harrysvr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λόγω των μικρών δυνατοτήτων των netbook,-ποια είναι τα βασικά προγράμματα που πρέπει να έχει ένα netbook και ποια τα extra(που να τα δουλέψατε χωρίς προβλήμματα); Πχ. εγώ έβαλα ff, google earth,virtual earth(λόγω επικείμενου ταξιδιού), 7zip, office2007(δεν το δοκίμασα ακόμη), είχα βάλει το symantec endpoint αλλά θα το αλλάξω με το eset business. Επίσης, ποια απο τα υπάρχοντα προγράμματα είναι άχρηστα και πρέπει να αφαιρεθούν;
basilis5 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λόγω των μικρών δυνατοτήτων των netbook,-ποια είναι τα βασικά προγράμματα που πρέπει να έχει ένα netbook και ποια τα extra(που να τα δουλέψατε χωρίς προβλήμματα);Πχ. εγώ έβαλα ff, google earth,virtual earth(λόγω επικείμενου ταξιδιού), 7zip, office2007(δεν το δοκίμασα ακόμη), είχα βάλει το symantec endpoint αλλά θα το αλλάξω με το eset business. Επίσης, ποια απο τα υπάρχοντα προγράμματα είναι άχρηστα και πρέπει να αφαιρεθούν; αν εχεις δισκο ssd (περιορισμενος χωρος) τοτε το ccleaner ειναι must! επισης επειδη ο firefox πεφτει βαρυς, μπορεις παραλληλα να εχεις και τον chrome για πιο ελαφρυ σερφαρισμα.
FatMellonMike Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Λόγω των μικρών δυνατοτήτων των netbook,-ποια είναι τα βασικά προγράμματα που πρέπει να έχει ένα netbook και ποια τα extra(που να τα δουλέψατε χωρίς προβλήμματα);Πχ. εγώ έβαλα ff, google earth,virtual earth(λόγω επικείμενου ταξιδιού), 7zip, office2007(δεν το δοκίμασα ακόμη), είχα βάλει το symantec endpoint αλλά θα το αλλάξω με το eset business. Επίσης, ποια απο τα υπάρχοντα προγράμματα είναι άχρηστα και πρέπει να αφαιρεθούν; Κατ' αρχάς διευκρίνησε σε τί Netbook αναφέρεσαι: - Με SSD δίσκους και χωρητικότητες < 20 Gb, ή - Με HDD? Επίσης για τι χρήση το προορίζεις? .
harrysvr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 To netbook είναι το 1000h, η χρήση θα είναι ταινίες(έβαλα το k-lite mega και km player, νομίζω καλύπτομαι), office, internet κλπ. Είναι δώρο σε γυναίκα και μέχρι τη δευτέρα πρέπει να το "φορτώσω" γιατί θα φύγει abroad...
basilis5 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 δεν χρειαζεσαι ειδικες εφαρμογες τοτε, απλα επειδη ο ατομ ειναι περιορισμενων δυνατοτητων να μην χρησιμοποιεις βαρυες εκδοσεις τους. επισης η οθονη ειναι μικρη για εφαρμογες photoshop, autocad etc ακομα και αν τα σηκωνει το μηχανημα, και τελος για εφαρμογες γραφειου, η οθονη και η αναλυση ειναι επισης πολυ μικρη δυστυχως, δοκιμασε να δουλεψεις κανενα μεγαλο excel και θα δεις. γενικα συνησταται για επικουρικη χρηση
irahara Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αν το συνδέσεις σε μια tft 19' των 100€ τότε.......
harrysvr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αν το συνδέσεις σε μια tft 19' των 100€ τότε....... Δηλαδή; (επειδή το1000h θα συνδεθεί με 47"philips για προβολή ταινιών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.