Προς το περιεχόμενο

Ξυλοδαρμός 10χρονου από το γυμναστή του στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεύκης

atsob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχεις απολυτο δικιο.

Αν βγει ενας ανω των 30 και πει οτι του εμειναν ψυχολογικα επειδη καποιος δασκαλος τον χαστουκισε οταν ηταν μαθητης, θα γελανε μαζι του και οι πετρες, αν βγει ομως ενας νεος 12-16 ετων και πει το ιδιο, θα φριξουν τα καναλια για δυο τρεις βδομαδες για τον κακο δασκαλο και την καταντια της παιδειας.

Τα ψυχολογικά προβλήματα δημιουργούνται στην παιδική ηλικία... οπότε κανένας σοβαρός ψυχολόγος δεν θα γελούσε με τον 30χρονο.

Αλίμονο αν δεν μπορεί ένας δάσκαλος να επιβληθεί σε μερικά 8-χρονα χωρίς βία ... αυτή είναι η δουλειά του. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό ας παραιτηθεί καλύτερα.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα ψυχολογικά προβλήματα δημιουργούνται στην παιδική ηλικία... οπότε κανένας σοβαρός ψυχολόγος δεν θα γελούσε με τον 30χρονο.

Αλίμονο αν δεν μπορεί ένας δάσκαλος να επιβληθεί σε μερικά 8-χρονα χωρίς βία ... αυτή είναι η δουλειά του. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό ας παραιτηθεί καλύτερα.

Ο σοβαρος ψυχολογος μπορει να μην γελασει, αλλα ολοι οι 30+ που στο μυαλο τους θα ερθει σιγουρα στον καθενα απο μια σκηνη χαστουκιου η "περιποιησης" με το χαρακα, αυτοι λοιπον θα γελασουν, ισως γιατι τελικα εμεις να ειμασταν πιο "ανθεκτικοι" και αντεχε το ψυχολογικο μας (ποσο δε μαλλον των παλαιοτερων απο εμας), οι νεοι φαινεται δεν αντεχουν

Τουλαχιστον εμεις το καταλαβαιναμε οτι το να μην μαθεις γραμματα ειναι και θεμα μυαλου και κατανοησης των μαθηματων, αλλα τουλαχιστον μαθαιναμε να συμπεριφερομαστε και να σεβομαστε σαν ανθρωποι και η βια πολλες φορες ηταν επιβεβλημενη.

Δημοσ.
ισως γιατι τελικα εμεις να ειμασταν πιο "ανθεκτικοι" και αντεχε το ψυχολογικο μας (ποσο δε μαλλον των παλαιοτερων απο εμας), οι νεοι φαινεται δεν αντεχουν

Το ότι μπορεί εσείς που μεγαλώσατε να ήσασταν το ίδιο ανθεκτικοί και τώρα να κουβαλάτε 432876,85 ψυχολογικά προβλήματα το έχεις υπ' όψιν σου ως ενδεχόμενο; :P (Όχι εσύ, η γενιά γενικώς όπως το θέτεις.)

Δημοσ.
Ο σοβαρος ψυχολογος μπορει να μην γελασει, αλλα ολοι οι 30+ που στο μυαλο τους θα ερθει σιγουρα στον καθενα απο μια σκηνη χαστουκιου η "περιποιησης" με το χαρακα, αυτοι λοιπον θα γελασουν, ισως γιατι τελικα εμεις να ειμασταν πιο "ανθεκτικοι" και αντεχε το ψυχολογικο μας (ποσο δε μαλλον των παλαιοτερων απο εμας), οι νεοι φαινεται δεν αντεχουν

Τουλαχιστον εμεις το καταλαβαιναμε οτι το να μην μαθεις γραμματα ειναι και θεμα μυαλου και κατανοησης των μαθηματων, αλλα τουλαχιστον μαθαιναμε να συμπεριφερομαστε και να σεβομαστε σαν ανθρωποι και η βια πολλες φορες ηταν επιβεβλημενη.

Μην βλέπεις το ζήτημα ως μάχη μεταξύ παλιών-νέων γενιών. Αλλωστε οι παλιές γενιές είναι σήμερα οι γόνεις των «κακομαθημένων» νέων.

Δημοσ.

