Προς το περιεχόμενο

Ξυλοδαρμός 10χρονου από το γυμναστή του στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεύκης

atsob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

qeadzc

ρε ψηλέ γιατί δεν κόβεις το fusion ανάμεσα σε δικό μου ποστ και άλλα;

πέρα απ'το τον ισχυρισμό σου οτι λέω βλακείες, μπορείς να μου πεις που ήταν η βλακεία;

είπα εγώ οτι δεν πρέπει να υπάρχουν νόμοι; είπα οτι είσαι δημόσιος υπάλληλος; σε ρώτησα αν ισχύει αυτό δεν το θεώρησα δεδομένο.

η σκόπιμη παρερμήνευση αυτών που λέω και η συνένωσή τους με ποστ απο άλλους δεν αποτελεί επιχείρημα.

Όχι άλλο κάρβουνο, δεν σου ξαναπαντάω, γράψε ότι βλακεία θέλεις και εσύ και ο κολλητός σου.

να σε ευχαριστήσουμε και οι users του ινσομνια που μας δίνεις το δικαίωμα να εκφράζουμε τη γνώμη μας, συγνώμη που υπάρχουμε.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μήπως για να μην μπορούν να μπούνε μέσα άστεγοι να κοιμηθούν, ναρκομανείς να κάνουν τη δόση τους και να ξεραθούν και προκαλέσουν ζημιές σε περιουσία του σχολείου και και και...;

Θα πρέπει να μετακομίσεις στην Ιταλία. Εκεί τους άστεγους, δεν τους συμπεριφέρονται όπως εδώ με αδιαφορία, τους λούζουν με βενζίνη. Αν είναι και μετανάστες επιβραβεύονται. Εχεις απόλυτο δίκιο. Να έρχεται ο κάθε άστεγος, και να μαγαρίζει το σχολείο. Είναι πράγματα αυτά. Από αυτό φαίνεται πόσο ανθρωπιστικές ιδέες πήρες εσύ και οι υπόλοιποι συμφωνούντες με εσένα. Και ντάξει εσύ μπορεί να σαι δεξιός, αλλά οι άλλοι οι δήθεν αριστεροί. Αντί λοιπόν να βάλεις το κεφάλι σου κάτω και να σκεφτείς, πως μπορώ να βοηθήσω εγώ, ώστε να μην υπάρχουν άστεγοι, τους βλέπεις ως κάτι κακό που πρέπει να εξοντωθούν. Αλλά γιατί έχω την εντύπωση, πως τους μετανάστες θα τους βλεπεις αλλιώς?

Οσον αφορά βέβαια τον εμετό έχεις απόλυτο δίκιο. Οι ναρκομανείς έχουν μια ουσία την ναρκομανίνη. Αυτή αν έρθει σε επαφή με έναν αμόλυντο (συ, η garnele), προκαλεί σοβαρές παρενέργειες στο μυαλό. Εν αντιθέσει ο εμετός των μαθητών, δεν προκαλεί τπτ.

Τώρα περί περιουσίας, εγώ ποτέ δεν είδα κανά εξωσχολικό. Αλλά μια ωραία πλάκα που κάναμε σε νεοφερμένο τεμπελχανά καθηγητή, ήταν ο φυλακισμένος (αν θέλει κάποιος του τη λέω). Α και δε μου λες ο εξωσχολικός πρέπει να εκτελείται, αφότου πετάξει την καρέκλα ή με το που θα πατήσει έδαφος ξένου σχολείου? Και φαντάζομαι ότι θα ισχύει το ίδιο και τα Α(Τ)ΕΙ. Δλδ και εκεί οι εξωσχολικοί απαγορεύονται. Ολοι όμως (δλδ και οι μάνατζερ, και οι καλεσμένοι των κομμάτων) ή μόνο η πλέμπα?

Ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι, βλάκες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλους τους κλάδους αλλά πάντα αποτελούν μειοψηφία.

Τι σχέση έχει αυτό? Εσύ παρτίδες άνοιγες πάντα με όσους συμπαθούσες?

Δεν είπα ότι οι υπεύθυνοι ήμασταν 3, κολλητοί ήμασταν 3 και είχαμε πού καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους... από τους 9 (3 για κάθε τμήμα) οι 2 ήταν κολλητοί μου (ο ένας σε άλλο τμήμα) και όσο να 'ναι ξέραμε τι παιζόταν.

Αρχίσαμε και τους συνδυασμούς τώρα. Η μήπως διατάξεις?

Παιδεία, you know?

Να τη χαίρεσαι.

Ωραία, πέταξαν καρέκλα, και έπεσε στο κεφάλι ενός παιδιού που περνούσε από κάτω, και του ανοίξανε το κεφάλι και το άφησαν ανάπηρο, ε ναι μωρέ τι έγινε σιγά.

