Προς το περιεχόμενο

James

smudger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας αρεσουν οι James ? Εγω το θεωρω απο τα καλυτερα συγκροτηματα του ειδους αλλα δεν ειναι καθολου γνωστοι. Ειχα ρωτησει και κατι αγγλους απο το manchester κιολας και ουτε καν τους ειχαν ακουσει!

Δημοσ.

Οι James είναι γκρουπάρα (καλά ήταν).

Παράξενο να μην τους ήξεραν όμως, ειδικά στην Αγγλία. Μάλλον ήταν πολύ πιτσιρικάδες αυτοί που ρώτησες γιατί πιο πολύ στους τριαντάρηδες θα βρεις φανς

Δημοσ.

Ε στο μάντσεστερ δεν είναι και ακριβώς αγγλικά αυτά που μιλάει ο περισσότερος κόσμος η αλήθεια είναι, οπότε παίζει και να μην κατάλαβαν ποιους εννοείς. =ρ

Κατά τ' άλλα, ναι, γαμάνε οι τζέημς

Δημοσ.

lol φιλε, οι james δεν ειναι γνωστοι? Προπερσι στην συναυλια στην Αθηνα γινοταν χαμος (καλα, μη φανταστεις και Madonna φαση). Αν ξανακανουν συναυλια να πας σιγουρα, θα περασεις απιστευτα.

btw το τελευταιο album δεν μου αρεσε πολυ.

Δημοσ.

κοιτα youtube..πατα james να δεις τι θα σου βγαλει! james blunt αν ειναι δυνατον! αν δεις σχολια απο τραγουδια των james τα πιο πολλα απο ελλαδα ειναι

Δημοσ.
κοιτα youtube..πατα james να δεις τι θα σου βγαλει! james blunt αν ειναι δυνατον! αν δεις σχολια απο τραγουδια των james τα πιο πολλα απο ελλαδα ειναι

εγω παταω james και μου βγαζει james bond! λες να ειναι συμπτωση?

Δημοσ.

Φοβεροί απλά...!

Πήγα και εγώ σε live τους και πέρασα πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ!

Για όσους θέλουν να ακολυσουν κομμάτια τους στο youtube ας ψάξουν συγκεκριμένα γιατί μόνο με james σαν αναζήτηση δεν θα κάνουν τπτ...

Μερικά απο τα πιο γνωστά κομμάτια τους είναι:

--Seniorita

--Say something

--Getting away with it

--Sometimes

Απολαύστε τα!

EDIT:Επειδή είχα πάει σε ένα festival 3ήμερο που ήταν και η avril lavigne 1 απο τις 3 μέρες οι james είχαν γεμίσει όλο τον συναβλιακό χώρο ενώ η avril ούτε τον μισό....Και η συναβλία της ήταν απλα GTP!

Δημοσ.

αγαπημενα μου :

she is a star

space

english beefcake

μακαρι να ερθουν παλι ελλαδα φετος..εχουν ερθει 2-3 χρονιες σερι και δεν εχω παει ποτε.

Δημοσ.
Σαν αρεσουν οι James ? Εγω το θεωρω απο τα καλυτερα συγκροτηματα του ειδους αλλα δεν ειναι καθολου γνωστοι. Ειχα ρωτησει και κατι αγγλους απο το manchester κιολας και ουτε καν τους ειχαν ακουσει!

Ελα εντάξει. Εδώ σε πολύ καλό και ενημερωμένο δισκοπωλείο της Αγγλίας οι υπάλληλοι δεν είχαν ακούσει τπτ για τους Archive... :X

Δημοσ.

james - τα σπάνε..καλο είναι που επανενωθηκαν μπας και τους δουμε και μεις η νεολαία.τι μλκας που δεν πηγα τον ιούνιο.

sometimes τέλειο.το video ειδικά με τον tim booth να δίνει ρέστα με το αερινο χορευτικό του.http://www.youtube.com/watch?v=LGfnw4YscBA

πολλα καλά:sometimes,getting away,laid,hey ma,seniorita

Δημοσ.
Ελα εντάξει. Εδώ σε πολύ καλό και ενημερωμένο δισκοπωλείο της Αγγλίας οι υπάλληλοι δεν είχαν ακούσει τπτ για τους Archive... :X

Εύστοχο το σχόλιο αλλά Archive<James

Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι δυνατόν να μην θεωρεί κάποιος τους James μια από τις μεγαλύτερες μπάντες της alternative/brit pop. Αγαπημένα κομμάτια για μένα Fine, English Beefcake και Laid.

Δημοσ.
James μια από τις μεγαλύτερες μπάντες της alternative/brit pop.

κι έτσι να το έγραφες μόνο ολοκληρωμένο θα ήταν :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...