Προς το περιεχόμενο

Ξυλοδαρμός 10χρονου από το γυμναστή του στο 2ο δημοτικό σχολείο Πεύκης

atsob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι του κωλόπαιδου αλλά των γονιών του που αδιαφορούν και το κάναν σαν τα μούτρα τους και μετά να πηγαίναν το κωλόπαιδο σε ψυχολόγο και ανάδοχη οικογένεια ώστε να γίνει καλόπαιδο και να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μακρυά από τους ανίκανους και ανεγκέφαλους βιολογικούς του γονείς.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εξάλλου αυτός ο μαθητής ήταν σε άλλο σχολείο πριν από δύο χρόνια. Ποιος ξέρει γιατί έφυγε από εκεί;

Δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα αυτη η απορια σου εχει 3 πιθανες απαντησεις:

1) εκλεψε το αμαξι ενος καθηγητη

2) γκρεμισε την μπροστινη σιδερενια πορτα του σχολειου

3) καρφωσε ενα σπασμενο σιδερενιο κομματι πορτας στο ποδι ενος συμμαθητη

4) ολα τα παραπανω και με οποιαδηποτε σειρα

Την ίδια μέρα πριν το συμβάν με την μαθήτρια χτύπησε τον γιο μου, στον οποίο στο παρελθόν έχει καρφώσει μολύβια και έχει τρύψει κομμάτια σπασμένου γυαλιού στο κεφάλι του. Εγώ δηλαδή τι θα πρέπει να κάνω;

Αυτα τα εκανε ενας 10χρονος, σωστα? Πιο λογικο θα ηταν τοτε να ειχαμε αυτον τον τιτλο:

Δολοφονια γυμναστη απο 10χρονο.

Προηγηθηκε αγριος ξυλοδαρμος ενω υπαρχει και υποψια νεκροφιλιας αφου βρεθηκε το σπερμα του 10χρονου στο προσωπο του ατυχου γυμναστη.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξέρω από φίλους μου δασκάλους είναι ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα να πειθαρχήσουνε τα παιδιά. Δεν τα πιάνει τίποτα που λέγαμε και στον στρατό. Ξέρουν πως ότι βλακεία και αν κάνουν το πολύ να ακούσουνε φωνές, το βουλώνουνε λίγο και μετά από μια ώρα πάλι τα ίδια. Οι γονείς δε, αντί να μαλώσουν τα παιδιά τους κάθονται και τα ρίχνουν στους δασκάλους για εμπάθεια και τέτοιες βλακείες.

Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι πως και εγώ και οι περισσότεροι φίλοι μου σταματούσαμε τις βλακείες στο σχολείο μόνο όταν νιώθαμε την παλάμη στο μάγουλο. Και συμπληρώνω πως καλά μας κάνανε τέτοια τσογλάνια που ήμασταν.

Δημοσ.

Αν ήταν στο εξωτερικό το παιδάκι θα ήταν υπο στενή ψυχιατρική παρακολούθηση, μακρυά από τους γονείς του, από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε επιθετικές προθέσεις.

Οι οποίοι γονείς, θα είχαν γίνει φύλο και φτερό από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το αν είναι άξιοι να είναι υπεύθυνοι για την κηδεμονία του.

Και ο γυμναστής φυσικά είναι άξιος ευθυνών. Η διαδικασία υπάρχει, θα μπορούσε να την ακολουθήσει (ξέχασα, πρέπει να συμπληρώσει φόρμες τις οποίες φυσικά είναι ανίκανος να φτιάξει) και να είναι εντάξει.

Αυτό που έκανε, σε άλλη χώρα θα τον έστελνε στην φυλακή για κάμποσα χρόνια, και απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικους για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αλλά εκεί είναι Ελλάδα.

Δημοσ.
Αυτα τα εκανε ενας 10χρονος, σωστα? Πιο λογικο θα ηταν τοτε να ειχαμε αυτον τον τιτλο:

Δολοφονια γυμναστη απο 10χρονο.

Προηγηθηκε αγριος ξυλοδαρμος ενω υπαρχει και υποψια νεκροφιλιας αφου βρεθηκε το σπερμα του 10χρονου στο προσωπο του ατυχου γυμναστη.

