million_voices Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 φιλε μου θα σου προτεινα να ψαξεις για κανενα μεταχειρο 250αρι εντουρακι με μιζα πιστεψε με θα με θυμηθεις πολλες φορες
nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δεν την θέλω για να πηγαίνω με 200, να παίρνω τις στροφές ξαπλωτός, ούτε και για τόσο πολύ μακρινά ταξίδια, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Ε τότε τί την θες την SuperSport;! Η καλύτερη επιλογή πιστεύω είναι η Kawasaki ER6-f. Look SS, οδηγείται σχεδόν σα παπί*, κινητήρας διαμάντι και οικονομικός και τιμή κοντά στα χρήματα που λέει για μεταχείρο θα την πάρει καινούρια. *Εννοώντας πως η μετάβαση από παπί στο συγκεκριμένο 600άρι είναι εξαιρετικά εύκολη.
million_voices Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 http://www.kawasaki.gr/Ninja250R αν και πιστευω οτι δεν αξιζει τα λ7 που δινεις
elvisjedi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Και εγω θα ελεγα να κοιταξεις κατι σε 250c τα 600 ειναι πολλα για πρωτη μηχανη. και να ξερεις επισης πως καμμια σχεση δεν εχουν αυτες οι μηχανες με τα σκουτερ και τα παπακια με τα οποια πιθανα εχεις εμπειρια.
djskoufos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ντάξει, και 400 να είναι, μου φτάνουν και μου περισσεύουν.. Ωραίο αυτό!
bandito Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τα supersport είναι φτιαγμένα για να δουλεύουν στην τσίτα μια ζωή. Αν πάρεις μεταχειρισμένο πρέπει να προσέξεις παρα πολύ (δεν ξέρεις πως το πήγαινε ο προηγουμενος μπορεί να ήταν ολη μερα στα κόκκινα). Αν είναι να το πάρεις απο μαγαζί θα δυσκολευτείς να βρείς κάποιον να στο κοιτάξει. Όταν έψαχνα εγώ να πάρω μεταχειρισμένο απο μάντρα, κανένας μάστορας δεν δεχόταν να το κοιτάξει γιατι θα χάλαγε την σχέση του με τον ιδιοκτήτη της μάντρας. Τελικά πήγα με ένα φίλο και κάναμε έναν έλεγχο στα βασικά. Επίσης, αν τα 6000 που θέλεις να δώσεις τα έχεις τσίμα-τσίμα απο χαρτζηλικια και κάλαντα , να εχεις στο νού σου οτι αυτά τα μηχανάκια ρουφάνε 50άευρα. Service καθε τρείς και λιγο (και δεν θα του βάλεις μουφα λάδι), αν πέσει και σταματημένο θες πολλά λεφτά για να το φτιάξεις.
nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Όχι απλά ωραίο... Ελάχιστα ποιο βαρύ από το Ninja250. Είναι πιστεύω μια μηχανή που θα σου μείνει. Θα σε καλύπτει και σε μελλοντικές σου ανάγκες. Πιστεύω είναι μονόδρομος. Ας σου πουν και οι εμπειρότεροι. Προσωπικά αν έπαιρνα ER θα έπαιρνα το 6n.
kaiowas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ καλη λυση το ER που σου προτεινει ο nikoskon. Ομαλη λειτουργια κινητηρα χωρις αγρια ξεσπασματα οπως το Supersport600 και αρκετα ευκολο στον χειρισμο. Το εχω οδηγησει μια φορα και μου φανηκε πολυ ευκολοδηγητο στην συντομη βολτα. Μεσα στην πολη λογω τιμονιου, και οχι clipon, θα σε βολευψει επισης πολυ περισσοτερο. Αν δεν θελεις και να τρεχεις τοτε το fairing δεν σου χρειαζετε ιδιαιτερα. Το Ninja250 θα σου φανει πιο δυσκολο πιστευω στην αρχη απο το ER, κυριως λογω ελλειψης ιπποδυναμης και επειδη ειναι πιο πολυστροφο. Στο μακρυ παρελθον ειχα Bandit250 και ωρες ωρες ηταν κουραστικη η λειτουργια του (βεβαια εκεινο κοκκινιζε στις 18000 στροφες).
Dark_son20 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 επειδή βλέπω κάποιες εκφράσεις που με φοβίζουν... "σκεφτόμουν μεγάλο σκουτεράκι" "πιστεύω τα καταφέρνω" τι ακριβώς μηχανάκι οδηγείς και ποσα χρονια? γιατί από τα λεγόμενα σου βγάζω ότι δεν είναι καν κάτοχος και απλά με δανεικά έχεις δοκιμάσει... ΥΓ σε ασφαλές μέρος δεν μαθαίνεις τίποτα για την πραγματικότητα τον ελληνικών δρόμων για τις μηχανές μετά από 7 χρονια παπάκι (κάγκουρας στα νιάτα ) και 3 χρονια 250 πλέον πιστεύω ότι έχω την εμπειρία και τις "μαντικές" ικανότητες που χρειάζεσαι στην ελληνική μοτοσυκλετιστική πραγματικότητα για να πάω σε 600+ όσο για το "δεν πρόκειται να πάω με 200", το γκάζι στις μηχανές είναι γλυκό και το χέρι σου ζητάει και αλλη ντίζα να κατεβει παρακάτω
cbr600RR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 φιλε παρε κανα BEVERLY ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.. και εσυ και εμεις..
johnnyestia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αν είναι η πρώτη σου μοτοσυκλέτα ούτε και εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις 600 SS. Όχι τόσο λόγω κυβικών, αλλά γιατί οι μοτοσυκλέτες της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι απόλυτες και δεν συγχωρούν λάθη στον χειρισμό.
djskoufos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά thanx a lot για τις συμβουλές σας! Αύριο θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπίες και θα δω που περίπου θα καταλήξω..
nikoskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Στο ER θα καταλήξεις Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα με το που δεις τις μηχανές από κοντά. Όλοι οι καταστηματάρχες θα σου πουλάνε παραμύθι για τη μηχανή που θα γλυκοκοιτάζεις, πως είναι ευκολοοδήγητη κλπ. Θα ακούσεις πολλά, αλλά προς Θεού, μην αποφασίσεις επι τόπου. Γράψε μας τί είδες και σου άρεσε, να το συζητήσουμε.
djskoufos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Θα τους πώ ότι δεν μου αρέσει καμία. Θα κρατάω σημειώσεις να σας πώ μετά.. Ωραίο το ER, αλλά και το Νinja 250R νομίζω ότι μου αρέσει πιο πολύ.. Είναι και τα 250cc πιο cool για μένα..
million_voices Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ετσι μπραβο παλικαρε,μικρα βηματα οχι αλματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.