Προς το περιεχόμενο

mkv to avi.Προτείνετε κανα καλό converter.

geldwer1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω το WIn avi video converter αλλά δέ κάνει δουλειά.

Τotal video converter.Πολύ καλό και εύκολο. Μετατρέπεις τα πάντα σε ότι φορμάτ θες...

Δημοσ.

Το έχω κ αυτό.Μου βγάζει σφάλμα κ αυτό.Μόνο το WIn avi video converter δέν έβγαζε σφάλμα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν μόνο 2:30 απο τα 25 λεπτά video.

Δημοσ.

Να ρωτήσω γιατί θες να το κάνεις .avi???

Θα χάσεις την ποιότητα του HD (φαντάζομαι το ξέρεις ε?)

Για να κάνω τα mkv να παίζουν στο dvd μου τα μετατρέπω σε dvd με το ConvertXtoDVD, πάλι χάνεις την ποιότητα του HD αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό (από 720p γίνεται 576p)

Εναλλακτικά αν υπάρχει PS3 χρησιμοποιείς το προγραμματάκι του gherudos,

Εναλλακτικά αν έχεις αρκετά δυνατό PC (πχ το δικό μου δεν τραβάει μια...) τα παίζεις από εκεί!!!

Δημοσ.

Θα κρατήσω τα mkv αρχεία.Θέλω να τα κάνω avi για να τα δώ στο dvd player.Στον Η/Υ δέ βολεύει(17 ίντσες).Πάντως το πρόβλημα λύθηκε με κάτι codecs που κατέβασα.

Σας ευχαριστώ όλους.

Δημοσ.
Θα κρατήσω τα mkv αρχεία.Θέλω να τα κάνω avi για να τα δώ στο dvd player.Στον Η/Υ δέ βολεύει(17 ίντσες).Πάντως το πρόβλημα λύθηκε με κάτι codecs που κατέβασα.

Σας ευχαριστώ όλους.

Δεν μας είπες όμως την λύση για να την δουν και όσοι άλλοι θέλουν

Δημοσ.

Θα προτιμούσα την μετατροπή σε dvd. Έκανα μια δοκιμή από 720p mkv σε dvd με το ConvertX 3.4 και το αποτέλεσμα μπορώ να πω ότι ήταν άψογο. Σαν να ήταν dvd εμπορίου η εικόνα.

Τώρα, από 1280x720 και H264 να το κάνεις σε 640x350 xvid, μάλλον χαμένος κόπος και χρόνος, αλλά πες μας τι codecs βρήκες, απλά να ξέρουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...