Όχι μωρέ, 'νταξ', κλάιν, 10χρονος είναι δεν μπορεί να έκανε τίποτα, όπως ποτέ δεν θα μπορούσαν να σκοτώσουν κάποια παιδιά ένα συνομήλικό τους στη Βέροια.:X

Δημοσ.
Εγώ αυτό που ξέρω από φίλους μου δασκάλους είναι ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα να πειθαρχήσουνε τα παιδιά. Δεν τα πιάνει τίποτα που λέγαμε και στον στρατό. Ξέρουν πως ότι βλακεία και αν κάνουν το πολύ να ακούσουνε φωνές, το βουλώνουνε λίγο και μετά από μια ώρα πάλι τα ίδια. Οι γονείς δε, αντί να μαλώσουν τα παιδιά τους κάθονται και τα ρίχνουν στους δασκάλους για εμπάθεια και τέτοιες βλακείες.

Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι πως και εγώ και οι περισσότεροι φίλοι μου σταματούσαμε τις βλακείες στο σχολείο μόνο όταν νιώθαμε την παλάμη στο μάγουλο. Και συμπληρώνω πως καλά μας κάνανε τέτοια τσογλάνια που ήμασταν.

Εχεις απολυτο δικιο.

Αν βγει ενας ανω των 30 και πει οτι του εμειναν ψυχολογικα επειδη καποιος δασκαλος τον χαστουκισε οταν ηταν μαθητης, θα γελανε μαζι του και οι πετρες, αν βγει ομως ενας νεος 12-16 ετων και πει το ιδιο, θα φριξουν τα καναλια για δυο τρεις βδομαδες για τον κακο δασκαλο και την καταντια της παιδειας.

Κι ετσι, για να μην ξεχνιωμαστε (δυστυχως δε βρηκα την επιμαχη σκηνη στο youtube)

http://www.livemovies.gr/movies/to-ksilo-bgike-apo-ton-paradeiso

Δημοσ.

@atsob. Η επιθετικότητα από κάπου εκπορεύεται, όχι πάντως από τα videogames. Πήγα σε σχολείο όπου συχνά εμπλεκόμουνα σε περιστατικά βίας, όπως και όλοι οι συμμαθητές μου. Η βία είναι φυσική ανάγκη και ως τέτοια πρέπει να αντιμετώπιζεται. Το θέμα είναι να περιοριστούν οι γενεσιουργές αιτίες της. Μήπως το παιδί, αντιμετωπίζεται από τους δασκάλους με κόμπλεξ λόγω του ότι δεν γιος δημόσιου υπαλλήλου. Μήπως οι υπόλοιποι γονείς περνάνε στα παιδιά τους την θέση ότι "παιδί μου μην κάνεις παρέα, με αυτό το παιδί, η οικογένεια του δεν είναι καθως πρέπει". Μήπως επειδή το παιδί δεν τα παίρνει τα γράμματα, θέλει να δείξει ότι υπερέχει κάπου?

Ποια είναι η λύση. Οι καθηγητές μαζί με τους γονείς και τα υπόλοιπα παιδιά να το αγκαλιάσουν. Δλδ να το καλείτε σπίτι σας με τα άλλα παιδάκια, αν έχει οικονομικά προβλήματα να το κερνάνε τα παιδάκια κανά κολατσιό στο κυλικείο. Και ακόμα οι δάσκαλοι να ασχοληθούν μαζί του, να διαπιστώσουν τις δυσκολίες που παρουσιάζει στη μελέτη

Δημοσ.

Την ίδια μέρα πριν το συμβάν με την μαθήτρια χτύπησε τον γιο μου, στον οποίο στο παρελθόν έχει καρφώσει μολύβια και έχει τρύψει κομμάτια σπασμένου γυαλιού στο κεφάλι του.

Απο οτι καταλαβαινεις omni αυτα που προτεινεις δεν ειναι λυσεις.

Αυτοκτονικος εδιασμος ειναι. :fear:

Δημοσ.

Και αγαπώ τους αριστερούς είστε. Οκ, να το στείλουμε στον Καιάδα, για να μπορέσουν απρόσκοπτα τα μικροαστικά καθαρματάκια (τα αυριανά αφεντικά) να συνεχίσουν να ζουν στην καταναλωτική ευημερία τους.:devil:

Ναι ναι και είχε αποπειραθεί να το βιάσει. Κάτι θα κανε ο κανακάρης της κυρίας (του κύριου). Το θέμα είναι ότι και αν έκανε ο κανακάρης, το θύμα να κατανοήσει τη διαφορετικότητα των άλλων και οι υπόλοιποι γονείς να μην γεμίζουν με φθόνο τα παιδιά τους.

