Προς το περιεχόμενο

Ενίσχυση ασύρματου σήματος

kotsos_licious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...

Θέλω να συνδεθώ ασύρματα με το δίκτυο του Πανεπιστημίου στην Σάμο...

Από ότι έμαθα, αφήνουν μόνο 5 Mbs για το κοινό...

Από το σπίτι μου πιάνω το δίκτυο, ωστόσο η ισχύς είναι μία γραμμή, το πολύ δύο...

Θέλω να ενισχύσω την ισχύ του σήματος...

Κάποια πρόταση???

Κάτι τέτοιο μου κάνει?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613480

ή:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615045

ε?

edit: Η αγορά θα γίνει από e-shop.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

kai to πρωτο μια χαρα φενεται αλλα δεν το εχω δοκιμασει.το δευτερο το εχω δοκιμασει και επαιξε μια χαρα.απλα μετα απο αυτο θα παιξεις ασυρματα.με καλωδιο δεν ξερω αν μπορεις να δωσεις απο αυτο σε καποιο pc.δεν προλαβα να το δοκιμασω.επισης σε multirama ειχα παρει ενα belkin an kai den μαρεσει αυτη η ετερεια και ειχε παιξει πολυ ευκολα.μια θυρα μονο ειχε και επαιζε και με καλωδιο. αν δεν ειχες wireless καρτα στο pc και πιο φτηνο απο το expander της linksys.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατ άρχήν καλησπέρα,

Εχω ενα προβλημα.Πιάνω ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μου αλλα συνδέομαι σ'αυτό με 2 laptop και συνέχεια πετάει μια εμένα μια τον αλλον....???

Υπάρχε λύση???????

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.....

Σήμερα κατάφερα και μπήκα στο interface του router...

Μπορώ να αλλάξω κάποια ρύθμιση από κει ετσι ώστε να έχω πιο δυνατο σήμα.....?????:-

Δημοσ.

oxi το σημα δεν δυναμωνει.ειναι ηδη στο full>μονο σε αυτα με αποσπωμενη κερεα μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη χωρις να σημαινει οτι θα αλλαξουν πολλα αφου παλι η ενταση που δινει το ρουτερ δεν αλλαζει.μετα υπαρχουν repeaters οπως και κατευθυντικες κερεες οταν ειναι αποσπωμενη.για να ανεβει η ενταση εκει παμε σε δυσκολα πραγματα/

Δημοσ.

το πρωτο ειναι να βαλεις το network stumbler ειναι δωρεαν και να δεις που πιανεις καλυτερο σημα.το δευτερο που κανουν πολλοι ειναι ειτε να βαζουν καποιο repeater Στο μπαλκονι η μια καρτα με μεγαλο καλωδιο για να φτανει εκει που εχει καλυτερο σημα και να πιανει .το να δυναμωσεις το σημα δεν εχει νοημα αμα ειναι να γινει απο την μια πλευρα διοτι εσυ θα φτανεις μεχρι εκει αλλα αμα το σημα δεν φτανει καλα μεχρι εσενα δεν εχει νοημα.δωρον αδωρον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...