg "χανω" τον χρονο..
mix0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν το ρεκορ μου είναι 17 ώρες όταν πρωτοέπαιξα το MGS 3!Τόσες ώρες έκανα και να το τερματίσω!Για τέτοιο κάψιμο μιλάμε!
basilis5 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν το ρεκορ μου είναι 17 ώρες όταν πρωτοέπαιξα το MGS 3!Τόσες ώρες έκανα και να το τερματίσω!Για τέτοιο κάψιμο μιλάμε! εγω θυμαμαι ειχα καει πραγματικα με το mgs1 στο psone στο δε ff8 ειχα ξεκινησει πολυ δυνατα,ειχα τελειωσει το 1ο cd σε 2 μερες,αλλα εν τελει το παιχνιδι αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων
mix0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 εγω θυμαμαι ειχα καει πραγματικα με το mgs1 στο psoneστο δε ff8 ειχα ξεκινησει πολυ δυνατα,ειχα τελειωσει το 1ο cd σε 2 μερες,αλλα εν τελει το παιχνιδι αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων MGS 1 o πρώτος μου έρωτας!Τι μου θύμησες τώρα.Οχτώ φορές μετράω τόσες το έχω τελιώσει με τα πάντα ξεκλειδωμένα!Αλλά μια ανάμνηση θα μείνει γιατί δυστυχώς το cd τα κακάρωσε!
Θου-Βου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 στο δε ff8 ειχα ξεκινησει πολυ δυνατα,ειχα τελειωσει το 1ο cd σε 2 μερες,αλλα εν τελει το παιχνιδι αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων Σε ποιο σημειο ηταν κατωτερο? για μενα ειχε καλουs χαρακτηρεs και στα ατου του ηταν τα Guardian Force με τον Diablo και τον Bahamut να τα σπανε
basilis5 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 με χαλασε τοσο το στορυ, οσο και ο τροπος αναβαθμισης των οπλων. το κακο ειναι πως ημουν επηρεασμενος απο το 7, οπως επισης και πως δεν ξαναασχοληθηκα μαζι του..πανε χρονια.καποια στιγμη πρεπει να ξανασχοληθω,αλλα που να βρεις χρονο
Θου-Βου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 με χαλασε τοσο το στορυ, οσο και ο τροπος αναβαθμισης των οπλων.το κακο ειναι πως ημουν επηρεασμενος απο το 7, οπως επισης και πως δεν ξαναασχοληθηκα μαζι του..πανε χρονια.καποια στιγμη πρεπει να ξανασχοληθω,αλλα που να βρεις χρονο Πιστευω οτι οποιο FF τερματισει καποιοs πρωτο δενετε συναισθηματικα μαζι του και το θεωρει το καλυτερο..Το 7 δεν ειχε τα σουπερ γραφικα αλλα ειχε καλο στορι και ο Sephiroth ειναι ο ποιο γνωστοs-κουλ κακοs στην ιστορια των Rpg!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 εγω θυμαμαι ειχα καει πραγματικα με το mgs1 στο psoneστο δε ff8 ειχα ξεκινησει πολυ δυνατα,ειχα τελειωσει το 1ο cd σε 2 μερες,αλλα εν τελει το παιχνιδι αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων Οχι ρε. Μια χαρα ηταν το ατιμο. Θυμαμαι οτι ειχα συμπληρωσει 90+ ωρες παιχνιδιου οταν εμπαινα στο τελευταιο καστρο. Τρελο καψιμο.Και ιστορια και τα παντα ειχε. Ηταν το πρωτο ff που επαιξα. Η αγαπη μου ομως ηταν και ειναι ακομα το 7. Δυο μονο λεξεις μπορουν να το περιγραψουν : 'Εργο Τεχνης' .
k.tnb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ξύπνησα ένα "πρωί" γύρω στις 2:00 μ.μ. (έχει κάνα χρόνο τώρα..) και βαριόμουν να κάνω οτιδήποτε είχε να κάνει με "πάνε έξω πάρε φαϊ και τέτοια..". Έτσι με τη μια ανοίγω το τότε PS2 και ψάχνω στον απίστευτο σωρό με τα copies να βρω κάτι που από τύχη δε θα είχα παίξει. Βρίσκω ένα που έγραφε πάνω "Farenheit", το βάζω ξεκινάω να παίζω, και τελικά το τελείωσα, ναι, την ίδια μέρα (δηλαδή την επόμενη), γύρω στις 3 τα ξημερώματα. ΠΟΛΥ παιχνίδι όμως!! Έγινα οπαδός του και τώρα περιμένω το Heavy Rain από τους ίδιους. Ήταν καλό κάψιμο.. μετά κοιμήθηκα, πάλι...
bakass Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν το ρεκορ μου είναι 17 ώρες όταν πρωτοέπαιξα το MGS 3!Τόσες ώρες έκανα και να το τερματίσω!Για τέτοιο κάψιμο μιλάμε! τι μου θυμισες τωρα????mgs1-2....πρεπει να ειχα χτυπησει τοσες και εγω!!!!δυστυχως τωρα εχω 360 και δεν μπορω να παιξω mgs3!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.