Πχ εγώ είχα πλακώσει πολύ άσχημα έναν αντίζηλο. Μέχρι και προληπτικές εξετάσεις έκανε. Ε, την επόμενη παίξαμε 5*5. Και λίγο ξεσκούριασμα καλό κάνει

Δημοσ.

Ντάξει ρε όμνι, δεν είμαστε τόσο αριστεροί ίσως, αλλά δες και από αυτή τη σκοπιά τα πράγματα.

Μέσα στην τάξη του μικρού υπάρχουν 20 άτομα. Αν είναι δεκάχρονος, παίζει να είναι στη Δ Δημοτικού, δηλαδή αν είναι ο νταής του σχολείου μπορεί να δέρνει άμα γουστάρει περίπου 60 άτομα παραπάνω (χονδρικά).

Διάβασε τώρα αυτή την παράγραφο, του πατέρα ένός συμμαθητή αυτού του παιδιού.

Την ίδια μέρα πριν το συμβάν με την μαθήτρια χτύπησε τον γιο μου, στον οποίο στο παρελθόν έχει καρφώσει μολύβια και έχει τρύψει κομμάτια σπασμένου γυαλιού στο κεφάλι του. Εγώ δηλαδή τι θα πρέπει να κάνω;

20+60=80 παιδιά σημαίνει περίπου 160 άνθρωποι που έκαναν ένα παιδί το οποίο μεγάλωσαν, πράγμα όχι και τόσο εύκολο στη σημερινή δύσκολη (το ξέρεις) κοινωνία. Αυτοί οι 160 άνθρωποι, ή έστω ένα μεγάλο μέρος τους, έδωσαν πολλή προσοχή στο παιδί τους και το μεγάλωναν 6, 7, 8, 9 ή 10 χρόνια ανά περίπτωση.

Φαντάζεσαι, τώρα, να μεγαλώνεις ένα ανθρώπινο ον, να το στέλνεις στο σχολείο για να αποκτήσει παιδεία και να σε πάρουν τηλέφωνο να σε ενημερώσουν ότι του νταή της τάξης - παιδί είναι βρε αδερφέ - του ήρθε να δοκιμάσει πώς καρφώνονται τα μολύβια στο λαιμό; Και αυτό να το δοκίμασε στον άνθρωπο που μεγάλωνες εσύ τόσα χρόνια;

Ωραία, τώρα που το είδες από αυτή τη σκοπιά, θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι τη δυσφορία των γονιών των άλλων παιδιών να δοκιμάσουν καν να δώσουν μια ευκαιρία στο νταή, αντί να ασχοληθεί μ' αυτόν η οικογένειά του, κάποιος παιδοψυχολόγος, κάποιος κοινωνικός λειτουργός, κλπ.

Δημοσ.

Οταν ενας δεκαχρονος ασκει βια,οποιασδηποτε φυσης δεν ειναι το ιδιο το παιδι υπευθυνο αλλα τα μυνηματα που παιρνει μεσα απο την οικογενεια του.Σε αυτες τις περιπτωσεις καλο ειναι να παρακολουθειται απο ειδικους ολη η οικογενεια γιατι σιγουρα εκει κατι δεν γινεται σωστα.Απο την αλλη ο ρολος του δασκαλου ως παιδαγωγου απαγορευει την αντιμετωπιση της βιας με βια.Αυτος ο τροπος μονο περισοτερη βια μπορει να επιφερει.

Το οτι ο δασκαλο μπορει να εφτασε στα ορια του,πολυ πιθανο,δεν θα μπορουσε να αποτελει δικαιολογια γιατι εχει να κανει με εναν δεκαχρονο.Ο γυμναστης αυτο που καταφερε μονο απεναντι στο παιδι ηταν οτι απεδειξε οτι απλως λειτουργησε απλως σαν ενας πιο δυνατος σωματικα δεκαχρονος.

Ειναι απαραιτητο δασκαλοι και καθηγητες σε τετοιες περιπτωσεις να λειτουργουν με περισσοτεροι σοφια απεναντι στα παιδια.Εχουν ενα λειτουργημα το οποιο διαμορφωνει προσωπικοτητες και πρεπει αυτην την δυναμη να την εκμεταλλευονται σωστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...