johnnyestia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Αν το shiver είχε φαίρινγκ, τότε θα το σκεφτόμουνα πάρα πολύ σοβαρά για αγορά. Είναι πανέμορφο, έχει δυνατό δικύλινδρο κινητήρα, έχει κορυφαία για την κατηγορία του περιφερειακά, ενώ και η Aprilia σαν αντιπροσωπεία τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να αγοράσεις μοτοσυκλέτα της. Αλλά δυστυχώς εγώ προσωπικά δεν την πάλευα να ξαναπάρω γυμνό. Ακούγεται πως θα βγεί και με φαιρινγ στο μέλλον, αλλά σίγουρα θα χάσει πολύ σε εμφάνιση.
djskoufos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα που λέτε πήγα στην αντιπροσωπία της kawasaki και I fell in love με το Ζ750.. Αλλά επειδή θα ήταν λίγο μεγάλο για 1η μηχανή, κατέλειξα στο ER 6n, μεταχειρισμένο, 12.000 km, με όλα του τα service, + ένα χρόνο εγγύηση από την kawasaki, 4.200 ευρώ. Τι λέτε? Να το πάρω ή να πάω αλλού? Αυτό είναι:
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου προσωπικά θα έκανα υπομονή να φέρουν το καινούριο ER-6n του 2009. Ώσπου να έρθει, μπορείς να βάζεις και κάποια χρήματα στην άκρη. Από το να πάρεις Z750, χίλιες φορές το Shiver κατ' εμέ.
georgemarios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 το z750 μου αρεσει απιστευτα σαν μηχανη αλλα θα σκεφτομουν καποιες λεπτομερειες οπως το οτι αν του βαλεις μπαγκαζιερα θα φαινεται χαλια και επισης ο συνεπιβατης ειναι σε αβολη θεση (αρα θα εχεις γκρινια απο τη γυναικα). Σαφως ειναι βαρυτερο απο το ΕR το οποιο νομιζω ειναι πολυ καλο για μεσα στη πολη. Αν σου αρεσει, χτυπα το. Το shiver επισης ειναι πολυ καλη επιλογη και πανεμορφο αλλα εγω δεν ηθελα γυμνο και ετσι το απεριψα με τη μια. Τα πλεονεκτημα αυτων των μηχανων σε σχεση πχ με το fazer ειναι πως ειναι δικυλινδρες οποτε εχουν μεγαλυτερη ροπη. Το fazer που ειναι 4κιλυνδρο θελει να ανεβασεις στροφες για να δεις δυναμη. Αρα μεσα στη πολη τα 2κιλυνδρα υπερτερουν, η οδηγηση ειναι πιο ξεκουραστη.
johnnyestia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Τα πλεονεκτημα αυτων των μηχανων σε σχεση πχ με το fazer ειναι πως ειναι δικυλινδρες οποτε εχουν μεγαλυτερη ροπη. Το fazer που ειναι 4κιλυνδρο θελει να ανεβασεις στροφες για να δεις δυναμη. Αρα μεσα στη πολη τα 2κιλυνδρα υπερτερουν, η οδηγηση ειναι πιο ξεκουραστη. Καλά, είναι υπερβολή να λέμε πως μια μοτοσυκλέτα 600cc είναι κουραστική στην πόλη λόγω έλλειψης ροπής, εκτός και αν το ζητούμενο είναι ξεκούραστες καγκουριές και burn out.Ακόμα και το fazer που είναι σχετικά νωχελικό χαμηλά για 4κύλινδρο, μια χαρά το τρώει το λαστιχάκι αν γυρίσεις απότομα τον καρπό.
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 To Shiver μην το βάζεται μαζί με τα υπόλοιπα δι/τρι-κύλινδρα γιατί έχει το RideByWire. Είναι και η τεχνολογία αυτή που το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο, όσον αφορά τον κινητήρα και τον τρόπο μετάδοσης της ισχύος πάντα.
johnnyestia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 To Shiver μην το βάζεται μαζί με τα υπόλοιπα δι/τρι-κύλινδρα γιατί έχει το RideByWire.Είναι και η τεχνολογία αυτή που το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο, όσον αφορά τον κινητήρα και τον τρόπο μετάδοσης της ισχύος πάντα. Δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει, αλλά το ridebywire σαν εφεύρεση δεν είναι ισοδύναμο και με την ανακάλυψη του τροχού... Απλά του επιτρέπει να έχει λίγο πιο έξυπνη χαρτογράφηση στις κινήσεις του γκριπ.
