nikos_se Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ.....θα μαζεψω λεφτα να παρω πιο ακριβο!!!
ecep Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ.....θα μαζεψω λεφτα να παρω πιο ακριβο!!! Φίλε δεν αξίζει να δίνεις περισσότερα για φορητό τη στιγμή που ο μέσος όρος ζωής τους είναι 3 χρόνια... Εγώ πήρα το r61 που μου πρότειναν κάποια παιδιά εδώ στο insomnia, και δεν το μετάνιωσα!!!
@topos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ.....θα μαζεψω λεφτα να παρω πιο ακριβο!!! Aφου δεν θα παιζεις παιχνιδια δεν υπαρχει απολυτος κανενας λογος... Πηγαινε για το το lenovo αν σε παιρνει,διαφορετικα για τον dell και μη το σκεφτεσαι αλλο.
nikos_se Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια το προβλημα μου ειναι το θελω να εχει και λιγο ωραιο λουκ.........το lenovo το κοβω για λιγο χοντροκομμενο!!!!!!!!!!!!!
dark_banishing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Πάρε και ένα βάζο και βάλτο δίπλα στο λάπτοπ. Εντελώς φιλικά είναι κάπως τσάμπα λεφτά να σκέφτεσαι το ωραίο look....
adi32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Το IBM Lenovo R61 που προτεινετε παραπάνω υπάρχει στα Carefour στα 549 ευρώ. Συνοδεύεται από 3 χρόνια εγγύηση και πρόκειται για το απόλυτο value for money της αγοράς. Το μηχάνημα είναι εξαιρετικό σε όλους τους τομείς. Ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα αυτη η προσφορα? Tι αλλο προτεινετε αυστηρα για 400-500ε για απλα παιχνιδια τυπου sims2 ?
panos2000gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα αυτη η προσφορα?Tι αλλο προτεινετε αυστηρα για 400-500ε για απλα παιχνιδια τυπου sims2 ? Μέχρι πριν 3 μέρες που ψώνισα στο καρφουρ υπήρχε, αν και είχαν μειωθεί αισθητά τα κομμάτια. Δεν έχεις παρα να πας μια βολτα απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.