Alexisssss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σου ειπα οτι εγω δεν πεφτω αλλα εως τωρα, 5 ολοκληρα χρονια,δεν εχω πεσει και καθε φορα που ανεβαινω σε μηχανη προσευχομαι να μην πεσω.Το ξερω οτι καποια στιγμη θα πεσω και ελπιζω δυο πραγματα.....1)να χτυπησω λιγο ή 2)να σκοτωθω γιατι εγω δεν θα μπορεσω να ζησω με κομμενα ποδια ή χερια
kostasR1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ΛΟΛ. Σου πετάνε γιαγιάδες στις στροφές; Σου βγάζουν αριστερό φλας και στριβουν δεξιά; Σου πετάγονται ανάμεσα απο τα σταματημένα αυτοκίνητα; Τίποτα από αυτά δεν γίνεται. Απλά μαθαίνεις τη μηχανή σου και τις δικές σου δυνατότητες και όρια. Οι γιαγιάδες και τα φλας είναι άλλοι παράγοντες. Αυτά για να τα ξεπεράσεις πρέπει πρώτα να μάθεις τα παραπάνω που ανέφερα. Επίσης όπως είπε και φίλος πιο πάνω Ανθρωπος με μηχανάκι που να μην έχει πέσει δεν υπάρχει! Το να μην έχει πέσει κάποιος δεν είναι μαγκιά και τέλος έχει να κάνει με τη χρήση της μηχανής. Κάποιος που κάνει 20χλμ να πηγαίνει στη δουλειά καθημερινά σαφώς έχει λιγοτερες πιθανότητες να πέσει από κάποιον που βγάζει όλο το κομμάτι για την Επίδαυρο(http://www.youtube.com/watch?v=xVBS2sqn3l8) ''κάτω''.
djskoufos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πολλές πληροφορίες μαζεμένες και φοβάμαι ότι θα το κάψω το τσιπάκι μου, και είναι και διπύρινο.. Λοιπόν, πήγα σε 5-6 μάντρες που λέτε αλλά δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με κάτι.. Και η γκαντεμιά, εδώ Πάτρα ψιλοέβρεχε σήμερα και τις είχαν μαζέψει τις περισσότερες από έξω και έτσι ούτε να οδηγήσω καμία μπόρεσα ούτε να τις δώ καλύτερα.. Πέρασα και από την αντιπροσωπία της Yamaha, και το μόνο που μου άρεσε ήταν το yamaha fz6 fazer s2. Στην Kawasaki δεν πρόλαβα να πάω.. Θα πάω τη Δευτέρα. Επίσης σε 2 μάντρες είχαν αυτο το fazer αλλά στη μία είχε κάνει 5.000 km και στην άλλη 12.000 km και τα πουλάνε περίπου 4.000 με 5.000 ευρώ. Είναι πολλά τα 12.000 km για μηχανή? Τελικά έχω καταλήξει περίπου στο τι θέλω.. -όχι πάνω από 600 cc. -κάτι να μοιάζει με το fazer ή το Kawasaki Z750. -χρώμα μαύρο. -όσο το δυνατόν γίνεται πιο χαμηλή. -εντούρο δεν μου αρέσουν. -σε πίστα δεν έχω σκοπό να τρέξω έτσι ώστε να με ενδιαφέρει και πολύ πoιά κάνει τα 0-100 σε λιγότερα sec. Σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμος άνθρωπος, οπότε πιστεύω και η οδήγησή μου να είναι και αυτή ήρεμη, τουλάχιστον στην αρχή..
Alexisssss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Οχι δεν ειναι πολλα 12000 km για μηχανη αλλα fazer? Αν σου αρεσουν αυτα τα μηχανακια ριξε και καμια ματια στο honda cbf600S.Το εχει ο πατερας μου
ApSiMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Οχι δεν ειναι πολλα 12000 km για μηχανη αλλα fazer?Αν σου αρεσουν αυτα τα μηχανακια ριξε και καμια ματια στο honda cbf600S.Το εχει ο πατερας μου Γιατί όχι Fazer???? (είμαι στην ίδια ακριβώς φάση με τον topic starter κ ψάχνω κ εγώ πληροφορίες....)
