ergidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια.. Οποτε παω να δω τηλεωραση στο λαπτοπ,, κανει συνεχεια διακοπες.. Εχω τa windows xp νομιμα και το λαπτοπ ειναι τουρμπξ.. Τι μπορει να φταιει για αυτο??
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 πως πας να δεις τηλεοραση. Εχεις καρτα τηλεορασης?
freebird75 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια.. Οποτε παω να δω τηλεωραση στο λαπτοπ,, κανει συνεχεια διακοπες.. Εχω τa windows xp νομιμα και το λαπτοπ ειναι τουρμπξ.. Τι μπορει να φταιει για αυτο?? τουρμπξ...ξάδερφος του Αστερίξ είναι; Πέρα από την πλάκα θα βοηθούσε αν έδινες και άλλα στοιχεία όπως: 1)Μοντέλο φορητού 2)Επεξεργαστής 3)Ποσότητα RAM 4)Μοντέλο κάρτας τηλεόρασης
ergidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια εφχαριστω πολυ.. Τηλεοραση απο ιντρντ.οχι ελληνικη. Φαινεται οτι χρειαζεται ναχεισ πολυ ΡΑΜ και επξεργαστη.. Δοκιμασα σε ενα αλλο λαπτοπ με 1.66 Τ5200 επεξ και 3064 ΡΑΜ και δεν κανει διακοπεσ. Ανχρειαζεται και τιποταλλο εκτοσ απο αφτα πεστεμου
Antwni Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω χρειάζεται και η ταχύτητα της γραμμής σου!
ergidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Και ηταχυτητα νομιζω ειναι οκ στα 24.. Μαλλον αυτο θανε. Δηλ θελει πολλη μνημη πολυ επεξεργαστη και γραμμη Να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.