EliasKir Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο δεν το παρατηρησα. Παιρνει μονο micro. To προτεινα επειδη το εχεις σε επιπλο, με τηλεοραση κτλ.
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλα εκανες αλλα δν 8α χωραει τπτ εκει μεσα...Χ8ες ειχα και το πρωτο restart στο PC (επαιζα αρκετη ωρα pro με φιλαρακια γτ ημουν αρρωστος).Υπαρχει τπτ αλλο που μπορω να κανω?
EliasKir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πρεπει οπωσδηποτε να το βαλεις στο επιπλο? Μονο αυτο σε εμποδιζει απο το να παρεις ενα σωστο κουτι.
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 O αδερφος μου 8ελει να το βαλει στο επιπλο...Αλλιως 8α περνα το haf...Και 8α αλλαζα και ψυκτρα για clock....Ο αδερφος μου ομως το 8ελει μεσα στο επιπλο...Εδωσε τα περισσοτερα λεφτα για τα επιπλα και ο λογος του ειναι νομος πλεον...
EliasKir Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Βασικα, εισαι σιγουρος οτι το προβλημα ειναι το κουτι? Ποιο εχεις ακριβως? Αν παιρνει πλαινο ανεμιστηρα, βαλε ενα. Επισης ο επεξεργαστης δουλευει σε πολυ υψηλη θερμοκρασια. Μηπως δεν παταει καλα? Ακομα και με την intel χωρις οverclock δεν θα επρεπε να ειναι τοσο. Για τον θορυβο βαλε το QFan απο το bios σε silent mode. Το fan της 8800 μπορεις να το ρυθμισεις με το riva tuner. Ποιο κουτι εχεις? http://www.skroutz.gr/c/28/pc_cases/m/355/Asus.html
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/66628/Asus-TA-881.html Aυτο ειναι το κουτι μου...Η 8800 δν ανεβαζει 8ερμοκρασια...Και περα απο οταν ανοιγει που τρεχει το ανεμιστηρακι στο FULL δν ξανακουγεται...Το 8εμα ειναι η μητρικη και ο επεξεργαστης...Η ψυκτα παταει μια χαρα...Και παστα εβαλα πριν καμια βδομαδα...Επεσε 3 βα8μους με την νεα παστα.... Edit: Στο εshop.gr αναφερει οτι εχει 8εσεις για 2 χ 80 mm ανεμηστηρες μπροστα...Δεν εχει αλλα και να ειχε πως 8α τους εβαζα?Δεν χωραει με τπτ το χερι μου...
notios7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 αυτο το κουτι εχει το πλαστικο χωνι στην μερια του επεξεργαστη?
notios7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ξεβιδωσε το χωνι και βαλε εναν ανεμιστηρα να βγαζει προς τα εξω αερα.
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Προσπα8ω να πισω τον αδερφο μου να βαλουμε αλλου το pc ωστε να παρω το haf...Δεν νομιζω να αλλαξει κατι σε αυτο το κουτι...
EliasKir Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμασε λιγο κατι. Βγαλε λιγο το πλαινο παραθυρο και δες αν πεφτει η θερμοκρασια του επεξεργαστη.
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 μετα που 8α παω να δω καμια ταινια...8α αφησω ανοιχτο το παρα8υρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.