kaiowas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Περνα και απο την Suzuki να δεις το Bandit 650. Απο οτι θυμαμαι ειχε 6500 ευρω καινουργιο. Τo ER ομως ειναι καλυτερη περιπτωση ως πιο ομαλο μηχανακι. Σχετικα με τα διαφορα που γραφονται περι παρτο και θα μαθεις, ξεκωλιασε το κτλπ....Να σου πω την δικια μου εμπειρια. Ειχα πριν απο 4+ χρονια Gsxr streetfighter 1100 (δεινοσαυρο αλλα με σωστες μετατροπες) σε σασι 750. Το μηχανακι τοτε περνουσε στα 400 μετρα καινουργια μανισια R1 και αλλα (ειχε γινει και παρουσιαση στο MotoXtreme)... Ομως ποτε δεν το εφτασα στα ορια του γιατι ηταν δυσχρηστο, στις 7000χιλιαδες στροφες τρελενοταν και ανεβαζε τρελα, στις στροφες δε η γεωμετρια του και το γκαζι δεν ηταν σε καλη αναλογια για να μαθεις σωστα. Το γκαζι ειναι καλο, ομως πρεπει να μπορεις και να το ελεγχεις. Απο τοτε που αλλαξα σε SV1000S βρηκα την χαρα μου και η οδηγηση μου σε στροφες βελτιωθηκε αισθητα. Αγορασε κατι που να μπορεις να το ελεγχεις ανετα και να σε βολευει. Αν εχεις διπλωμα δες ποια υπαρχουν σε αντιπροσωπειες για test drive και οδηγησε οσα πιο πολλα μπορεις. Θα ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο μια μηχανη που ελεγχεις απολυτα παρα μια που αγορασες γιατι ηταν πιο γρηγορη στα ιδια λεφτα. Btw αυτο με τα χερια δεν ισχυει, η σωστη οδηγηση ξεκιναει απο τα γονατα και οχι απο τα χερια. Οι μεγαλυτερες σχολες επιμενουν στο οτι τα χερια πρεπει να ειναι πολυ χαλαρα και τα γονατα να δινουν την ωθηση στα πλαγιασματα.
nikoskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ το συζητάμε. Αφού το ER θα πάρει...
georgemarios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 το fazer ειναι εξαιρετικα ευκολοδηγητο και προβλεψιμο μηχανακι, βολικο στη πολη και φιλικο προς νεους αναβατες. Οι πιο die hard μηχανοβιοι θα σου πουν πως στις χαμηλες στροφες ειναι ψωφιο και για την περιφημη "τρυπα" ιπποδυναμης μεταξυ 5000 και 7000στροφων. Αλλα ολα αυτα ειναι για κουβεντα να γινεται, αν δε σου αρεσε τζαμπα θα μιλουσαμε. Η μηχανη πρεπει να σου αρεσει κιολας. Δε σου λεω πως ειναι η καλυτερη επιλογη για τη περιπτωση σου, ισως δεν ειναι. Αλλα αν σου αρεσει, τοτε go for it, ειναι τρομερο μηχανημα. PS υπαρχουν 2 ειδη μηχανοβιων, αυτοι που εχουν πεσει και αυτοι που θα πεσουν.
Alexisssss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 PS υπαρχουν 2 ειδη μηχανοβιων, αυτοι που εχουν πεσει και αυτοι που θα πεσουν. +1 Τωρα για το fazer δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο φιλους που εχω οδηγησει δεν μου φαινοταν και πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης.Σαν εμφανιση σκιζει.Απο δυναμη ομως ειναι πολυ πισω.Δεν ενοιωθα την επιταχυνση στο στομαχι μου οταν ανοιγα σε αντιθεση με αλλα μηχανακια.Ριξε και μια ματια στο tdm900.Δικυλινδρο,ηρεμο μηχανακι και καλο για πολη αλλα και ταξιδια
De@th L0rd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως και η fazer και η bandit είναι κούκλες.Ειδικά η bandit με το στρόγγυλο φανάρι... Η στρογγυλοφάναρη βγαίνει σε καινούρια εργοστασιακή; (μάλλον μαλακίες ρωτάω)
ferongr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Οχι, χαλασε και αυτη, της βαλανε ενα πολυεδρικο φαναρι που θυμιζει αμυδρα Brutale. Αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Brutale......
ksexilas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Να σας ρωτησω κατι?? Ποια ειναι η γνωμη σας για το Aprilia Shiver 750?? Ειμαι στην κατηγορια του φιλου που θελει να παρει καινουργια 1 μηχανη??
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Η αγάπη μου... Η λατρεία μου... Πάρε το...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.