ZeroCool0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Επειδή σε λιγότερο από μία βδομάδα θα μου το κόψουν το τηλέφωνο, βρήκα την λύση της χρονοκάρτας για να τηλεφωνώ από εκεί και πέρα... Μέχρι ν αβρω λεφτά να το πληρώσω..Ενας φίλος μου το έχει κομμένο και με χρονοκάρτα μπορεί και παίρνει κανονικά τηλέφωνο...<P>Το θέμα είναι, όμως γίνεται με κάποιο τρόπο να μπορείς να μπεις και στο Ιντερνετ?<BR>Έκανα ένα search στην Ιnsomnia για να βρω κάτι, αλλά το μόνο που βρήκα ήταν μία αναφορά στην χρονοκάρτα από την αρχή του έτους που έλεγε πως δεν γίνεται....<P>Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω...?<BR>Απαντήστε γρήγορα , μπας και προλάβω να δω καμμιά απάντηση πριν μου το κόψουν....
kernel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 hi den gnorizo gia na sou po alla to kalytero pou exeis na kaneis einai na pareis ena thl sto <B>134</B> kai na pareis info apo ton idio ton ote.
dimitris74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 filarako atixises. toulaxiston mexri teli iouni pou eixa paromoio provlima i xronokarta den ypostirize 0965 diladi epak. o monos tropos na mpeis einai na vreis to stathero tou isp pou anikeis kai na mpeis apo kei allios antios internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.