lazytrunks Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλισπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτιση να κάνω, έχω μια GeForce ENGTX 280 της ASUS. Όταν είναι σε κατάσταση αναμονής (idle), η θερμοκρασία ειναι σταθερά στους 50C και το ανεμιστιράκι ειναι στο 40% των στοφών του. Στο συνηθησμένο gaming η θερμοκρασία δεν έχει ανέβει πάνω απο 57C και το ανεμιστιράκι δεν ξεπερνά τα 50% των στροφών του (σε όλα τα νέα παιχνίδια). Όμως, όταν έβαλα ένα νέο παιχνίδι, το Burnout paradise the ultimate box, παρατίρισα ενώ έπαιζα έναν ήχο, και τελικά ήταν το ανεμιστιράκι της κάρτας, που είχε φτάσει στις 100% και η θερμοκρασία ήταν στους 89C και σινέχιζε να ανεβένει! Πιστεύετε πως αυτό είναι λογικό? Ο κατασκευαστής λέει πως μέχρι τους 105C η κάρτα λειτουργεί χωρίς κανέναν κύνδινο, αλλά προσωπικα οι 89 βαθμοί μου φένονται παρα πολλοί! Έψαξα λίγο στο internet και ανακάλυψα πως σε πολλά τεστ κάρτες με το ίδιο chipset είχανε υψηλές θερμοκρασίες! Ποιά είναι η γνώμη σας? Συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη, σπουδάζω στο εκσώτερικο και δεν εχω και τοσο μεγάλη επαφή με την ορθογραφία της γλώσσας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.