Προς το περιεχόμενο

Eλληνικοί χαρακτήρες σε υπότιτλους

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν..έχω Αγγλικά windows.Βάζω avi με srt και τους Ελληνικούς υπότιτλους τους αναγνωρίζει ''Κινέζικους''.Ποιά ρυθμισούλα πρέπει να κάνω ρε παιδιά;

Δημοσ.

Όχι με τον media player classic απ' το k lite codec pack.Νομίζω δεν έχει εκεί κάποια ρύθμιση..παίζει μεσα στα windows τίποτα;

Δημοσ.

Ρε συ δες το στο Subtitle Workshop!!Μπορεί να φτιάξει από εκεί νομίζω!!

Edit: Το πρόγραμμα δεν στο αναγνωρίζει???Εάν ναι δοκίμασε και με τον vlc!!!

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν παίζει. Κατέβασε καμιά πρόσφατη έκδοση του όποιου προγράμματος χρησιμοποιείς καθώς και των codecs και τσέκαρέ το έτσι.

Δημοσ.
Τα windows φταίνε επειδη είναι Αγγλικά...τέσπα.θενξ

Που κολλάει αυτό???:P:p

Αν το ανοίξεις είναι κινέζικα??:P Λέω μήπως κατέβασες καταλάθος κινέζικα!!:P:p:p

Άνοιξε πάντως με το Workshop να δεις εάν στους δείχνει κανονικά!!

Δημοσ.

53059702hj6.jpg

Ανοίγω το srt με το word pad και δε τους αναγνωρίζει με Ελληνικούς χαρακτήρες..γι' αυτό λέω φταίνε τα windows.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να φταίνε οι players!!Μήπως δεν είναι καλοί οι υπότιτλοι??Σε άλλους υπολογιστές παίζουν???Δες εάν η μορφή είναι η ελληνική!!

Δημοσ.
από τις ρυθμίσεις γλώσσας στον πίνακα ελέγχου, βάλε στο unicode τα ελληνικά

Ευχαριστώ φίλε μου..

Για όποιον λοιπόν ενδιαφέρεται..

89408388ch8.jpg

Control panel - Regional & language options - Administrative - change system locale και επιλέγουμε Greek.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παιδια τα εχω κανει ολα αυτα..στα txt ειναι ελλημικα κανονικα...αλλα στο mpc ειναι κινεζικα....Αυτο μετα απο isntall του klite 4.6.2...Εκανα τα παντα αλλα παλι κινεζικα...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Στα ελληνικα ειναι....Με το bs player παιζουν μια χαρα...με τον mpc κινεζικα...δεν ειναι δυνατον απλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...