digitalsoul Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μου παρουσιάζετε ένα πάρα πολύ περίεργο πρόβλημα με τον exchange 2003 Όταν κάποιος στείλει ένα μήνυμα στο οποίο μέσα στο body εμπεριέχετε το κείμενο ‘ From: > ‘ το μήνυμα εξαφανίζετε!!! Φανταστείτε ότι ένα κείμενο μετά από μερικά reply εμφανίζει μέσα του τον εκάστοτε αποστολέα πχ. . . . -----Original Message----- From: >Αποστολέας Sent: 20 January 2009 08:53 To: [email protected]; Cc: [email protected] Subject: xxxxxxxxxxxxxxxx Κλπ Κλπ Κλπ . . Το παραπάνω μήνυμα δεν θα έρθει ποτέ!!!! Αν αφαιρέσω το From: > τότε θα έρθει κανονικά!! Η Εγκατάστασή μου έχει ένα Frontend Exhange 2003 που είναι gateway για τα mail και έναν Backend exchange 2003 που έχει τα mailbox Έχω παρακάμψει τα firewall και τα antivirus, antispam Ακόμα έστειλα μέσα από κάθε server (front and backend)με telnet smtp commands ένα email (το οποίο σαν κείμενο είχε το γνωστό From: >) Στον front εξαφανίστηκε στον backend έλαβα ένα ΚΕΝΟ μήνυμα στο οποίο για αποστολέα είχε το σύμβολο ‘ > ‘ Αν γνωρίζει κανένας από exchange και μπορεί να βοηθήσει …
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.