Η Κοκκινοσκουφίτσα είναι σε άλλο παραμύθι. Καρέκλα έχεις φάει ποτέ στο κεφάλι? Η ήσουν πάντα το καλό παιδί, που δεν έμπλεκες σε φασαρίες? Γήπεδο δν έχεις πάει ποτέ ή είναι αυτά για τους χουλιγκάνους

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά και σε όλες τις περιπτώσεις δεν θα την πλήρωναν μόνο τα ζώα που έκαναν την βλακεία αλλά και κάποιος αθώος και κάποιος υπεύθυνος τμήματος-σχολείου whatever.

Εχεις απόλυτο δίκιο. Και γω είχα την ίδια απορία στο γυμνάσιο, γιατί μας βάζουν απουσίες. Και καλά μου' παν πως αν γίνει η στραβή θα την πληρώσει ο καθηγητής που στην ώρα του έγινε το περιστατικό. Δε φταίει σε τπτ ο άνθρωπος. Αρα ας αλλάξει ο νόμος.

Για την πλειοψηφία δεν μπορώ να σου πω γιατί πέρασα μόνο από ένα λύκειο σε όλη μου την "καριέρα", από συζητήσεις με φίλους (εξωσχολικούς), ξαδέρφια κτλ δεν έμαθα κάτι διαφορετικό να γινόταν στα άλλα.

Ε? Ποια καριέρα? Και πάλι συμφωνώ, ούτε εμείς κάναμε κάτι διαφορετικό από αυτό που γινόταν σε άλλα σχολεία. Χαρτιά, στριφτό, ποτάκια στα γενέθλια κάποιου και φασαρία, πολύ φασαρία.Στέιλαμε αρκετούς καθηγητές στη σύνταξη είναι αλήθεια, ξεκινώντας από β γυμνασίου τη μουσικό μας. Βέβαια υπήρχαν και τα απρόοπτα σαν αυτά που σου είπα, πριν.

Διώξατε τα παιδιά που δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στη φάρσα σας; Τους θεωρήσατε φλώρους επειδή δε συμφωνούσαν μαζί σας; ΟΟΟΟΟΟΟΚ !!!

Ναι ρε φίλε, δε θέλαμε τους σοβαροφανείς. Για μας η ζωή ήταν (και είναι) μια ανεμελιά.

Δημοσ.
Οσον αφορά βέβαια τον εμετό έχεις απόλυτο δίκιο. Οι ναρκομανείς έχουν μια ουσία την ναρκομανίνη. Αυτή αν έρθει σε επαφή με έναν αμόλυντο (συ, η garnele), προκαλεί σοβαρές παρενέργειες στο μυαλό. Εν αντιθέσει ο εμετός των μαθητών, δεν προκαλεί τπτ.

Μήπως για να μην μπορούν να μπούνε μέσα άστεγοι να κοιμηθούν, ναρκομανείς να κάνουν τη δόση τους και να ξεραθούν και προκαλέσουν ζημιές σε περιουσία του σχολείου και και και...;

Πως το λένε τα παλικάρια, "epic bloody fooking god-damn fail"?

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοείς LEGEN...

wait for it

...DARY!!!

Δημοσ.

Είναι δυνατόν (φιλολογίστικα πάντα) να κανα σύγκριση σε ανόμοια πράγματα, σε μια πρόταση? Αφού είδες τον εμετό των μαθητών, άρα έπρεπε να συμπεράνεις πως θα μιλούσα για τον εμετό των άλλων

Δημοσ.
Είναι δυνατόν (φιλολογίστικα πάντα) να κανα σύγκριση σε ανόμοια πράγματα, σε μια πρόταση? Αφού είδες τον εμετό των μαθητών, άρα έπρεπε να συμπεράνεις πως θα μιλούσα για τον εμετό των άλλων

Τι;;; Τι λέμε;;; Δεν καταλαβαίνω πια... :cry:

Δημοσ.

to-do list == παιδεία.

ή αλλιώς μογγολισμός για παιδεία. όλη η ελλάδα απο όλες τις πλευρές αναγνωρίζει την προβληματική παιδεία της χώρας και βρέθηκε το άτομο που θα την υπερασπιστεί. ξάδερφος/γκόμενος/-α/τσιράκι του καραμανλή ή απλά εκτός πραγματικότητας;

Δημοσ.

Να ξαναμπώ στο θέμα και να θέσω και ένα ερώτημα.

Η περίπτωση κληρονομικότητα γιατί ξεχάστηκε.

Μετά την αποκωδικοποίηση του DNA όλο και περισσότερα πράγματα στηρίζονται σ' αυτή.

Δυστυχώς αν είναι αυτή η περίπτωση η επιστήμη τι απαντάει για το τι θα κάνει ο γονέας ή ο δάσκαλος ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...