Προς το περιεχόμενο

καλοριφερ η κλιματισμος

adimitrakou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους,

ξερει κανεις αν συμφερει περισσοτερο να αναβεις aircondition η καλοριφερ για να ζεσταθεις; Ειδικα αν εισαι πολύ λιγες ωρες στο σπιτι. εχω μετακομισει προσφατα σε πολυκατοικια και πληρωνων τρελα λεφτα για θερμανση με καλοριφερ. για 50 ωρες πληρωσα 75 ευρω και 35 παγιο. μεχρι που σκεφτομαι μηπως υπαρχει κομπινα στη μεση.

Αλεξανδρα

Δημοσ.

Μου φαινεται οτι συμφερει το καλοριφερ και απο αποψη αποδοσης και απο αποψη εξοδων.Απ'οτι ξερω ο κλιματισμος καιει αρκετο ρευμα,δεν μπορεις να εχεις και πολλες συσκευες αναμενες ταυτοχρονα και ξεραινει και την ατμοσφαιρα.

Εχεις αυτονομη θερμανση?Αν ναι να πας να καταγραψεις τους μετρητες ωστε να δεις τι πληρωνεις

Δημοσ.

Με τα σύγχρονα κλιματιστικά (inverter) είναι σίγουρο ότι βγαίνει πιο οικονομικά!!Ποσο μάλλον που όπως λες δεν είσαι και πολλές ώρες σπίτι.

Στο λέει καποιος που τα τελευταία 10 χρόνια καταργήσαμε το καλοριφέρ και χρησιμοποιούμε μόνο κλιματισμό.

Απλά επειδή η θέρμανση είναι πιο "δύσκολη" απο τη ψύξη καλο θα είναι να προτιμήσεις κάποια ποιοτική μονάδα.

Δημοσ.

Eγω Θεσσ. με 2 κλιματιστικα καλα σε σπιτι 40-45 τετραγωνικων τη βγαζω ανετα. Αν και τις λιγες μερες που εχει λιγο κρυο απαιτει συχνη λειτουργια τις υπολοιπες δεν χρειαζεται να το αναβεις συχνα.

Για μεγαλυτερα σπιτια ομως δε νομιζω να εχεις καλη αποδωση εκτος και αν γεμισεις το σπιτι με κλιματιστικα... Οποτε κοιτας μαλλον για καλοριφερ.

Δημοσ.

Αν μιλαμε για κλειστο δωματιο όχι τοσο ευκολα εκτος και αν εχει πολυ κρυο... Εγω π.χ. το εχω στο πολυ χαμηλο (οικονομικο) στους 25 βαθμους και ειμαι οκ...

Σιγουρα ομως η ζεστη που δινουν δεν ειναι οπως το καλοριφερ... Απλως αν μενεις μονος σε μικρο σπιτι ειναι μια καλη λυση :-)

Δημοσ.

εγω μενω σε μικρο σπιτι και χρησιμοποιω καλοριφερ που παιρνουν ρευμα ειναι πολυ βολικα,το κλιματιστικό μονο το καλοκαιρι αλλωστε οπως αναφερθηκε οταν το κλεισεις χανεται η ζεστη...παντως μακρια απο πετρελαιο...δαγκωνει!!

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι αυτόνομος καυστήρας φυσικού αερίου (αρκεί να μένετε σε μεγάλη πόλη). Για να γλιτώνετε από το βραχνά των κοινοχρήστων,της κλεψιάς με τις μονάδες κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...