disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 εχω κανει install το DeveDe (το οποιο δεν υπηρχε στα πακετα μου αν και εχω ενεργοποιημενα repos τριτων) Βαζω τιτλους και λοιπα αλλα οταν ξεκιναει να φτιαχνει το image απλα λεει δημιουργια και δεν αρχιζει ποτε το encoding, παραμενει idle... Καποια βοηθεια σας παρακαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Σε εμενα εχει ενα αλλο προβλημα. Κανει κανονικα το encoding, γραφει το ISO στο δισκο αλλα στο DVD Player παιζει μονο το μισο DVD (πχ αν εχω 5 επεισοδια μιας σειρας, σταματαει καπου στη μεση του 2ου και με βγαζει στο menu) Αν ξερει καποιος κατι... ΥΓ. disqualified τι διανομη εχεις και τι εκδοση του Devede? Εγω FC10 και Devede 3.11b. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 κατεβασα απο το site την 3.12 που μαλλον ειναι η τελευταια stable σε ubuntu 8.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 έχεις περάσει ΟΛΕΣ τις εξαρτήσεις; Τρέξε το devede από κονσόλα Επίσης φυσικά και υπάρχει σε repository της διανομής σου http://packages.ubuntu.com/search?keywords=devede&searchon=names&suite=intrepid§ion=all απλά προτίμησες την «εύκολη» λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 οντως κατι με τα dependencies θα παιζει, Παντως τα multiverse τα εχω ενεργοποιημενα αλλα στην προσθαφαιρεση προγραμματων το DeVeDe ηταν αφαντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 εχω κανει install το DeveDe (το οποιο δεν υπηρχε στα πακετα μου αν και εχω ενεργοποιημενα repos τριτων) Βαζω τιτλους και λοιπα αλλα οταν ξεκιναει να φτιαχνει το image απλα λεει δημιουργια και δεν αρχιζει ποτε το encoding, παραμενει idle... Καποια βοηθεια σας παρακαλω? Η λύση είναι στο αριστερό παράθυρο που είναι οι τίτλοι να να δώσεις το ίδιο όνομα στον τίτλο που υπάρχει ήδη όταν ξεκινάς το DeVeDe με το όνομα του αρχείου στο δεξί παράθυρο το οποίο πρόκειται να μετατρέψεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 οντως κατι με τα dependencies θα παιζει,Παντως τα multiverse τα εχω ενεργοποιημενα αλλα στην προσθαφαιρεση προγραμματων το DeVeDe ηταν αφαντο apt-get -f install kai οτι λειπει θα μπει απο μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Η λύση είναι στο αριστερό παράθυρο που είναι οι τίτλοι να να δώσεις το ίδιο όνομα στον τίτλο που υπάρχει ήδη όταν ξεκινάς το DeVeDe με το όνομα του αρχείου στο δεξί παράθυρο το οποίο πρόκειται να μετατρέψεις..... ναι ισχυει ευχαριστω πολυ. Δεν ξερω αν πρεπει να εχει το ιδιο ή απλα κατι διαφορετικο, με το ιδιο παντως αρχιζει το encoding. Και παλι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα με αφορμη το θεμα πηγα να κανω τις δοκιμες μου. δεν εφτασα τοσο <<μακρυα>>γιατι στην προεπισκοπηση που κανω οι υποτιτλοι φαινονται κινεζικοι..πως το ρυθμιζουμε? (η εργασια ειναι ως εξης:ενα mkv ενα srt > να γινουν dvd) επεξεργασια:και με gedit κινεζικοι φαινονται αλλα εννοειται κατα την αναπαραγωγη δεν υπαρχει κανενα προβλημα, ειναι <<απολυτως>> ελληνικοι 2η...χαζη ερωτηση συγνωμη δεν ειδα οτι διαλεγεις iso παντως ειναι λιγο παραξενοι! ποιο διαλεγετε?εγω iso 8859-7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δοκιμασε και utf8 κωδικοποιηση να δεις πως τους βγαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 στο συγκεκριμενο με utf8 βγαζει σφαλμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Υπάρχει πρόβλημα στο ubuntu με την ελληνική μετάφραση του devede https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/devede/+bug/344189 Εχώ κάνει αναφορά στο πρόβλημα εδώ και κάτι μήνες ο savvas βρήκε patch που να το διορθώνει αλλά δυστηχώς δεν προλάβε να περάσει στο jaunty πιστεύω να περάσει στο karmic. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάζετε τον τιτλο του dvd που καίτε με αγγλικούς χαρακτήρες και τις άλλες μπάρες απλά να τις αγνοήτε μέχρι να ανέβει το patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 οποτε περιμενουμε ενημερωση για το ανεβασμα του μπαλωματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Οσες φορες το χρησιμοποιησα για να μετατρεψω ενα DivX σε DVD απο το encoding μεχρι να καψει το DVD εκανε δυο ωρες, σε αντιθεση βεβαια με το convertXtoDVD που σε καμια περιπτωση δεν παιρνει τοσο χρονο. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω και μου διαφευγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Γεια σας και παλι, παω να φτιαξω ενα dvd με το devede και μετα απο λιγο μου βγαζει, "conversion failed, maybe you run out of disk space" Απο οτι διαβασα στο google, το προγραμμα χρησιμοποιει το /var/tmp σαν temporary directory, κι επειδη εγω εχω μονο 5,4gb ελευθερα, υπαρχει μηπως τροπος να αλλαξω directory? Αλλιως, αν δεν υπαρχει καποιο αλλο bug, το προγραμμα μου βγαινει αχρηστο Εκτος αν υπαρχει τροπος να κανω shrink 20gb το win7 partition και να τα δωσω στο Ububtu root, χωρις να παθει τιποτα το ububtu, (για τα win7 εχω recovery disk... ασχετα αν ειναι για... να μου πιανει χωρο) Edit Tελικα εκανα resize τον δισκο, κι εδωσα 70Gb στα Win7 και απο 28gb σε Home/Root+4gb swap (παραλιγο Σολομωντας...) και δουλευει κανονικα το Devede (ασχετα αν κανει τον διπλαδιο χρονο απο το convertx, 4 ωρες για διπλο περασμα σε 700mb avi) Ξερετε αν υπαρχει επιλογη να αλλαζω το conversion priority? Γιατι τρωει ολο το cpu και ωρες ωρες σερνεται το μηχανημα... (πχ στο convertx, το βαζει στο Idle και δουλευεις κανονικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.