@τεο64χ, ελα ρε συ μεγάλωσαν τα παιδιά τους με τι αρχές? Του να βγάλουν το καλύτερο βαθμό στην τάξη, για να διαιωνίσουν την ατομιστική κοινωνία που ζούμε? Ατομικά τα τεστ, οι βαθμοί κλπ. Ολα για την επικράτηση του ενός, όχι του κοινωνικού συνόλου. Το πως μεγαλώνει ο καθένας τα παιδιά του είναι δικό του θέμα. Τώρα αν κάποια είναι μαμόθρεφτα και επειδή λέει τους πέταξε ένα μολύβι (έλεος), εδώ πετάγαμε κοτρώνες και το θεωρούσαμε φυσιολογικό, να πάνε να κλαψουρίσουν αλλού. Στις μαμάδες τους. Μαλθακή κοινωνία, ωχαδερφίστικη, αλλά ταυτόχρονα βουλιμική και με επεκτατικές διαθέσεις έναντι του άλλου.

Το σχολείο είναι μια φυλακή. Και τα 2 κάγκελα, και τα δυο έχουν προαυλισμό και τα δυο έχουν μπάτσους (καθηγητές) και τα δυο έχουν συμμορίες (κλίκες στο σχολείο), απλά στο ένα σου διδάσκουν τα αγαθά της δημοκρατίας:το ρουφιανιλίκι, το χαφιεδιλίκι, την κατανάλωση και να υπακούς τους μεγαλύτερους. Και όποιος δεν συμφωνεί με τα χάλια τους, είναι χουνταίος

Δημοσ.

Αν ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί 10% του εγκεφάλου του, εσύ σίγουρα χρησιμοποιείς λιγότερο από 1%.

Καρφώνω μολύβι = πετάω μολύβι, οκ ωραία έγραψες.

Για τις κοτρόνες που λες ας τα ακούνε μερικοί που νομίζουν πως 10χρονα δεν μπορούν να κάνουν σοβαρές ζημιές και χοντρές μαλ*κιες.

Τα σχολεία είναι φυλακές; Ω ανύπαρκτε θεέ μου...

Δημοσ.

Ποια είναι η λύση. Οι καθηγητές μαζί με τους γονείς και τα υπόλοιπα παιδιά να το αγκαλιάσουν. Δλδ να το καλείτε σπίτι σας με τα άλλα παιδάκια, αν έχει οικονομικά προβλήματα να το κερνάνε τα παιδάκια κανά κολατσιό στο κυλικείο. Και ακόμα οι δάσκαλοι να ασχοληθούν μαζί του, να διαπιστώσουν τις δυσκολίες που παρουσιάζει στη μελέτη

Και αγαπώ τους αριστερούς είστε. Οκ, να το στείλουμε στον Καιάδα, για να μπορέσουν απρόσκοπτα τα μικροαστικά καθαρματάκια (τα αυριανά αφεντικά) να συνεχίσουν να ζουν στην καταναλωτική ευημερία τους.:devil:

Βασικά προτείνουν ψυχολόγο,το αριστερός που κολλάει;Οι αριστεροί όταν το παιδί τους έχει σπάσει το πόδι του, το αγκαλιάζουν,το κερνάνε μπύρες και του φέρονται με στοργή και περιμένουν να περάσει ή το πάνε σε γιατρό;

Το παιδί φαίνεται να έχει πρόβλημα ψυχολογικό και αυτό γιατρεύεται αν γιατρεύεται με ψυχολόγο όπως ο ορθοπεδικός θα σου φτιάξει το πόδι έτσι κι ο ψυχολόγος θα σου "διορθώσει" τα ψυχολογικά, αφού οι γονείς του ηταν ανίκανοι και το φεραν σε αυτή την κατάσταση ας δεχτούν τουλάχιστον την βοήθεια κάποιου επιστήμονα.

Δημοσ.

Δεν είναι λάθος αυτό που λές, αλλά υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή που χωρίζει την σωματική βία από την χειρωνακτική επίπληξη η οποία δεν είναι και τόσο λεπτή όσο θέλουν να πιστεύουν πολλοί "εκσυγχρονιστές".

Πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς που οδηγούνε στην σημερινή κατάσταση. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ένα παιδί πρέπει πάντα να έχει και την βέργα στο μυαλό του σαν συνέπεια των πράξεών του.

