Προς το περιεχόμενο

Macbook e-shop

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός hackintosh και καίγομαι να αγοράσω ένα macbook μιας και δεν έχει πολλές ήμερες ζωής ακόμα ο παλιός φορητός. Αρχικά ήθελα να αγοράω από plaisio αλλά δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν κομμάτια. To e-shop από την άλλη έχει διαθεσιμότητα και μπορεί να στείλει άμεσα. Επίσης δίνουν 7 ήμερες εγγύηση αν χάλασει κάτι για επιστροφή στο e-shop χώρις να εμπλακώ με rainbow. Η ερώτηση μου είναι λοιπον, να περιμένω το plaisio ή να το τσιμπίσω από τους κίτρινους;

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πήγαινε e-shop...same difference...μη περιμένεις...ποιο θα πάρεις; το unibody η το παλιό λευκό;

Δημοσ.

ναι, μια χαρά...έχει υπόψιν σου όμως ότι η οθόνη στα καινούργια είναι χειρότερη σε σύγκριση με τα παλιά λευκά( τόχω διαπιστώσει κ προσωπικά).Οπότε, συνιστώ να το δεις πρώτα από κοντά και μετά να το πάρεις...

edit:ρε συ, για κοίτα και μια τι παίζει εδώ...έχει αρκετά καλύτερη τιμή σε σχέση με το e-shop

https://www.electroland.gr/apple-mac/macbook/apple-macbook-133-2.0ghz-2gb-160gb/en-virus-barrier.htm

Δημοσ.

Και εγω απο electroland πηρα το mac μου, αψογη εξηπηρετηση αλλα δεν ειναι τα gr/en μοντελα που σημαινει οτι δεν εχουν και τα Ελληνικα γραμματα τυπωμενα στο πληκτρολογιο αλλα who givs a shit

Δημοσ.

ε, ούτε το mbp μου έχει τυπωμένα τα ελληνικά γράμματα πάνω...αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς ένας μέσος χρήστης ξέρει υποσυνείδητα που είναι το κάθε γράμμα...πιστεύω δλδ..:)

Δημοσ.
...έχει υπόψιν σου όμως ότι η οθόνη στα καινούργια είναι χειρότερη σε σύγκριση με τα παλιά λευκά( τόχω διαπιστώσει κ προσωπικά).

Tι εννοεις ?

Εγω εχω το White Macbook και η οθονη στα καινουργια μου φαινεται λιγο καλυτερη στο κοντραστ και στα ποιο εντονα χρωματα ..κατα τα αλλα ,οι απαισιες γωνιες θεασης ειναι ιδιες και στα δυο (αλλη μια απαραδεκτη κινηση της Αpple.).

Δημοσ.
ε, ούτε το mbp μου έχει τυπωμένα τα ελληνικά γράμματα πάνω...αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς ένας μέσος χρήστης ξέρει υποσυνείδητα που είναι το κάθε γράμμα...πιστεύω δλδ..:)

Ειναι κ πιο ωραιο χωρις τα διπλα τυπωμενα γραμματα..

Δημοσ.

@telegamesvg

καλύτερο κοντράστ μπορεί να έχει, αλλά έχει δυο πολύ σοβαρά μειονεκτήματα η οθόνη του mb unibody.

1.η γωνία θέασης έχει μειωθεί ακόμη περισσότερο

2.αν βάλεις μονοχρωματικό background(φαίνεται κυρίως με έντονα σκούρα χρώματα) θα διαπιστώσεις και συ ότι το χρώμα που βλέπεις στις πάνω γωνίες τις οθόνης είναι διαφορετικό από αυτό των κάτω. Είναι σαν να ξεθωριάζει το χρώμα σταδιακά καθώς προχωράμε προς το κάτω μέρος της οθόνης...

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω όπως τα έχω αντιληφθεί από σύγκριση του mb unibody(που έχει γνωστός μου) και του mb white( που έχω εγώ).

Επίσης, τα "ελαττώματα" του mb unibody δε τα έχω διαπιστώσει στο mbp unibody, το οποίο έχει πολύ καλύτερη οθόνη...

@haHa

έχεις απόλυτο δίκιο...είναι πιο "καθαρό" έτσι...

Δημοσ.

Ναί, όμως το γεγονός ότι τα unibody έχουν led οθόνη ενώ τα white όχι πιστεύω ότι παίζει προς όφελος των unibody... Και βέβαια προς όφελος των unibody και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά....

Δημοσ.

τώρα με το update που έγινε στα λευκά(http://www.apple.com/macbook/white/specs.html), τα unibody στο μόνο που υπερτερούν (κατά την άποψή μου πάλι) είναι μόνο το γεγονός ότι είναι πιο στιβαρά σε σχέση με τα πρώτα, που είναι από πλαστικό...

και η οθόνη μπορεί να είναι led στο unibody αλλά είναι ελάχιστα καλύτερη από τη παλιά...

το παλιό βέβαια, θα είναι και 200+ ευρω φθηνότερο...(πιστεύω δε θα αργήσει να έρθει κ δω)

παρόλα αυτά, εγώ θα έπερνα το unibody μόνο και μόνο επειδή είναι αλουμινένιο..για κανέναν άλλο λόγο...

Δημοσ.

Με τετοιο αλμα που εγινε στην ποιοτητα κατασκευης επρεπε να ειχε 850Ε το παλιο. 1000 ειναι πανακριβο και κατα την γνωμη δεν θα το παρει κανενας

Δημοσ.

Ενταξει στο macbook λογω μεγεθους οθονης η τιμη ειναι λογικη ,εκει που δεν τρωγεται με τιποτα και το λεω κ το ξαναλεω ειναι στα macbook pro κ ειδικα στο 2.53 !!

Μιλαμε για 1200€+ σε σχεση με τον ανταγωνισμο και μιλαμε για προιοντα τεχνολογιας, που εξελισονται και κυριως απαξιωνονται με καταιγιστικους ρυθμους .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...