pavlos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Θελω να μου πειτε αν ξερετε κανενα προγραμμα για να βλεπω πως παει η θερμοκρασια στα υποσυστηματα του PC μου...Οποιος χρησιμοποιει καποιο ή αν γνωριζει καποιο καλο ας το αναφερει εδω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Everest Ultimate Edition RivaTuner GPU-Z Core Temp (και Cpu-Z για info)
pavlos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαρηστω για την συντομη απαντηση αλλα βασικα θελω ενα προγραμμα που να εχω ολη την οπτικη του PC μου σχετικα με την θερμοκρασια.Υπαρχει καποιο προγραμμα που να τα παρεχει ολα αυτα και να εχω την δυνατοτητα να παρακολουθω την θερμοκρασια του κουτιου μου?
GCMH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Speedfan... κάτι κάνει/θα κάνει και στο θέμα των καρτών γραφικών...
pavlos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Speedfan... κάτι κάνει/θα κάνει και στο θέμα των καρτών γραφικών... Το εβαλα...Πολυ καλο.Μονο που δεν ξερω τι σημαινει AUX?Επιπλεον,ποιες ειναι οι φυσιολογικες θερμοκρασιες των υποσυστηματων?( ρωταω για να ξερω τι γινεται...)
GCMH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Το AUX δείχνει κάποιο φυσιολογικό νούμερο; Αν ναι, τότε μάλλον με δοκιμές θα βρεις τι αντιπροσωπεύει (εννοώ να τρέξεις κάποια απαιτητική εφαρμογή και να δεις πως συμπεριφέρεται)... εάν τα νούμερα που δείχνει είναι εξωπραγματικά ή κολλημένα σε μια τιμή, τότε σχεδόν σίγουρα πρόκειται για ψευδές σήμα (κάποιος αισθητήρας που δεν υπάρχει). Σου δείχνει και κάρτα γραφικών; τι κάρτα έχεις; Θα έλεγα ότι οι θερμοκρασίες όταν ο υπολογιστής δεν κάνει κάποια σοβαρή εργασία κυμαίνονται γύρω από τους 40C (συμφωνεί το φόρουμ; ) για όλα τα υποσυστήματα πάνω κάτω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαρηστω για την συντομη απαντηση αλλα βασικα θελω ενα προγραμμα που να εχω ολη την οπτικη του PC μου σχετικα με την θερμοκρασια.Υπαρχει καποιο προγραμμα που να τα παρεχει ολα αυτα και να εχω την δυνατοτητα να παρακολουθω την θερμοκρασια του κουτιου μου? το πρώτο πρώτο...Everest Ultimate Edition
axaiosgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Everest Ultimate EditionRivaTuner GPU-Z Core Temp (και Cpu-Z για info) Κανένα ελαφρύ ξέρουμε? Θέλω να τρέχει συνέχεια και αν βγάζει προειδοποίηση αν η θερμοκρασία ξεπεράσει κάποιο όριο.
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Το SpeedFan απ' όσο θυμάμαι έχει ένα αρκετά παραμετροποιήσιμο alert system.
GCMH Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Απλά να προσέχετε στα Vista να το εκκινείτε μέσω του Task Scheduler αν θέλετε να έχετε και το UAC ενεργοποιημένο (λέμε τώρα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.