Δημοσ.

Ναι βεβαίως. Αν αποδράσεις από μια φυλακή, δε σε κυνηγάνε οι μπάτσοι. Αν κάνεις κοπάνα, δεν γράφεσαι στο απουσιολόγιο, για να ρθει χαρτί σπίτι? Και ο απουσιολόγος τι είναι? Ρουφιάνος των καθηγητών. Τι το νοιάζει αν εγώ κάνω κοπάνα?

Για το ψυχολόγο. Εχουμε μια συμπεριφορά α από εσένα, μια β από εμένα. Αυτές συγκρούονται. Γιατί η δική μου να είναι κατακριτέα και η δική σου όχι. Θα μου πεις την δική μου την υποστηρίζει το 99%. Ε και?Τι με αυτό?

Δημοσ.
Αν ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί 10% του εγκεφάλου του, εσύ σίγουρα χρησιμοποιείς λιγότερο από 1%.

Καρφώνω μολύβι = πετάω μολύβι, οκ ωραία έγραψες.

Για τις κοτρόνες που λες ας τα ακούνε μερικοί που νομίζουν πως 10χρονα δεν μπορούν να κάνουν σοβαρές ζημιές και χοντρές μαλ*κιες.

εσύ του έσκασες το -1 ε; μην αγχώνεσαι το διόρθωσα, όχι τπτ άλλο, επειδή πρέπει και μπορώ.

και ο όμνι αν και είναι απίστευτα τραγικός ώρες ώρες, χρησιμοποιεί αρκετά το κεφάλι του, απλά φαίνετε να έχει μεγαλώσει πολύ περίεργα (aka not healthy).

τα 10χρονα είναι 10χρονα. τέλος. όποιος τους αποδίδει ευθύνες μέχρι και τα 17-18 τους, μάλλον έχει σοβαρό πρόβλημα με το θυροειδή του (επίσης και όποιος ρωτήσει που κολλάει ο θυροειδής).

Είναι δειλό και ηλίθιο να κατηγορείς ενα παιδάκι για το οτιδήποτε και αν κάνει, ακόμα και αυτά που πάνω στην "μλκ" που τα έδερνε, σκότωσαν στο ξύλο ή με ξύλο ή με όπλο κάποιον άνθρωπο. Το παιδί έφτασε εκεί, γιατί κάτι δεν κατάλαβε σωστά. Κάτι χάλασε μέσα στο κεφάλι του, και αν δεν είναι βιοχημική η βλάβη, σίγουρα είναι ζήτημα κώδικα (ψυχολογικά) και ακόμα πιο σίγουρα υπάρχει κάποιος υπαίτιος για αυτό, έλλειψη κοινωνικού κράτους, γονείς, έλλειψη ανθρώπων γενικότερα, κάτι φταίει. το παιδί ποτέ.

και ναι τα σχολεία κατάντησαν φυλακή.

Δημοσ.

Για το ψυχολόγο. Εχουμε μια συμπεριφορά α από εσένα, μια β από εμένα. Αυτές συγκρούονται. Γιατί η δική μου να είναι κατακριτέα και η δική σου όχι. Θα μου πεις την δική μου την υποστηρίζει το 99%. Ε και?Τι με αυτό?

jean claude van dam is back,in the same crap we ve'seen over and over again

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσ.
jean claude van dam is back,in the same crap we ve'seen over and over again

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

i'll buy the same for you, it suits you and its my birthday!

Τσουρέκια το σκριπτάκι

Δημοσ.

εννοώ πως λέω και εγώ το ίδιο για εσένα.

πολύ λαός εδώ μέσα έχει μάθει να αρχίζει το χώσιμο μόλις δεί συγκεκριμένα αβατάρ ή ονόματα.

αλλά αυτό βέβαια στηρίζεται στην ανοχή των μοντς.

έτσι είναι αυτά. τελικά το παιδάκι καλά έκανε που πλάκωνε στο ξύλο τα υπόλοιπα, και το σχολείο και το φόρουμ μια μικρογραφία της μάζας είναι.

Δεν λέω οτι είμαι ξεχωριστός ή οτι δεν ανήκω σε αυτή τη μάζα, απλά δε γουστάρω τη μάζα. καλό είναι να πεθάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...