Προς το περιεχόμενο

HDMI->32LG5600=1080p, BUT no sound!! H E L P

Daiyang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καμια βδομαδα αγορα τιν LCD 32LG5600...η οποια για τα λεφτά της έδιχνε πολυ καλη. και είναι πολυ καλη!!!!

μεχρι που ανακάλυψα 1 προβληματακι, και αλλο 1 εχτες, το συνολο 2!!

1. η συνδεση της με pc μέσω DVI/HDMI καλώδιο αν και ειναι στα 1080p και εικόνα κρυσταλλο, δεν αφήνει τον ήχο απο το pc να περάσει και ανα ακουστει στην tv.(καρφι απο καρτα ηχου> στο audio in καρφι της tv, οπως λεει στο manual).!!

- χωρις εικόνα εχω ήχο. μολις ενεργοποιώ την dual view μεσω της nVidia settings, χανετε ο ήχος!!!

- με RGB(15pin) καλώδιο δουλευει κανονικα, αλλα η αναλυση πεφτει κατα πολυ!!!

- με s-video πάλι δουλευει αλλα εκει η ποιοτητα και η αναλυση ειναι κλάιν μάιν!!!

>> πηρα την LG τηλεφωνο και καταλήξαμε στο οτι δεν ξέρουν γιατι γινετε αυτο! και οτι μάλλον πρεπει να κανω καποιες ρυ8μισεις στο pc για την εξοδο ήχου... αλλα δε ξέρουν ποιες!! οποτε κλάιν :P

και 2. εχτες που εβαλα ενα dvd να δω στο player μου(scart1 συνδεση), καθως έπρεπε να ανοιξω τον ηχο στο 60+ για να ακουω καλά, στις σκηνες ησυχιας της ταινια ακουγα αμυδρα και κατι αλλο. παω κοντα στην tv και ακουω το καναλι που επαιζε απο "πισω".!!!! δοκιμασα διάφορα και καταλαβα οτι οταν είναι στο καναλι scart1 με ανοιχτο το dvd player δεν συμβαινει αυτο! αλλα μολις βαζω ταινιάκι να παιξει συμβενει, στο scart2 to τεσταρα και δεν συμβαινει. τωρα θα μου πειτε "δες ταινια στο scart2" και λεω οκ!, αλλα γιατι γίνεται αυτο με το scart1 ???

- δεν μίλησα ακόμα για αυτο με την lg

>>της εχω στείλει μεσω του site της 2 mail. και απαντιση δεν εχω πάρει ακόμα, και αμφιβάλω αν θα πάρω, η αν όντως "πηγε" το mail, γιατι ο τροπος αποστολης ειναι λιγο μυστήριος, ηλίθιος θα ελεγα!

***motherboard: asus p5k premium wi/fi ap

**καρτα γραφικών: gainward 8600 GTS (nVidia)

*windows XP pro sp3 (eng)

τεσπα, αναμένω απαντησεις παιδια, ευχαριστω για το χρονο σας!!

cya

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...