georgemarios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλά, είναι υπερβολή να λέμε πως μια μοτοσυκλέτα 600cc είναι κουραστική στην πόλη λόγω έλλειψης ροπής, εκτός και αν το ζητούμενο είναι ξεκούραστες καγκουριές και burn out.Ακόμα και το fazer που είναι σχετικά νωχελικό χαμηλά για 4κύλινδρο, μια χαρά το τρώει το λαστιχάκι αν γυρίσεις απότομα τον καρπό. Ναι βρε Μr. Αbsolute. Φυσικα και μπορεις να κανεις φοβερα πραγματα με το fazer. Απλα σκεψου μια τυπικη μερα στη πολη, με κινηση, καυσαερια, φωνες, κακο.... το ζητουμενο εκει δεν ειναι να φας λαστιχο... εχεις οδηγησει μεσα σε πολη? Που μενεις? Εγω μενω αθηνα αλλα ευτυχως σε καθημερινη βαση αποφευγω το κεντρο και παω μια χαρα. Οταν ομως μου τυχει λιγο κινηση παραπανω και πρεπει να ανεβοκατεβαζω ταχυτητες συνεχεια.... ε εκει θα ηθελα λιγη ροπη παραπανω.... αυτο λεω
deminho11 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Επι της ευκαιρίας: Χαχαχαχα :Ρ Αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχ:lol::lol::lol:αχαχαχαχα:lol:χχαχααααχαχ
djskoufos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ρε παιδιά δίκιο έχετε, αλλά να το πάρω το ER 6n το μεταχειρισμένο ή να κοιτάξω αλλού ή να περιμένω το καινούργιο που είναι και πιό ακριβό?
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει, αλλά το ridebywire σαν εφεύρεση δεν είναι ισοδύναμο και με την ανακάλυψη του τροχού... Απλά του επιτρέπει να έχει λίγο πιο έξυπνη χαρτογράφηση στις κινήσεις του γκριπ. Μάλλον δεν το έχεις μελετήσει το θέμα. Δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζεις. Το γύρισμα του γκριπ δεν δίνει στάνταρ ψεκασμό. Μπορεί να μη δώσει καν καύσιμο και απλά να δώσει εντολή να μπει περισσότερος αέρας. Εδώ υπάρχει ένα κεφάλαιο που εκτός από την θερμοκρασία του αέρα, μπλέκει και την ατμοσφαιρική πίεση κλπ. Δηλ αλλιώς συμπεριφέρεται το "γκαζι" στους 25°C (εξωτερική θερμοκρασία) σε υψόμετρο 100m και αλλιώς με την ίδια εξωτερική θερμοκρασία σε υψόμετρο 800m. Δεν θυμάμαι σε ποιο περιοδικό, αναλύεται εκτενώς η λειτουργία αυτή και μπορεί να μην είναι η ανακάλυξη του τροχού, αλλά για εμένα, τείνει να γίνει... Θεωρώ περιττό να αναφέρω τις 3 χαρτογραφήσεις... Για μένα το "γκάζι" αυτό είναι ο κυριότερος λόγος που θα με κάνει να πάω να το πάρω και όχι τα Brembo φρένα κλπ. -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 12 : 01 : 58----- Ναι ρε παιδιά δίκιο έχετε, αλλά να το πάρω το ER 6n το μεταχειρισμένο ή να κοιτάξω αλλού ή να περιμένω το καινούργιο που είναι και πιό ακριβό? Σου απάντησα και πριν... Πιστεύω αξίζει να περιμένεις να πάρεις το καινούριο.
georgemarios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 αλλη αποψη λεει πως εφοσον ειναι η 1η σου, παρε μεταχειρισμενη ωστε να μη λυπηθεις (πολυ) οταν τη γρατζουνισεις ή τη ριξεις κατω απο απειρια. Δουλεψε την οσο μπορεις και σε κανα χρονο βλεπεις αν δε σε ικανοποιει αλλο την πουλας και περνεις αλλη. Τελικα, αν εχεις τα λεφτα και δεν την χρειαζεσαι αμεσα (αρα μπορεις να περιμενεις) περιμενε να βγει το καινουργιο. Εσυ ξερεις.
