slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν..έχω Αγγλικά windows.Βάζω avi με srt και τους Ελληνικούς υπότιτλους τους αναγνωρίζει ''Κινέζικους''.Ποιά ρυθμισούλα πρέπει να κάνω ρε παιδιά;
kakovatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Με BS Player το παίζεις? Τσέκαρε με δεξί κλικ -> Υπότιτλοι -> τις γραμματοσειρές (ίσως σε βολεύει η Symbol).
slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Όχι με τον media player classic απ' το k lite codec pack.Νομίζω δεν έχει εκεί κάποια ρύθμιση..παίζει μεσα στα windows τίποτα;
Antwni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ρε συ δες το στο Subtitle Workshop!!Μπορεί να φτιάξει από εκεί νομίζω!! Edit: Το πρόγραμμα δεν στο αναγνωρίζει???Εάν ναι δοκίμασε και με τον vlc!!!
kakovatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε με τελευταία έκδοση bs player. Αν πάλι στα βγάζει κινέζικα κάτι φταίει στα windows, αλλιώς κάτι φταίει στο media player.
slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τα windows φταίνε επειδη είναι Αγγλικά...τέσπα.θενξ
kakovatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που λες δεν παίζει. Κατέβασε καμιά πρόσφατη έκδοση του όποιου προγράμματος χρησιμοποιείς καθώς και των codecs και τσέκαρέ το έτσι.
Antwni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τα windows φταίνε επειδη είναι Αγγλικά...τέσπα.θενξ Που κολλάει αυτό???:p Αν το ανοίξεις είναι κινέζικα?? Λέω μήπως κατέβασες καταλάθος κινέζικα!!:p:p Άνοιξε πάντως με το Workshop να δεις εάν στους δείχνει κανονικά!!
slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ανοίγω το srt με το word pad και δε τους αναγνωρίζει με Ελληνικούς χαρακτήρες..γι' αυτό λέω φταίνε τα windows.
rpg_master Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 από τις ρυθμίσεις γλώσσας στον πίνακα ελέγχου, βάλε στο unicode τα ελληνικά
Antwni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω να φταίνε οι players!!Μήπως δεν είναι καλοί οι υπότιτλοι??Σε άλλους υπολογιστές παίζουν???Δες εάν η μορφή είναι η ελληνική!!
slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 από τις ρυθμίσεις γλώσσας στον πίνακα ελέγχου, βάλε στο unicode τα ελληνικά Ευχαριστώ φίλε μου.. Για όποιον λοιπόν ενδιαφέρεται.. Control panel - Regional & language options - Administrative - change system locale και επιλέγουμε Greek.
isaias1983 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Εγω παιδια τα εχω κανει ολα αυτα..στα txt ειναι ελλημικα κανονικα...αλλα στο mpc ειναι κινεζικα....Αυτο μετα απο isntall του klite 4.6.2...Εκανα τα παντα αλλα παλι κινεζικα... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Στα ελληνικα ειναι....Με το bs player παιζουν μια χαρα...με τον mpc κινεζικα...δεν ειναι δυνατον απλα...
isaias1983 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Το θεμα δεν ειναι αυτο...Αυτο που θελω ειναι να παιζει σωστα το mpc.Αφου πριν 2 ωρες επαιζε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.