Προς το περιεχόμενο

Πόσες ώρες έχετε σπαταλήσει παίζοντας?

mix0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν το ρεκορ μου είναι 17 ώρες όταν πρωτοέπαιξα το MGS 3!Τόσες ώρες έκανα και να το τερματίσω!Για τέτοιο κάψιμο μιλάμε!

Δημοσ.
Λοιπόν το ρεκορ μου είναι 17 ώρες όταν πρωτοέπαιξα το MGS 3!Τόσες ώρες έκανα και να το τερματίσω!Για τέτοιο κάψιμο μιλάμε!

εγω θυμαμαι ειχα καει πραγματικα με το mgs1 στο psone

στο δε ff8 ειχα ξεκινησει πολυ δυνατα,ειχα τελειωσει το 1ο cd σε 2 μερες,αλλα εν τελει το παιχνιδι αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων

Δημοσ.

στο δε ff8 ειχα ξεκινησει πολυ δυνατα,ειχα τελειωσει το 1ο cd σε 2 μερες,αλλα εν τελει το παιχνιδι αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων

MGS 1 o πρώτος μου έρωτας!Τι μου θύμησες τώρα.Οχτώ φορές μετράω τόσες το έχω τελιώσει με τα πάντα ξεκλειδωμένα!Αλλά μια ανάμνηση θα μείνει γιατί δυστυχώς το cd τα κακάρωσε!

Δημοσ.

Σε ποιο σημειο ηταν κατωτερο? για μενα ειχε καλουs χαρακτηρεs και στα ατου του ηταν τα Guardian Force με τον Diablo και τον Bahamut να τα σπανε :-)

Δημοσ.

με χαλασε τοσο το στορυ, οσο και ο τροπος αναβαθμισης των οπλων.

το κακο ειναι πως ημουν επηρεασμενος απο το 7, οπως επισης και πως δεν ξαναασχοληθηκα μαζι του..πανε χρονια.καποια στιγμη πρεπει να ξανασχοληθω,αλλα που να βρεις χρονο

Δημοσ.
με χαλασε τοσο το στορυ, οσο και ο τροπος αναβαθμισης των οπλων.

το κακο ειναι πως ημουν επηρεασμενος απο το 7, οπως επισης και πως δεν ξαναασχοληθηκα μαζι του..πανε χρονια.καποια στιγμη πρεπει να ξανασχοληθω,αλλα που να βρεις χρονο

Πιστευω οτι οποιο FF τερματισει καποιοs πρωτο δενετε συναισθηματικα μαζι του και το θεωρει το καλυτερο..Το 7 δεν ειχε τα σουπερ γραφικα αλλα ειχε καλο στορι και ο Sephiroth ειναι ο ποιο γνωστοs-κουλ κακοs στην ιστορια των Rpg!

Δημοσ.

Οχι ρε. Μια χαρα ηταν το ατιμο. Θυμαμαι οτι ειχα συμπληρωσει 90+ ωρες παιχνιδιου οταν εμπαινα στο τελευταιο καστρο. Τρελο καψιμο.Και ιστορια και τα παντα ειχε. Ηταν το πρωτο ff που επαιξα.

Η αγαπη μου ομως ηταν και ειναι ακομα το 7. Δυο μονο λεξεις μπορουν να το περιγραψουν : 'Εργο Τεχνης' .

Δημοσ.

Ξύπνησα ένα "πρωί" γύρω στις 2:00 μ.μ. (έχει κάνα χρόνο τώρα..) και βαριόμουν να κάνω οτιδήποτε είχε να κάνει με "πάνε έξω πάρε φαϊ και τέτοια..". Έτσι με τη μια ανοίγω το τότε PS2 και ψάχνω στον απίστευτο σωρό με τα copies να βρω κάτι που από τύχη δε θα είχα παίξει. Βρίσκω ένα που έγραφε πάνω "Farenheit", το βάζω ξεκινάω να παίζω, και τελικά το τελείωσα, ναι, την ίδια μέρα (δηλαδή την επόμενη;)), γύρω στις 3 τα ξημερώματα. ΠΟΛΥ παιχνίδι όμως!! Έγινα οπαδός του και τώρα περιμένω το Heavy Rain από τους ίδιους. Ήταν καλό κάψιμο.. μετά κοιμήθηκα, πάλι...

Δημοσ.

τι μου θυμισες τωρα????mgs1-2....πρεπει να ειχα χτυπησει τοσες και εγω!!!!δυστυχως τωρα εχω 360 και δεν μπορω να παιξω mgs3!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...