johnnyestia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ναι βρε Μr. Αbsolute. Φυσικα και μπορεις να κανεις φοβερα πραγματα με το fazer. Απλα σκεψου μια τυπικη μερα στη πολη, με κινηση, καυσαερια, φωνες, κακο.... το ζητουμενο εκει δεν ειναι να φας λαστιχο... εχεις οδηγησει μεσα σε πολη? Που μενεις? Εγω μενω αθηνα αλλα ευτυχως σε καθημερινη βαση αποφευγω το κεντρο και παω μια χαρα. Οταν ομως μου τυχει λιγο κινηση παραπανω και πρεπει να ανεβοκατεβαζω ταχυτητες συνεχεια.... ε εκει θα ηθελα λιγη ροπη παραπανω.... αυτο λεω Αθήνα μένω και εγώ. Και θα έλεγα πως είναι πιο κουραστικό να οδηγάς πχ ένα χιλιάρι και να έχεις τον νού σου συνέχεια μην αρχίσεις να γλυστράς ειδικά σε δρόμους-γυαλί ή σε καμια διαχωριστική παρά να κάνεις ένα κατέβασμα παραπάνω μια στο τόσο. Πριν το fazer οδηγούσα ένα 650άρι bros που το έχω ακόμα. Το μόνο που μου λείπει από την ροπή του δικύλινδρου είναι τα γραμμικά παντιλίκια. Αυτά που πραγματικά με κουράζουν στην κίνηση είναι ο όγκος και το μικρό κόψιμο του τιμονιού. Ε, για αυτά η λύση είναι ένα παπί ή σκουτεράκι. Μάλλον δεν το έχεις μελετήσει το θέμα.Δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζεις. Το γύρισμα του γκριπ δεν δίνει στάνταρ ψεκασμό. Μπορεί να μη δώσει καν καύσιμο και απλά να δώσει εντολή να μπει περισσότερος αέρας. Εδώ υπάρχει ένα κεφάλαιο που εκτός από την θερμοκρασία του αέρα, μπλέκει και την ατμοσφαιρική πίεση κλπ. Δηλ αλλιώς συμπεριφέρεται το "γκαζι" στους 25°C (εξωτερική θερμοκρασία) σε υψόμετρο 100m και αλλιώς με την ίδια εξωτερική θερμοκρασία σε υψόμετρο 800m. Δεν θυμάμαι σε ποιο περιοδικό, αναλύεται εκτενώς η λειτουργία αυτή και μπορεί να μην είναι η ανακάλυξη του τροχού, αλλά για εμένα, τείνει να γίνει... Θεωρώ περιττό να αναφέρω τις 3 χαρτογραφήσεις... Για μένα το "γκάζι" αυτό είναι ο κυριότερος λόγος που θα με κάνει να πάω να το πάρω και όχι τα Brembo φρένα κλπ. Καταρχήν το shiver δεν είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα παραγωγής που έχει ride by wire. Τα yamaha R6 το φοράνε από το 06, απλά η Yamaha δεν το έκανε τόσο θέμα στο marketing της μοτοσυκλέτας όσο η Aprilia με το shiver. Και οι 3 χαρτογραφήσεις πρωτοεμφανίστικαν στα GSXR του 07 και μου φαίνεται πως έχουν νόημα στις πολύ δυνατές μηχανές και όχι σε μια μοτοσυκλέτα σαν το shiver, αλλά φυσικά δεν με χαλάει που τις έχει. To ride by wire και τέτιου είδους τεχνολογίες εμένα προσωπικά μου φαίνεται πως έχουν να δώσουν πιο πολύ στην αμεσότητα του ψεκασμού στο γκριπ και στην καλύτερη κατανάλωση-εκπομπή ρύπων. Δεν πιστεύω επ'ουδενί πως μεταμορφώνουν μια μοτοσυκλέτα ούτε κατάλαβα κάτι τέτοιο όταν έκανα τεστ ράιντ το shiver. Φυσικά δεν λέω όχι στην εξέλιξη, αρκεί τέτοια συστήματα να έχουν 100% αξιοπιστία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.