Προς το περιεχόμενο

Χρονοκάρτα και Internet...

ZeroCool0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σε λιγότερο από μία βδομάδα θα μου το κόψουν το τηλέφωνο, βρήκα την λύση της χρονοκάρτας για να τηλεφωνώ από εκεί και πέρα... Μέχρι ν αβρω λεφτά να το πληρώσω..Ενας φίλος μου το έχει κομμένο και με χρονοκάρτα μπορεί και παίρνει κανονικά τηλέφωνο...<P>Το θέμα είναι, όμως γίνεται με κάποιο τρόπο να μπορείς να μπεις και στο Ιντερνετ?<BR>Έκανα ένα search στην Ιnsomnia για να βρω κάτι, αλλά το μόνο που βρήκα ήταν μία αναφορά στην χρονοκάρτα από την αρχή του έτους που έλεγε πως δεν γίνεται....<P>Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω...?<BR>Απαντήστε γρήγορα , μπας και προλάβω να δω καμμιά απάντηση πριν μου το κόψουν.... mad.gif" border="0

Δημοσ.

hi den gnorizo gia na sou po alla to kalytero pou exeis na kaneis einai na pareis ena thl sto <B>134</B> kai na pareis info apo ton idio ton ote.

Δημοσ.

filarako atixises. toulaxiston mexri teli iouni pou eixa paromoio provlima i xronokarta den ypostirize 0965 diladi epak. o monos tropos na mpeis einai na vreis to stathero tou isp pou anikeis kai na mpeis apo kei allios antios internet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...